Gönderen Konu: yeni corolla xenon uygulması  (Okunma sayısı 22320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 271 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni corolla xenon uygulması
« Yanıtla #140 : Mart 03, 2015, 19:13:36 »
Osramın bursadaki en büyük satış yeri Gazcılarda Yalaz Ticaret var

philips xenon satılıyor hatta

@Bekir Uğur  YAVUZCAN (29160) almıştı yanlış bilmiyorsam

375 TL idi
4300 k var mı peki Kaan?
Ben tekrar niyetlendim o hoş görüntüyü gördükten sonra. Eğer orjinal phılıps ise de kesinlikle kaçırmam..
kullanan Bekirbey inşallah yazar düşünceleri aydınlatmak amacıyla.

İnternet sitesi yok mudur ?
SERCAN YILDIZ

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Mart 03, 2015, 19:13:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Mart 03, 2015, 19:28:07 »
Malesef internet sitesi yok, zaten "2014 Avensis alıyorum kısmetse" konusunda var sondan 3-4 sayfa hatta daha fazla olabilir.
İnternet sitesi yok ama google a yazınca iletişim numarası çıkıyor. Mailorder ödeme imkanları varmış sadece yada havale
Keşke o hoş görüntüyü ölümsüzleştirseydiniz :(
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 32000
  • 74 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Mart 03, 2015, 21:20:47 »
Kısa ampuller h11 uzunlar hb3 sisler h16 bu h16 yeni bir ampul beyazı bırakın sarısı dahi yok internet araştırmadım piyasadan bahsediyorum servis fiyatı 70 tl civarı tanesi.iyi bir elektrikçi varsa örneğin benim yaptırdığım usta gibi h11 ampulün ayaklarından birini yan keskiyle kesti ve uydurdu.avatar resmimde ışıklandırmam.
Halil bey,sizin profil resminizde kullandığınız araçta bulunan kısa ve sis lambalarında kullandığınız ampüller nedir acaba?güzel görünüyor.

Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2015, 21:29:31
Osram ın nıght braker serisi mi yoksa cool blue lıght serisini mi tavsiye eder siniz acaba herhangi bir bilginiz varmıdır? Ben düşünüyorum da
Sercan Bey,ben uzun süredir halojen farları araştırıyorum.size h11 osram night braker tavsiye ederim.hepsiburada.com'dan ben de yakında alıp serviste taktıracağım.bütün ayarları orada yapılacak.sıkıntı olmayacağını söyledi servis ama xenonlarda özellikle beyaz renkli corollalarda çok hoş durduğu bir gerçek.
1.Renault Clio 1.2 16V Authentique (2005), 2.VW Golf 1.6 16V fsi Goal (2007), 3.Renault Megane Sedan 1.5 dci Extreme (2008), 4.Seat Leon 1.6 tdi Style (2011), 5.Toyota Corolla 1.4 d4-d Advance (2014)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #143 : Mart 04, 2015, 11:26:37 »
Halil bey,sizin profil resminizde kullandığınız araçta bulunan kısa ve sis lambalarında kullandığınız ampüller nedir acaba?güzel görünüyor.

Sercan Bey,ben uzun süredir halojen farları araştırıyorum.size h11 osram night braker tavsiye ederim.hepsiburada.com'dan ben de yakında alıp serviste taktıracağım.bütün ayarları orada yapılacak.sıkıntı olmayacağını söyledi servis ama xenonlarda özellikle beyaz renkli corollalarda çok hoş durduğu bir gerçek.
Ampul değişimi için servise gitmenize gerek yok bence herhangi bir ayarı da yok zaten. Ben şu an zaten Osram Nıght Breaker kullanıyorum ve görüntü kalitesi çok güzel çok memnunum. Orjinallerde Osram ama nıght breaker gerçekten çok güzel bir ürün. Ampül değişimini defalarca kendim yaptım(Daha önce başka ürünleri de denedim) Çok basit soketi söküp takacaksınız. Bence deneyin derim:) Çok daha zevkli oluyor:)
4300 k olmak kaydıyla aklıma yatıyor xenon yaptıracağım bende.
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Mart 04, 2015, 19:38:45 »
Malesef internet sitesi yok, zaten "2014 Avensis alıyorum kısmetse" konusunda var sondan 3-4 sayfa hatta daha fazla olabilir.
İnternet sitesi yok ama google a yazınca iletişim numarası çıkıyor. Mailorder ödeme imkanları varmış sadece yada havale
Slmlar kaancim ve sercanım..size bi soru daha..yazmistim ya bi arkadas h16 8000 k buldu 150 tl ye..denildiki wati 35 olur bu da tası eritir..simdi sunu merak ediyorum..bu tas camdan degilmi..degilse baska eritmeyen xenonlar kac watki bu dedigim eritir ama onlar eritmez..
Bide kaaan xenon takmasak ama guzel renkte beyaz ampul takmak istesek sislere ve kisalara..nasil olur goruntu ve durus..tavsiyenize ihtiyacim var
Ampul değişimi için servise gitmenize gerek yok bence herhangi bir ayarı da yok zaten. Ben şu an zaten Osram Nıght Breaker kullanıyorum ve görüntü kalitesi çok güzel çok memnunum. Orjinallerde Osram ama nıght breaker gerçekten çok güzel bir ürün. Ampül değişimini defalarca kendim yaptım(Daha önce başka ürünleri de denedim) Çok basit soketi söküp takacaksınız. Bence deneyin derim:) Çok daha zevkli oluyor:)
4300 k olmak kaydıyla aklıma yatıyor xenon yaptıracağım bende.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #145 : Mart 05, 2015, 09:53:11 »
Slmlar kaancim ve sercanım..size bi soru daha..yazmistim ya bi arkadas h16 8000 k buldu 150 tl ye..denildiki wati 35 olur bu da tası eritir..simdi sunu merak ediyorum..bu tas camdan degilmi..degilse baska eritmeyen xenonlar kac watki bu dedigim eritir ama onlar eritmez..
Bide kaaan xenon takmasak ama guzel renkte beyaz ampul takmak istesek sislere ve kisalara..nasil olur goruntu ve durus..tavsiyenize ihtiyacim var
Ben kısalara Beyaz ampul denedim abi kesinlikle memnun kalmadım.en son uzunlara da Photon xenon efect takmıştım onlarda çok iyi değil. Benim şu an komple uzun kısada nıght breaker var onlardan çok memnunum. Xenon yaparsamda Uzunları değiştirmem gibime geliyor. Renk farkı var tabiki ama.
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #146 : Mart 05, 2015, 09:56:25 »
Ben kısalara Beyaz ampul denedim abi kesinlikle memnun kalmadım.en son uzunlara da Photon xenon efect takmıştım onlarda çok iyi değil. Benim şu an komple uzun kısada nıght breaker var onlardan çok memnunum. Xenon yaparsamda Uzunları değiştirmem gibime geliyor. Renk farkı var tabiki ama.

Night breaker'lardan memnun kaldıysan bende düşünüyorum Sercan.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #147 : Mart 05, 2015, 09:57:08 »
Yani amac arabanin guzel goruntusuyse xenona muhtaciz desene sercanim..kotu oldu bu yaa..şu eritme olayini almadi aklim kaan da bahsettide..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Mart 05, 2015, 09:58:54 »
Kisa ve uzunlar night breaker senin yanlis anlamadim dimi sercan ?? Rengi beyazmi ve fiyati nekadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #149 : Mart 05, 2015, 10:05:20 »
Yani amac arabanin guzel goruntusuyse xenona muhtaciz desene sercanim..kotu oldu bu yaa..şu eritme olayini almadi aklim kaan da bahsettide..
Tas bildiğim kadarıyla plastik abi önü cam.
Yabi aslından görüntü olarak dediğin gibi xenon çok iyi duruyor ama 4300 k olmalı ve kesinlikle 4300 karşı tarafıda etkilemiyor merceksiz olmasına rağmen görüntü olarak ta çok iyi.

Mesaj Birleştirildi: Mart 05, 2015, 10:08:11
Kisa ve uzunlar night breaker senin yanlis anlamadim dimi sercan ?? Rengi beyazmi ve fiyati nekadar
Ben hepsiburada dan aldım abi
H11 ler 80 tl/ad
Hb3 ler 135 tl tk

Görüntü olarak normal halojenlere oranla az daha beyaz ama çok fakedilmiyor. Ama performans olarak çok çok iyiler.
Ama Osram ın cool blue diye bir serisi var denemeye değer mi bilmiyorum abi:)

Şöyle birşey yapabilrisin 1 er takım sipariş verebilirsin istediğin seriden özellikle cool blue yu merak ediyorum rica etsem ondan denesen ve görüşlerini paylaşsan:)
Hepsiburada.com un güzelliği o koşulsuz şartsız geri iadesi var. Ben photonları aldım  1 gün denedim ertesi gün iade ettim. Osramları aldım sonra direk kartına iade ediyor

Mesaj Birleştirildi: Mart 05, 2015, 10:12:18
Night breaker'lardan memnun kaldıysan bende düşünüyorum Sercan.
Çok çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Karanlık yolda çizgilerin tam olarak beyaz yansıtmasından daha beyaz olduğu anlaşılıyor:) Yoksa görüntü olarak dıştan bakışta halojenlerle çok büyük farkı yok ama performansı çok üstün.
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 45000
  • 14 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #150 : Mart 05, 2015, 11:34:35 »
Çok pahalı mübarek. Xenon taksak daha ucuz olacak.
Çok kararsız kaldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 62500
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #151 : Mart 05, 2015, 11:38:43 »
Ben hepsiburada dan aldım abi
H11 ler 80 tl/ad
Hb3 ler 135 tl tk

Görüntü olarak normal halojenlere oranla az daha beyaz ama çok fakedilmiyor. Ama performans olarak çok çok iyiler.
Ama Osram ın cool blue diye bir serisi var denemeye değer mi bilmiyorum abi:)

Şöyle birşey yapabilrisin 1 er takım sipariş verebilirsin istediğin seriden özellikle cool blue yu merak ediyorum rica etsem ondan denesen ve görüşlerini paylaşsan:)
Hepsiburada.com un güzelliği o koşulsuz şartsız geri iadesi var. Ben photonları aldım  1 gün denedim ertesi gün iade ettim. Osramları aldım sonra direk kartına iade ediyor

Merhaba,

Bu konuda o kadar çok mesaj yazıldı ki benim bile aklımı çeldiniz :)

biraz araştırınca her iki ürünü de N11 üzerinde daha uygun fiyata buldum galiba, bir kontrol eder misiniz siz de, eğer farkı yoksa almak isteyen arkadaşlar buradan sipariş verebilirler.
Not: gittigidiyor.com veya sahibinden.com gibi sitelere nazaran daha güvenilir bir platform olduğu için yakın fiyatlarda da olsa N11' i kullanmayı tercih ederim.

http://www.n11.com/osram-night-breaker-unlimited-12v-h11-55w-1-adet-P35964574
http://www.n11.com/osram-night-breaker-unlimited-12v-hb3-60w-ampul-P24182439

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #152 : Mart 05, 2015, 11:43:09 »
Sercanim sağol bilgiler icinn..denemeye calisirim dedigin olayi..ama anladin sen beni dimi :) derdim beyaz ışık..eger halojen gibi olacaksa hic gerek yok cunku uzerindekiler zaten performans acisindan iyi ama sari :( ..ben şu 35 wat tas eritme olayini bi cozebilirsem..sislere zaten h 16 buldum..kisalar icinde h 11 zaten var..sanirim 6000 k veya 8000 k takar binerim..cunku o guzelim ledlerin yaninda bizim farlar ve sisler cok basit duruyo..bu tabi bana gore boyle..baskalari eminim memnundur durumdan :):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 45000
  • 14 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #153 : Mart 05, 2015, 11:51:08 »
Ben de memnun değilim Emrah bey.
Gözüm Görmüyor gece sanki. Acil xenon ya da nightbreakr takmalıyım. Merceksiz olduğu için 4300k Alıp küfür yememeyi düşünüyorum.
Ne alsak? Yurtdışından alsam ucuz yollu sıkıntı olur mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #154 : Mart 05, 2015, 17:22:00 »
Gözüm Görmüyor gece sanki. Acil xenon ya da nightbreakr takmalıyım. Merceksiz olduğu için 4300k Alıp küfür yememeyi düşünüyorum.
Valla kurtulus bey ben once bi servise bakicam..onlar hangi marka kac wat kac bin k olan xenonu nekadara takiyolar..ona gore bn de sisler ve kisalar 250 300 tlye halledicem ins..bugune kadar araclarimda hep xenon kullandim ayari guzel  olunca karsidakine zarar vermiyo onu biliyorum..gelismeleri de burdan yazicam..suan aracta eksik dedigim 3 5 sey kaldi onlari da yaparsam tamam olacak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #155 : Mart 05, 2015, 18:52:27 »
Valla kurtulus bey ben once bi servise bakicam..onlar hangi marka kac wat kac bin k olan xenonu nekadara takiyolar..ona gore bn de sisler ve kisalar 250 300 tlye halledicem ins..bugune kadar araclarimda hep xenon kullandim ayari guzel  olunca karsidakine zarar vermiyo onu biliyorum..gelismeleri de burdan yazicam..suan aracta eksik dedigim 3 5 sey kaldi onlari da yaparsam tamam olacak :)
Servisler yanaşmıyor abi ben sordum bizim burdakine ama sen de bi sorda paylaş bizimle:)
Abi 6000 bi nebze de 8000 naptın yaa. Dıştan güzel gözüksün diye Kendi hayatını tehlikeye atma özellikle yağmurda hiç birşey göremezsin. Karşı tarafın düşünceleri cabası belki far ayarıyla ayarlayabilirsin ama gerek yok abi.
4300 k ideal :tamam:

Mesaj Birleştirildi: Mart 05, 2015, 18:53:05
Merhaba,

Bu konuda o kadar çok mesaj yazıldı ki benim bile aklımı çeldiniz :)

biraz araştırınca her iki ürünü de N11 üzerinde daha uygun fiyata buldum galiba, bir kontrol eder misiniz siz de, eğer farkı yoksa almak isteyen arkadaşlar buradan sipariş verebilirler.
Not: gittigidiyor.com veya sahibinden.com gibi sitelere nazaran daha güvenilir bir platform olduğu için yakın fiyatlarda da olsa N11' i kullanmayı tercih ederim.

http://www.n11.com/osram-night-breaker-unlimited-12v-h11-55w-1-adet-P35964574
http://www.n11.com/osram-night-breaker-unlimited-12v-hb3-60w-ampul-P24182439
Ürünler aynı iyi yakalamışsınız:)TAvsiye ederim ama dediğim gibi bunlarda sarı beyazlığı çok az belli oluyo
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 62500
  • 11 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #156 : Mart 05, 2015, 20:07:41 »
Ürünler aynı iyi yakalamışsınız:)TAvsiye ederim ama dediğim gibi bunlarda sarı beyazlığı çok az belli oluyo

Benim amacım görsellikten ziyade far performasının artması ki bu başlık altında o yönde olumlu görüş bildirilmiş.

Gece ve yağmurlu hava performansı konusunda olumsuz bir yorum yoksa veriyorum siparişi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #157 : Mart 06, 2015, 09:24:57 »
Benim amacım görsellikten ziyade far performasının artması ki bu başlık altında o yönde olumlu görüş bildirilmiş.

Gece ve yağmurlu hava performansı konusunda olumsuz bir yorum yoksa veriyorum siparişi :)

Gönl rahatlığıyla verebilir siniz :tamam:
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #158 : Mart 07, 2015, 10:32:31 »
Gönl rahatlığıyla verebilir siniz :tamam:
Bugun sisler icin h16 6000 k xenonu buldu modifiyeci arkadasim..ve sizinle su bilgiyi paylasayim..servisi aradim 50 tlye disaridan alinan xenonu garantili bi sekilde takabileceklerini soylediler..tabiki sadece elektrik aksam olayi garanti altinda oluyo..ampul veya motor arizalanira o servisi baglamiyo..2 yil yada 1 yil garanti veriyo tuningciler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 271 kere teşekkür etti
« Yanıtla #159 : Mart 07, 2015, 11:15:33 »
Bugün böyle bir ürün buldum arkadaşlar daha önce kullanan var mı?

http://www.yeni1001.com/p-10277-Philips-Premium-H11-4300K-Xenon-Far-Kit.html
SERCAN YILDIZ