Gönderen Konu: yeni corolla xenon uygulması  (Okunma sayısı 22323 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 271 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni corolla xenon uygulması
« Yanıtla #120 : Şubat 23, 2015, 12:54:07 »
Bir xenon sevdalısı olarak bende burdayım:))
Kaancım forzanın 4300 k sını buldum öneriyor musun o markayı?
Farları açmak klipsli olmadığından biraz sıkıntılı olabilir. Buhu yapabilir çok soğuk havalarda yada yağmurda:(
SERCAN YILDIZ

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Şubat 23, 2015, 12:54:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Şubat 23, 2015, 13:33:01 »
Bir xenon sevdalısı olarak bende burdayım:))
Kaancım forzanın 4300 k sını buldum öneriyor musun o markayı?
Farları açmak klipsli olmadığından biraz sıkıntılı olabilir. Buhu yapabilir çok soğuk havalarda yada yağmurda:(

http://www.kliksa.com/urun/h11-4300k-xenon-far-kiti-eco-12-v-forza/902277858

bence alınabilir.
uygun olur mu bilmiyorum ama , bu ürünü bana xenonmercek.com sahibi önermişti. fiyatı uygun ve kaliteli ürün demişti
bir çift mercekle destekleyebilirsin hatta diye eklemişti. farı açmayı düşünmediğim için şu sıralar bakmıyorum ,sonra kendi kendime sıkıntı yaratıyorum :D :D
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #122 : Şubat 24, 2015, 09:19:24 »
http://www.kliksa.com/urun/h11-4300k-xenon-far-kiti-eco-12-v-forza/902277858

bence alınabilir.
uygun olur mu bilmiyorum ama , bu ürünü bana xenonmercek.com sahibi önermişti. fiyatı uygun ve kaliteli ürün demişti
bir çift mercekle destekleyebilirsin hatta diye eklemişti. farı açmayı düşünmediğim için şu sıralar bakmıyorum ,sonra kendi kendime sıkıntı yaratıyorum :D :D

@Kaan Kara (29002)  Aşağıdaki ürünün siparişini verdim. Sorum şu olacak bildiğim kadarıyla soketleri direk birbirine bağlayıp ampul gibi montajını yapmakdaha önceki ampullein montajını kendim yaptım bunun da montajı aynı mıdır püf noktası hata kabul etmeyen bir yanı var mıdır?
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/h11-4300k-xenon-far-kiti-eco-12-v-forza-148469052
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Şubat 24, 2015, 09:23:18 »
@Kaan Kara (29002)  Aşağıdaki ürünün siparişini verdim. Sorum şu olacak bildiğim kadarıyla soketleri direk birbirine bağlayıp ampul gibi montajını yapmakdaha önceki ampullein montajını kendim yaptım bunun da montajı aynı mıdır püf noktası hata kabul etmeyen bir yanı var mıdır?
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/h11-4300k-xenon-far-kiti-eco-12-v-forza-148469052

@Sercan YILDIZ (33271) Başka markalara da baktın mı Sercan? balastları koymak için de yer ayarlaman lazım profesyonel bir yere taktırırsan sanki daha iyi olur. Bu arada 4300k seçmekle iyi yapmışsın.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #124 : Şubat 24, 2015, 10:07:44 »
@Sercan YILDIZ (33271) Başka markalara da baktın mı Sercan? balastları koymak için de yer ayarlaman lazım profesyonel bir yere taktırırsan sanki daha iyi olur. Bu arada 4300k seçmekle iyi yapmışsın.
Az önce Osram Hb3 lerin montajını yaptım. Balastlar slim olduğundan yerleri düşündüğüm yerler olursa cırcırla bağlayacağım. Elimden gelir öyle şeyler biraz:)
Bağlamada herhangi bir problem olur mu acaba abi?

Birde sis ampulleri için sislerin altındaki bakaliti mi sökmek gerekiyor bilgisi olan var mı?
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Şubat 24, 2015, 10:22:04 »
Az önce Osram Hb3 lerin montajını yaptım. Balastlar slim olduğundan yerleri düşündüğüm yerler olursa cırcırla bağlayacağım. Elimden gelir öyle şeyler biraz:)
Bağlamada herhangi bir problem olur mu acaba abi?

Birde sis ampulleri için sislerin altındaki bakaliti mi sökmek gerekiyor bilgisi olan var mı?

Elinden geliyorsa bağlarsın Sercan, yüksek voltaja dikkat et kolay gelsin. Sisler için tam emin değilim ama bakaliti çıkarmak lazım galiba.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #126 : Şubat 24, 2015, 10:27:18 »
Elinden geliyorsa bağlarsın Sercan, yüksek voltaja dikkat et kolay gelsin. Sisler için tam emin değilim ama bakaliti çıkarmak lazım galiba.
Teşekkür ederim abi bende o yüksek voltajı sormuştum püf noktası yada dikkat etmem gereken brşey var mı diye? Soketli olduğu için kabloları yablış bağlama ihtimali yok sanırım
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 8900
  • 30 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Mart 01, 2015, 12:31:29 »
Osmancim selam..araca yapailacak uygulamalar konusunda kesinlikle sana katiliyorum ve sunu sormak istiyorum..tavsiyen model marka olarak ledlerle de uyum istenirse hangi urunu alalim..h 11 mi olmali h 16 mi ? Sislere kesinlikle yapmaliyim gibi bi dusunce var icinde cunku dedigin gibi cok uyumsuz kaliyo ampullerle...bi de ben mesela amerikan park yaptiricam..onceki araclarimda hep vardi o uygulama ama bunda biraz tereddut ettim..tavsiyen varmi
Emrah bence amerikan park olayina hic girme. Bizim araclara yakisabilecek uygulamalar olmadigi dusuncesindeyim. Agir araba bunlar. Ayrica aracta zaten gunduz isigi vs gibi donanimlar mevcut. Yani aksam actiginda aracta renk cumbusu yasanmasin. Kisalar icin dedigim gibi sentinel marka yada mtech marka xenon oneriyorum. H11 6000 k alsan gunduz ledleri ile uyum saglar. Gunduzden biraz daha renk olaraj acik yanar ama. Bizim gunduz ledleri 5000 k degerinde yaniyor. Piyasada 5000 k degerinde zenon balans yok bildigim kadariyla.
Sisler icinde h16 zenon yok piyasada. Bunlar icin sis farinin degisip yerine yan sanayi piyasada ampul tipi bulunan bir sis fari takmak gerek. Yapamadim henuz. Ama en kisa zamanda yapacagim. Bizim araclar icin uretilmis yan sanayi sisler mevcut. Internette aratip bulabilirsin. Uzunlara xenon takmana gerek yok. Hb3 photom xenon efect tak gitsin.
Dedigim gbi ben app plaka, siyah cam, xenon uygulamalarini yaptim sadece. Birde arka park sensoru taktim. Sislerede xenon taktimmi aracima daha fazla yapacak bsey olmadigini saniyorum. Fazlasi bu arabayi agirligindan dusurmek olur bence. Aracimin son halinin resmini koyayim bak.

Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2015, 12:33:43
Emrah bence amerikan park olayina hic girme. Bizim araclara yakisabilecek uygulamalar olmadigi dusuncesindeyim. Agir araba bunlar. Ayrica aracta zaten gunduz isigi vs gibi donanimlar mevcut. Yani aksam actiginda aracta renk cumbusu yasanmasin. Kisalar icin dedigim gibi sentinel marka yada mtech marka xenon oneriyorum. H11 6000 k alsan gunduz ledleri ile uyum saglar. Gunduzden biraz daha renk olaraj acik yanar ama. Bizim gunduz ledleri 5000 k degerinde yaniyor. Piyasada 5000 k degerinde zenon balans yok bildigim kadariyla.
Sisler icinde h16 zenon yok piyasada. Bunlar icin sis farinin degisip yerine yan sanayi piyasada ampul tipi bulunan bir sis fari takmak gerek. Yapamadim henuz. Ama en kisa zamanda yapacagim. Bizim araclar icin uretilmis yan sanayi sisler mevcut. Internette aratip bulabilirsin. Uzunlara xenon takmana gerek yok. Hb3 photom xenon efect tak gitsin.
Dedigim gbi ben app plaka, siyah cam, xenon uygulamalarini yaptim sadece. Birde arka park sensoru taktim. Sislerede xenon taktimmi aracima daha fazla yapacak bsey olmadigini saniyorum. Fazlasi bu arabayi agirligindan dusurmek olur bence. Aracimin son halinin resmini koyayim bak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Mart 01, 2015, 12:38:35 »

Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2015, 12:33:43
Allah kaza bela vermesin sade ve guzel olmus..sağol verdigin bilgiler icin tesekkur ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #129 : Mart 01, 2015, 19:31:18 »
Hey Maşşallah tekrar ediyorum gri çok yakışmış:)
Ben Sentinel marka Canbuslı 4300 k takktım. Ancak taktık aracı çalıştırdım ve sağdaki ilk anda yanıp sönmeye sonra yanmamaya başladı. Sonra kafasına göre yanmaya başladı. Bende söktü sinilendim. Bağlayan usta ve satıcı da dedi ki demekki kabul etmedi araba ;?? Böyle birşey söz konusu olabilir mi ürünü iade ettim ama hala xenon sevdam devam etmekte:)
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 8900
  • 30 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Mart 01, 2015, 19:44:43 »
@Sercan YILDIZ (33271) sercan konu hakkinda cok fazla teknik detay bilmem ama ustanin sana soylemis oldugu seyler bana garip geldi. Ben ilk defa boyle bsey duydum. Yani neden kabul etmesin ki... Ben taktim yaklasik 5 ay oldu sikintisiz kullaniyorim. Yani neden olabilir acaba bu durum inan cozemedim. Aldigin urunler de bence sikinti var. Balanslar arizali olabiliyor. Gotur geri ver. Baska bir kutu al ve aldiginda denettir. Ben oyle almistim. Yedpada ozyurtlar otomotivden alabilirsin. Saglam esnaf. Sentinel bayisi...internet sitesi
http://www.otoaksesuartoptancisi.com/index.php?do=static/contactus
Bilmiyorum tabi istanbulda mi otoruyorsun ama eger istanbuldaysan burdan temin edebilirsin. Yada aldigin yerden degisim talep et.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #131 : Mart 02, 2015, 17:19:00 »
@Sercan YILDIZ (33271) sercan konu hakkinda cok fazla teknik detay bilmem ama ustanin sana soylemis oldugu seyler bana garip geldi. Ben ilk defa boyle bsey duydum. Yani neden kabul etmesin ki... Ben taktim yaklasik 5 ay oldu sikintisiz kullaniyorim. Yani neden olabilir acaba bu durum inan cozemedim. Aldigin urunler de bence sikinti var. Balanslar arizali olabiliyor. Gotur geri ver. Baska bir kutu al ve aldiginda denettir. Ben oyle almistim. Yedpada ozyurtlar otomotivden alabilirsin. Saglam esnaf. Sentinel bayisi...internet sitesi
http://www.otoaksesuartoptancisi.com/index.php?do=static/contactus
Bilmiyorum tabi istanbulda mi otoruyorsun ama eger istanbuldaysan burdan temin edebilirsin. Yada aldigin yerden degisim talep et.
Bende ordan aldım zaten sahibi Sertaç bey ile görüştük o dedi zaten demekki araç kabul etmedi diye ürünü iade aldı zaten sağolsun.
Ben tekrar konuşayım o zaman ürünler 4300 k sı çok güzel durmuştu ama:)
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #132 : Mart 02, 2015, 21:13:21 »
Sercan abi bende onu soracaktım son durum ne oldu acaba?
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #133 : Mart 02, 2015, 21:23:39 »
Arkadaslar ben ankarada bi bayide h16 8000 k buldum saolsun garantili 150 tl ye takiyo..nedersiniz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #134 : Mart 02, 2015, 21:43:39 »
Arkadaslar ben ankarada bi bayide h16 8000 k buldum saolsun garantili 150 tl ye takiyo..nedersiniz ?

ben şahsen sislere dokunmak istemiyorum

H16 sadece soketi uyumlu olur W uymaz yine 35W olur xenonda
bu sefer komple eritir orayı
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Mart 03, 2015, 10:33:43 »

Aynen tas eritme olayı olduğu için bende hiç girmeyi düşünmüyorum sislere.
Kardeşim son durum şu öyle olunca bende soğudum ürünü iade ettim nıgt breakerlarla devam ama sanırım tekrar sipariş vericem. 4300 k çok iyi durmuştu amaa:)

Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2015, 10:35:43
Abi 8000 e girme bence ya. 4300 ideali hem görüntü olarak hem performans olarak hemde diğer trafiktekiler için.
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #136 : Mart 03, 2015, 10:35:46 »

Peki kaan bu tas eritme olayi olmasin diye kac watt kullanmaliyiz sislere ? Soket sadece h 16 olarak tam uyumlu oluyo dimi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #137 : Mart 03, 2015, 11:02:57 »
Xenonda w standart,35w dir. Bizdekiler 19w H16
İmkansız bir ampul yapılmış bir nevi :)
Bursada Philips in 4300K buldum bakalım yazın ne olur :)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #138 : Mart 03, 2015, 17:35:39 »
Xenonda w standart,35w dir. Bizdekiler 19w H16
İmkansız bir ampul yapılmış bir nevi :)
Bursada Philips in 4300K buldum bakalım yazın ne olur :)
Nerden Buldun kaan:)
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti