0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden sisleri iptal edeyim Kaan Başka bir önerin mi var?
Sercan bence hic ugrasma 6000 k guzel kaliteli h11 bir xenon al tak. Gercekten cok baska bsey. Sisler icin verdigin siparisi iptal etmene gerek yok bence. Sis farini komple degistirme ve xenona uydurma gibi bir dusuncen yok saniyorum. Piyasada da h16 olan baska kaliteli bir sis ampul secenegi cok fazla olmadigindan dolayi gelenleri tak gitsin. Sis cok onemli degil. Hb3 lerin gelmis zaten. Kisalari xenon yap gitsin. Normal beyaz ampulden cok verim alamazsin. Bide cok Sık patladiklari soyleniyor. Tabi karar senin. Ben sislerimi de cok yakinda ins xenona uyduracagim. Sis acmam cok ama uyumlu olmasini istiyorum. Bana bir eksiklikmis gibi geliyor.
Garanti olayini bilmiyorum. Ben cok onemsemedim. Elektrik aksami garanti disi kalir filan dediler ama dedigim gibi benim icin onemli olan icimdeki heves. Canimin istedigi gibi aracimi yapamadiktan sonra binmenin bana gore bir anlami yoktu. Gercekten halojen farlar ile gunduz farlari cok uyumsuz. Yapmadan gecemedim. Hayir xenon uygulamasinda aracimdan herhangi bir kablo vs kesilmedi. Aracin Ampul Soket uclarina xenon kablolariin arti ve eksi uclari baglandi. Xenon balanslarinida uygun guzel bir yere soktum.
Emrah abi bence amerikan park çok fazlalık olur, araçta zaten gündüz ledleri var, birde sinyaller aktif olunca abartı olur. Ama !! Aklımda çok güzel bir fikir var ama nasıl yapılır bilmiyorum. Şöyle: farların dış köşeleri krom . Onları iptal edip halojen ( özellikle halojen diyorum ledlerde homojen ışık dağılımı biraz zor ve o alan garip) turuncu yapılıp amerikan sinyal oraya olacak bence güzel olur L gibi olan yer Xenon konusunda ise, markaya bağlı, mtec güzel marka ama ben alacak olsam forza 4300K alırım. Novelcar sitesinde mevcut. Bence uyum sorunu olmaz
Sisler için xenon olursa, sis farı değişmeli, H11 olan çıkma yada yan sanayi ürünler bulunmalı, bizimkiler çok basit ürünler ısınıyor diye yazılmıştı foruma. Sonuçta 19 w ile 35 w arasında xenon olunca sıkıntı çok olur
Jantı sevmedim, aslında o tarz jantlara antipatim var. Xenonda renk örneği bir foto koyayım Sol taraf 4300 K sağ taraf 6000KBence sol taraftaki daha gerçekçi hissi veriyor koridorda
Kaan dişaridan turuncu folyo cekilebilir aslinda,benim yaptigim gibi biliyosun
Foto varmi ?
Buyrun.[emoji4]
Harrbiden guzel durmusta bizim farin yan kismi biraz uzunca..sanirim oyle guzel durmazz..ben taktim led olayina
görmüştüm senin aracını, zaten bana ilk ilham veren o oldu ki