0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben bugün servise gittim.aracım 8900 km olmasına rağmen yağ için erken davranayım dedim.iyi karşıladılar çok güzel sohbet ettik.0-40 ya da 5-30 yağ istediğimi söyledim.bize güvenin biz sizin için en iyi yağı vercez dediler.eve geldim 15-40 kullanılmış.moralim çok bozuk ne yapmalıyım yardım edin:( bu arada castrol kullanılmış
bu arada yardımcı olan tüm arkadaşlar sizlere de teşekkür ederim
arkadaşlar bmw nin kullanım süresini yukarıda belirtmiştim, fakat toyota 15000 km ve 12 ay diye süre vermiş. yani toyotanın servis aralığına göre belirtmişler. isteyen yukarıdaki süreleri uygular isteyende buradaki toyota verilerine göre hareket eder.
sevgili arkadaşlar mobil fullsentetiiklerin sitesinde kullanım kilometreleriyle ve zaman süresiyle ilgili bilgi buldum, artık bu konu çözüme kavuşmuş oldu. kullanıma bağlı olarak bmw 316 da 24000-30000 km , maximum 24 ay süreli kullanım diyor. yani bizim arabalarda 20000 km ve 2 sene rahat kullanılabilir. http://ew5.earlweb.com/recommendations.php?site=93§or=9&category=6&subset=127&modelyear=&vehicle=2016&ocidetails=1
evet şimdi ben bu 15-40 yağı genel merkeze şikayet edecem ama ne değişecek ki?? çok kararsızım yağı kullansam mı kullanmasam mı?