0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mobil sitesine göre "ESP" olması dizellerde kullanılan bir tür parçacık filtresinin ömrünü arttırmak için bazı katkıların daha az konması anlamına geliyormuş.. (E tabi ExonMobil'in de işine gelir) Aracımızda bu tür bir filte olup olmadığına bakmak gerekir. Yoksa düz mobil 1 daha iyi olacaktır.
benzinli aracın vizkozitesi fazladır ve yağ filmi benzinli motora göre yapılmıştır dizel yağınki ise ağır şartlar arasında çalıştığı için dizel yağının akıcılığı azdır yani akıcılığı hızlı değildir benzinli motora koyduğun dizel motor yağı pistonun dayanma yüzeyinede fazla etki edeceğinden motor fazla yakıt yakacaktır diye düşünüyorum bencede mantıklı değil yoksa neden ayırsınla benzinli yağı dizel yağı diye
Erol abi arkadaşlara katılıyorum sadece shell dil tüm yağ firmaları yağlarının üstüne dizel motor içinse dizel yazıyor bukadar firma bilmiyorda sanayideki usta mı biliyor belki aracınıza zararı olmaz ama faydası olmuyacağı kesin .Yağı değiştirip değiştirmeme konusuna gelirsek ben pek anlamadığım için bir şey söylemem doğru olmaz ama ben böyle bir durumla karşılaşsaydım heralde değiştiridim çünkü karterde o yağ durduğu müddetçe her kontağa basışımda içimde bir şüphe olurdu .
evet bendede zaten o şüphe yağ koyuldugundan beri devam ediyor..sanki bazen ilk çalıştırmada arabanın içine yağ kokusu geliyormus gibi oluyor bu yağı koydugumdan beri..gerçi daha bu yağla yaklaşık 300 km yaptım ama neyse...
ben shell yağını sevmem vakti zamanında vw kaplumbağaya shell koyup ankaraya giderken piston kestim,o gün bu gün o markayı kullanmam.yağ eksiltmen olmadığına göre 10w40 a devam et.bp visco5000,mobil2000,castrol magnatech bu markaları kullan .
Erol kardeşim peryodik değişimi bekle.würth ün enjektör temizleme katkısı çok iyidir,bir depo benzine onu ilave edersen enjektörleri pırıl pırıl yapar ve çekişin artar(tabiki benzinde.lpg sıralıda gaz için ayrı enjektör vardır)