0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında araca vereceğin zarar olacak Yasin , karşı çok etkilenmez mercekte
Tabiki çok etkilenmez hele normale göre kıyas yaparsan 10 numara olur da daha önce detaylı bilgiyi Ahmet abi ve Mehmet Ali abi vermişti bu konuyla ilgili.
O bilgiyi yüz yüze görüşmedede almıştık galiba
Her türlü bilgiyi de aldık ama bi süpriz yapabilirim yakında
Tak gitsin yasin ne zarari olacak.3 sene hicbirsey olmadi bende
Benimki serviste takildi ama.Bisey olsaydi sorumluluk onlarda.
Değerli Arkadaşlar;Trafik Kurallarına lütfen uyalım. Aracımız havalı görünecek yolu daha iyi aydınlatacak diye karşıdan gelen sürücünün gözlerini rahatsız edecek sonradan takılma uygun olmayan far ve eklemeler kullanmayalım.Gece yolculukları maalesef bu tür sürücüler nedeniyle-kamyon tır v.s. zaten işkenceye dönüşmüş durumda. Denetim yetersizliği ile bu araçlar yollarda 4-6 farla ellerinden gelse projektörlerle seyahat edecekler.Unutmayınız ki sis farları yolun sisli olduğu kesimlerde açılmalıdır.Son zamanlarda sis olmayan günlerde ön sisi farları açık olmayan araç göremez olduk.Yeter! bu konuda yetkilileri göreve davet ediyorum. Sisleri açık uygun olmayan farlarla ve donanımla hareket eden araçlar yüksek cezalarla önüne geçilmelidir.Yetmiyor adam arka sislerini de açıp devam ediyor. Bu tür araçlar benden hakettikleri olumsuz sözleri işitiyorlar.Ayrıca bu araçlar hiçde güzel görünmüyor. Başka insanların hakkını gaspederek saygısızlık yapıyorlar.Trafiğe uygun olmayan donanım ve uygulamaları olumlamayalım- övmeyelim lütfen!Selam ve Saygılarımla...
Eski kasa Corolla'lar da sıfır alırken VSC+XENON diye bir seçenek vardı ve alıyordun bu xenonları da servis takıyordu öyle güzel bir ayar yapıyordu ki halojen halt yemiş. Araç karanlıkta arkamdan geldiği zaman bırak göz almayı farın içinde ki reflektörleri bile görebiliyordum sanki park lambalarını yakmış geliyor. Işığı dağıtma olayında haklı olabilirsiniz ama ışığı nereye dağıtıyor ? Sen ayarı doğru yaptıktan sonra yukarı dağıtmaz en fazla sağa veya sola dağıtır o da karşıdan gelen adamı rahatsız etmez arkadaşlar.