0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toplumun bu kadar cahil olduğunu görmek gerçekten çok acı.
ben 2014 yeni kasa corolla aracıma space marka 8000k h11 xenon takacağımbu space marka üründen sıkıntı yaşayan oldu mu hiç bilgisi olan var mı takıp da pişman olan falan farları taktırıp hemen ayar yaptırıcam yada far konumunu 0 değilde 2-3 civarına getirirsen sorun olmuyor pek
Kısa ampuller h11 uzunlar hb3 sisler h16 bu h16 yeni bir ampul beyazı bırakın sarısı dahi yok internet araştırmadım piyasadan bahsediyorum servis fiyatı 70 tl civarı tanesi.iyi bir elektrikçi varsa örneğin benim yaptırdığım usta gibi h11 ampulün ayaklarından birini yan keskiyle kesti ve uydurdu.avatar resmimde ışıklandırmam.
Xenon düşünmeyip performanslı halojen kullanın derim. Ayrıca 8000k xenon size görüş netliği sağlamaz, 4300k daha net görüş mesafesi sağlar.
Osram ın nıght braker serisi mi yoksa cool blue lıght serisini mi tavsiye eder siniz acaba herhangi bir bilginiz varmıdır? Ben düşünüyorum da
bence osram nb unlimited derimömür konusu aynen Okanın dediği gibi. ama kullanım dışında aracada bağlı
Çok kararsızım Halojenin görünütüsüne takıldım. Çok kötü duruyor bee:)Uygulama yapmış birisinden görüntüsü ve memnun mu değilmi diye bir fikir alabilsem çok şyi olacak yada deneme yanılma yöntemini izlicem:) ama H16 bulamıyorum:) Ayakları kesip uydurma olayını denetmem lazım sanırım
Sercan bey kisalara xenon uygulamasi yaptim. 6000 k xenon h11 taktim. Harika oldu gunduz farlari ilede uyum sagladi. Tavsiye ederim. Guzel bir far ayari yaptirdim. Kesinlikle karsi tarafida rahatsiz etmiyor. Bizim farlarin icinde sapka var cunku. Arkadasin aracinon arkasindan yaklasik 20 dk gittim. Denedim, gozunu aldimi diye. Arkadas rahatsiz olmadigini ve goz almadigini soyledi. Uzunlara xenon takmana gerek yok hb3 phlips photon 5000k xenon efect ampul alip takabilirsin. Ancak sisler icin h16 zenon malesef piyasada yok. Ayaklari kesip uydurursun ancak calistirdiginda 10 dk acik kalsin sis icindeki nikelaj tasi eritiyor. Kesinlikle takma derim. Bunlar icinde h16 xenon efect ampul takabilirsin.
Sercan bey kisalara xenon uygulamasi yaptim. 6000 k xenon h11 taktim. Harika oldu gunduz farlari ilede uyum sagladi. Tavsiye ederim. Guzel bir far ayari yaptirdim. Kesinlikle karsi tarafida rahatsiz etmiyor. Bizim farlarin icinde sapka var cunku. Arkadasin aracinon arkasindan yaklasik 20 dk gittim. Denedim, gozunu aldimi diye. Arkadas rahatsiz olmadigini ve goz almadigini soyledi. Uzunlara xenon takmana gerek yok hb3 phlips photon 5000k xenon efect ampul alip takabilirsin. Ancak sisler icin h16 zenon malesef piyasada yok. Ayaklari kesip uydurursun ancak calistirdiginda 10 dk acik kalsin sis icindeki nikelaj tasi eritiyor. Kesinlikle takma derim. Bunlar icinde h16 xenon efect ampul takabilirsin. Mesaj Birleştirildi: Şubat 11, 2015, 21:34:32 Ekledim resmi bakabilirsin.
Kaan aracımı kullanma fırsatı yakalamıştı ve o sürede Night Breaker Unlimited'leri denedi, kendisi de demiş zaten. Görüntü olarak asfalt yolda hiç fena değil, hele orijinal ampüllere göre çok çok iyi. Yağmurda her ampül gibi performansı düşüyor. Beyaz performansı beklemeyin, renk olarak çok bir fark yok fakat görüş açısı diğer ampüllere göre yüksek.Ama ömür ? Bende 6 ay gitti. Sağ taraftaki de patladıktan sonra -eli kulağındadır- Xenon kiti alacağım. Zira tekrar tekrar Night Breaker Unlimited alıp patlamasını seyredemem. Şöyle bir şey var, ampülün patladığı sol tarafa normal ampülü taktım, görüş açısı düştü. Düz halojen ampüller de ayarsız oldukları zaman berbat bir şekilde göz alıyor. Xenonu ayarlattıktan sonra bir problem olacağını zannetmiyorum.Zaten sanal alemde herkes iyilik meleği oluveriyorlar, kimse hız yapmıyor, herkes kurallara uyuyor. Fotoğrafa göre sol, normale göre sağ tarafta Night Breaker Unlimited takılı, diğer tarafta normal halojen ampül. Fark açık.
İlginize Çok teşekkür ederim. Hangi markayı kullandınız .Bir elektrikçiye sordum yok efendim bunlar beyinliişte birkaç marka araç saydı silecek motorundan direksiyon pompasına kadar arıza veren oldu fln dedi bende açıkçası o yüzden sadece ampüle yönelmiştim ancak sizinkide mantıklı dediğiniz gibi sislere girmemek lazım teşekkür ederim tavsiyeniz için.Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2015, 09:46:20Teşekkür ederim:)