0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osramın bursadaki en büyük satış yeri Gazcılarda Yalaz Ticaret varphilips xenon satılıyor hatta @Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) almıştı yanlış bilmiyorsam375 TL idi
Kısa ampuller h11 uzunlar hb3 sisler h16 bu h16 yeni bir ampul beyazı bırakın sarısı dahi yok internet araştırmadım piyasadan bahsediyorum servis fiyatı 70 tl civarı tanesi.iyi bir elektrikçi varsa örneğin benim yaptırdığım usta gibi h11 ampulün ayaklarından birini yan keskiyle kesti ve uydurdu.avatar resmimde ışıklandırmam.
Osram ın nıght braker serisi mi yoksa cool blue lıght serisini mi tavsiye eder siniz acaba herhangi bir bilginiz varmıdır? Ben düşünüyorum da
Halil bey,sizin profil resminizde kullandığınız araçta bulunan kısa ve sis lambalarında kullandığınız ampüller nedir acaba?güzel görünüyor.Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2015, 21:29:31Sercan Bey,ben uzun süredir halojen farları araştırıyorum.size h11 osram night braker tavsiye ederim.hepsiburada.com'dan ben de yakında alıp serviste taktıracağım.bütün ayarları orada yapılacak.sıkıntı olmayacağını söyledi servis ama xenonlarda özellikle beyaz renkli corollalarda çok hoş durduğu bir gerçek.
Malesef internet sitesi yok, zaten "2014 Avensis alıyorum kısmetse" konusunda var sondan 3-4 sayfa hatta daha fazla olabilir. İnternet sitesi yok ama google a yazınca iletişim numarası çıkıyor. Mailorder ödeme imkanları varmış sadece yada havaleKeşke o hoş görüntüyü ölümsüzleştirseydiniz
Ampul değişimi için servise gitmenize gerek yok bence herhangi bir ayarı da yok zaten. Ben şu an zaten Osram Nıght Breaker kullanıyorum ve görüntü kalitesi çok güzel çok memnunum. Orjinallerde Osram ama nıght breaker gerçekten çok güzel bir ürün. Ampül değişimini defalarca kendim yaptım(Daha önce başka ürünleri de denedim) Çok basit soketi söküp takacaksınız. Bence deneyin derim:) Çok daha zevkli oluyor:)4300 k olmak kaydıyla aklıma yatıyor xenon yaptıracağım bende.
Slmlar kaancim ve sercanım..size bi soru daha..yazmistim ya bi arkadas h16 8000 k buldu 150 tl ye..denildiki wati 35 olur bu da tası eritir..simdi sunu merak ediyorum..bu tas camdan degilmi..degilse baska eritmeyen xenonlar kac watki bu dedigim eritir ama onlar eritmez..Bide kaaan xenon takmasak ama guzel renkte beyaz ampul takmak istesek sislere ve kisalara..nasil olur goruntu ve durus..tavsiyenize ihtiyacim var
Ben kısalara Beyaz ampul denedim abi kesinlikle memnun kalmadım.en son uzunlara da Photon xenon efect takmıştım onlarda çok iyi değil. Benim şu an komple uzun kısada nıght breaker var onlardan çok memnunum. Xenon yaparsamda Uzunları değiştirmem gibime geliyor. Renk farkı var tabiki ama.
Yani amac arabanin guzel goruntusuyse xenona muhtaciz desene sercanim..kotu oldu bu yaa..şu eritme olayini almadi aklim kaan da bahsettide..
Kisa ve uzunlar night breaker senin yanlis anlamadim dimi sercan ?? Rengi beyazmi ve fiyati nekadar
Night breaker'lardan memnun kaldıysan bende düşünüyorum Sercan.
Ben hepsiburada dan aldım abiH11 ler 80 tl/adHb3 ler 135 tl tkGörüntü olarak normal halojenlere oranla az daha beyaz ama çok fakedilmiyor. Ama performans olarak çok çok iyiler.Ama Osram ın cool blue diye bir serisi var denemeye değer mi bilmiyorum abi:)Şöyle birşey yapabilrisin 1 er takım sipariş verebilirsin istediğin seriden özellikle cool blue yu merak ediyorum rica etsem ondan denesen ve görüşlerini paylaşsan:)Hepsiburada.com un güzelliği o koşulsuz şartsız geri iadesi var. Ben photonları aldım 1 gün denedim ertesi gün iade ettim. Osramları aldım sonra direk kartına iade ediyor
Ben de memnun değilim Emrah bey. Gözüm Görmüyor gece sanki. Acil xenon ya da nightbreakr takmalıyım. Merceksiz olduğu için 4300k Alıp küfür yememeyi düşünüyorum. Ne alsak? Yurtdışından alsam ucuz yollu sıkıntı olur mu?
Valla kurtulus bey ben once bi servise bakicam..onlar hangi marka kac wat kac bin k olan xenonu nekadara takiyolar..ona gore bn de sisler ve kisalar 250 300 tlye halledicem ins..bugune kadar araclarimda hep xenon kullandim ayari guzel olunca karsidakine zarar vermiyo onu biliyorum..gelismeleri de burdan yazicam..suan aracta eksik dedigim 3 5 sey kaldi onlari da yaparsam tamam olacak
Merhaba,Bu konuda o kadar çok mesaj yazıldı ki benim bile aklımı çeldiniz biraz araştırınca her iki ürünü de N11 üzerinde daha uygun fiyata buldum galiba, bir kontrol eder misiniz siz de, eğer farkı yoksa almak isteyen arkadaşlar buradan sipariş verebilirler. Not: gittigidiyor.com veya sahibinden.com gibi sitelere nazaran daha güvenilir bir platform olduğu için yakın fiyatlarda da olsa N11' i kullanmayı tercih ederim.http://www.n11.com/osram-night-breaker-unlimited-12v-h11-55w-1-adet-P35964574http://www.n11.com/osram-night-breaker-unlimited-12v-hb3-60w-ampul-P24182439
Ürünler aynı iyi yakalamışsınız:)TAvsiye ederim ama dediğim gibi bunlarda sarı beyazlığı çok az belli oluyo
Benim amacım görsellikten ziyade far performasının artması ki bu başlık altında o yönde olumlu görüş bildirilmiş.Gece ve yağmurlu hava performansı konusunda olumsuz bir yorum yoksa veriyorum siparişi
Gönl rahatlığıyla verebilir siniz