0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benzinin 5 tl görmesine az kaldı.... Hayaldi gerçek oldu... Doğalgaza da güncelleme yapmak için altyapı yapıyorlar yakında güncellerler......... Unutmadan Doğalgaz gücellenirse otomatikmanelektrik fiyatları da güncellenecek........ :islik
Dizelci arkadaşlar, sizlere de geçmiş olsun:http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20126425.asp
bir iki güne benzine yine zam bekleniyor.. bilginize..
Devletin vergi sistemi satılan maldan pay alamazsa böyle seve seve satılcak mallardan payını ÖTV adı altında alır..Sen bakkallarda satılan 1 tane sakızı nerden aldın kaça sattın diye herşeyi faturalandırırsan ancak bu sorun çözülür..Sadece milletin mecburen kullandığı birşeyle değil..Biz daha ucuz olsun diye sağdan soldan fiş almıyorsak bizde suçluyuz devlette fişsiz satanda..Madem kdv bazında devlet toplayamıyor vergisini petrol ürünlerinden ötvyi alıyor..Cep telefonlarından özel iletişim vergisi zart zurt aklıma gelmeyen bir çok vergi işte..Devleti haklı cıkarmıyorum ama katma değer vergisi hikaye devletin kasasına giren para bazında petrol şirketlerinden sağlanan ÖTV esas parayı sağlıyor devlete..O yüzden ötv kalkmadıkca ucuza akaryakıt falan kullanamayız..
suçlu biziz tabi ya, ayda 5bin tl harcama yapıyorsak, 30liralık yan sanayi mal almışız vergisiz, bakkaldan 200tl lik sigara almışız fiş almamışız, ama 2005 model araba almışız, 4.55 benzine ödemişiz, yıllık 560tl vergisini ödemişiz, suçluyuz sahtekarız, biziz dolandırıcı, iş adamları vergi kaçırmıyor, devlette yardakçıları olanlar, biz kaçıyoruz, ne satın alıyorsak, fişsiz faturasız sahte, aylık bütün harcamalarımızda aman vergi ödemeyelim diye çırpnıyoruz bütün toplum olarak, devlette ötv yoluyla alıyor bizden, nasıl bir sistemse bu ötv taşıtta %136ya kadar çıkıyor. ha 2-3defa da umumi tuvalet kullanmıştım, onada vergi ödemedim, fiş almadım, inş kamera kaydıyla, vergi dolandırıcılığımı kanıtlamazlar.
tanju okan - koy koy koy Bu da benden.... Sabah Nihat paylaştı....Biriside benzin 5 TL yi geçerse bu parça benzinliklerde çalsın diye mesaj atmış..... sabah sabah gülmekten öldüm......