0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayir alakasi olmayan seyler demis size her kimse. Ariza isigi vs yakmaz bunlar. Saglam bir marka xenon alin derim ama. Mtech piyasanin en iyilerindendir. Ben mtech taktim kisalara. 4300 yada 6000 k ustu sirf goruntu zaten. 6000k tavsiyemdir. Ben neler yaptimta birsey olmadi. Sislere bile taktim bir kac gun kullandim. Buna ragmen bir sorun ile karsilasmadim. 1 sene oldu nerdeyse misler gibi kullaniyorum hala. Sisleri cikardim ama asiri isinma sorunundan dolayi. Normal orjinaller var uzerinde.
masallah yakısmıs fotograftan bakınca gunduz ledlerı ıle renk konusunda farklılık yok gıbı duruyor. arabanda grı cok yakısmıs gule gule kullan
Şimdilik deneme amaçlı photonun performans ürünlerinden sipariş verdim ama öylesine çok çok memnun kalmayacağımı sanki biliyor gibiyim:) Benimde aklımda aslında bixenon projesi var ama inşallah bakalım..Güle güle sorunsuz kullanın inşallah.
Cok tesekkur ederim eyup bey. Sagolun. Allah hepimize kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin.Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2015, 18:34:00Ilk etapta taktiginda biraz mideni bulandirabilir cunku photon ampulun dis cami mavi oldugindan dolayi taktigin zaman farin icini mavi yapiyor yani nikelaj kismi yansima yapiyor. Sanki farin ici maviye boyanmis gibi duruyor. Ben uzunlara taktim. Ondan biliyorum. Su andada takili ama sonradan alisiyor insan ben alistim
Bi bakalım nasıl olacak olmadı bende sizin gibi sadece kısalara H11 6000 takarıım güzel de bi ayarla mis gibi binerim diye düşünüyorum:) Griye de çok yakışmış maşşallah bide sislerle yanışını görük mü tamamdır:)
Aynen sercan ilk etapta bir dene daha sonra yaparsin dedigin gibi inceden. Tsk ederim. Senin arabanda avatardaki arac ise gercekten guzel duruyor. Kazasiz belasiz bin ins. Evet renk gri camlari lummark 1 numara koyu film cektirdim. Cok agir ve hos oldu. Sisler icin baska bir cozum buldum. Bizim araclara ozel uretilmis uyumlu yan sanayi ampul tipi piyasada bulunan h7 yada h11 olan sis farlari var. Bugun bir yerden fiyat aldim. 150 tl montaj dahil dedi. Bakalim artik zaman bulursak neden olmasin )
Evet avatardaki araç Teşekkür ederim. Valla takipteyim:)ASlında birk onu açsan şööyle her açıdan gündüz gece fotolarla daha iyi olur:)Takipteyim:)
Evet avatardaki araç Teşekkür ederim. Valla takipteyim:)ASlında birk onu açsan şööyle her açıdan gündüz gece fotolarla daha iyi olur:)Takipteyim:)Mesaj Birleştirildi: Şubat 14, 2015, 13:39:16Sizin kullandığınız bu mu Mtech?http://www.hepsiburada.com/liste/m-tec-silver-h11-8000k-xenon-far-kiti-7689/productDetails.aspx?productId=otelf7689&categoryId=271585
Evet sercan dogrudur budur ama arkadasinda dedigi gibi 8000 k kotu durur. Bunun 6000 k olani olacak.
Pazartesi Photonlarım elimde olacak:) Bi bakalım görüntüye duruma göre 6bin veya daha farklı bir markada 4300 olabilir. Bakalım hayırlısı:)
Masallah cok guzel uyumlu olmus sercan..kablo filan kesildimi bi de nekadara geldi..sisleri de halledersen ben de aliyim aynilarindan
Sercan Bey'in aldıkları zannedersem 5000k, bu da ideal 4300k 'ya yakın.
Abi bunlar sadece ampül:) Ben kendim değiştirdim:)Linklerini de vereyim.Sisler değişecek zatende sitede 2 adet yazıyordu H16 ampül ancak paket içerisinden 1 adet çıktı. Hata yapmışlar yenisi gelince onlarıda değiştiricem. Kısa ve uzunlar çok basit sök tak:)Ama sislerin kapakları çıkıyormu ona bakmak lazım.http://www.hepsiburada.com/liste/photon-h16-tip-xenon-efect-ampul-seti/productDetails.aspx?productId=otm018815&categoryId=20024645http://www.hepsiburada.com/liste/photon-hb3-tip-xenon-efect-ampul-seti-01e111/productDetails.aspx?productId=otm01e111&categoryId=20024642http://www.hepsiburada.com/liste/photon-h11-tip-xenon-efect-ampul-seti-01e101/productDetails.aspx?productId=otm01e101&categoryId=20024642NOT:H16 ların açıklamasında sağ sol far için 1'er adet yazıyor ancak bana 1 adet gönderdikleri için geri bildirim yaptım şimdi 1 tane daha gönderecekler.Sizde de böyle bir durum olursa yenisini sipariş etmeyin 1 adet çıktı deyin Mesaj Birleştirildi: Şubat 16, 2015, 16:45:56Evet benimkiler 5.000k
Aaa sercanim yani bunlar ampul deseneee nasil aksam bu bak bakalim durum yaz bizede emi
Bu akşam deneyip yazacağım abi:)
Bu akşam deneyip yazacağım abi:) Mesaj Birleştirildi: Şubat 17, 2015, 10:41:33Günaydın Forum:)DÜn akşam yapmurlu havada H11 Photonlardan hiç memnun kalmadım. Sökmeye karar verdim. Hb3 ler güzel sellektörde ancak normal farlardan performans olarak memnun kalmadım diyebilirim halojenler çok iyi aydınlatıyormuş:) görüntü olarak çok güzel durdu ancak performans yok. @Kaan Kara (29002) Osram 'ın nıght breaker ı da aynı mıdır?
Sercanim guzel bisey bulursun sen yaa guveniyorum ben sana takibindeyim..sisleri de farlari da guzel bi sekilde beyaz yapalim..cunku bakiyorum xenon uygulama yapan bazi arkadaslara..bizim araclara cok yakisiyo ledlerle birlikte
NB unlimited photondan bence daha iyidir ama, yağmurda bu ampullerden üstün performans beklemeyin. Halojen sonuçta ve bizim asfaltlardan kaynaklı bu durum ama normal şartlarda osram NB daha iyiymiş dersiniz birde ben olsam sisler için olan siparişi iptal ederdim