0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla güzel olmuş ama 3 sene sonra muayeneye giderken sökülecek ve sıkıntı olmazsa fiyatı sormak istiyorum. Bu arada sizin gündüz led leri sanki led değilde bildiğin sarı ışık gibi göründü gözüme aceba xenon fardan dolayımı ?
bu takılan xenon lar led li mi oluyor yoksa karşıdan gelenin gözlerini ağlatan cinsten mi???Mesaj Birleştirildi: Aralık 26, 2013, 11:07:05yalnız görüntü şahane .. polisler söktürüyor mu ki bunları yada ceza falan???
Bu kasa corollanın araplarda mercekli farlısı var,youtube dan araştırdım baya buldum.fakat sipariş konusu sıkıntı ama antepte olduğum için şuan araştırıyorum getirilebilir gibi bence.dediğiniz çok doğru, çok dağınık gidiyor ışık fakat bence derinlemesine araştırma yapılırsa dağılma oranı düşük bulunabilir.mesela bugün bi civic gördüm xenon vardı beyaz mavi karışık bir renk gibi.özellikle baktım dağılmıyordu ışık.
Değerli Arkadaşlar;Trafik Kurallarına lütfen uyalım. Aracımız havalı görünecek yolu daha iyi aydınlatacak diye karşıdan gelen sürücünün gözlerini rahatsız edecek sonradan takılma uygun olmayan far ve eklemeler kullanmayalım.Gece yolculukları maalesef bu tür sürücüler nedeniyle-kamyon tır v.s. zaten işkenceye dönüşmüş durumda. Denetim yetersizliği ile bu araçlar yollarda 4-6 farla ellerinden gelse projektörlerle seyahat edecekler.Unutmayınız ki sis farları yolun sisli olduğu kesimlerde açılmalıdır.Son zamanlarda sis olmayan günlerde ön sisi farları açık olmayan araç göremez olduk.Yeter! bu konuda yetkilileri göreve davet ediyorum. Sisleri açık uygun olmayan farlarla ve donanımla hareket eden araçlar yüksek cezalarla önüne geçilmelidir.Yetmiyor adam arka sislerini de açıp devam ediyor. Bu tür araçlar benden hakettikleri olumsuz sözleri işitiyorlar.Ayrıca bu araçlar hiçde güzel görünmüyor. Başka insanların hakkını gaspederek saygısızlık yapıyorlar.Trafiğe uygun olmayan donanım ve uygulamaları olumlamayalım- övmeyelim lütfen!Selam ve Saygılarımla...