0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enjektörlerin teknik karşılaştırmasını içeren bir sayfa olması lazım nette, göz atmanızda yarar var.
Haklisin Yusuf hocam. Avrupa kitler de ariza oldu mu gidip parca yeniletmekten se. 900 - 1000 tl ye garantili atiker gold taktirmak bencede en mantiklisi ki bir abimizin de basina geldi onada bu sekilde takviyede bulundum gitti 1000 tl ye atiker gold ile sistemi komple yeniletti.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz Lovato taktırdık. Uzuuuuun bir yolculuğumuz oldu. Bagaj dolu 4 kişi idik. 2.09 dan aldık yakıtları. 15 kuruş yaktı. Hızım 100-110 arası gitti geldi Ben şunu takın diye öneremem çünkü daha 1 hafta oldu LPG ile. Bu yüzden siz kafanıza yatanı taktırın
15 kuruslar 20 kuruslar mucizevi geliyo o kadar dusecegini bilsem dusunurum acikcasi ama bahsettigim gibi usta bike %30 dusus olacagini soyluyor...
Arkadaslar yanlis anlamayin usta bile %30 kar saglar dedi hakkaten bu 17 18 kuruslari gorebilir miyiz...%40 lar falan bahsedenler ucuyor deniliyor ....
Dilimizde tüy bitti.şu kuruş hesabına inanmayın ya. 16 kuruş 2.09 dan 7.5 lt yapar. Karabükte 2.55 lpg, sürüş şartları değişir. Gaza fazla basmışındır kuruşun artar sabit değildir. Litre hesabından yapın hesabınızı
Abi şimdi bizdeki durumu anlatayım. Araç sabitkende sıfırladım yola çıktım. Tırmanışlarda yada düzlüklerde de sıfırladım. En en fazla 6.0 gösterdi onda da Ankaradan Elmadağ bağlantısında bayaaaa bi trafikte kaldık o yüzden. En son varmadan 5.7 ile indik. LPG de +1 yada 1.5 litre fazla desek aynı hesaba gelmiyor mu abi? Bide aldıklarım hep aynı fiyatlar bu yüzden hesap doğru diye düşünüyorum. Litre olarak nasıl hesaplayacağız? Göstergedeki ortalamaya ekleme yapıp aldığımız rakama göre mi abi?
İşin doğrusu depoda aldığın yakıttır. Eğer ayarın doğruysa da Mehmet abinin dediği gibi göstergeden %20 fazla yakarsın. Hayır sinir olduğum herkes.kuruş olarak paylaşıyor. Bilmeyen de gelip ben niye bu kadar az yakamıyorum diyor.