0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beklenen zam geldi!Motorin fiyatlarındaki artışın ardından benzine beklenen zam geldi 95 oktan benzine 8, 97 oktan benzine 10 kuruş zam geldi. Zamlı tarife saat 24:00'dan sonra geçerli olacak.
bu konu başlığı nezaman aktif olsa tansiyonum düşmeye başladı, konuyu korka korka açıp okuyorum artık
Bir TV kanalındaki alt yazı Haberi: Venezuelladan ucuz petrol alınacak!? ....
ben gerçekten anlamıyorum bu suskunluk bu kanıksama bu alışkanlık psikolojisi niye? bu kadar mı korkuyoruz bu kadar mı zenginiz yoksa bu kadar mı umrumuzda değil? bundan yaklaşık 1 ay önce esenler haline giriş ücretine 2 tl lik zam yapıldı diye o hal esnafı inanılmaz bir protesto gösterisi sergiledi, yolları kapadılar, seslerini duyurdular, 2 saat içerisinde zam geri alındı..Demekki ağlamayana meme yok bu ülkede..E neden hala kimse sesini çıkarmıyor ? Nerede tüketici dernekleri sivil toplum örgütleri neden bununle ilgili bir girişim yok? Aklım almıyor!!!!
Fiyatlar bu düzeyde oldukça kaçak benzin zor önlenir. Bu fiyatların bindirdiği yükün farkındamısınız?
Tekin artık ne olacak nasıl olacak bunun için ne yapılması gerekiyorsa biran evvel yapılmalı. ben kendimce protesto edicem bu durumu çünkü artık her sabah benzin zammıyla uyanmak istemiyorum..