0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet hocam söyledim Elimizde yok denildi istersen gelince takalım ama biz bundan Takıyoruz sürekli bu araçlara denildi. Ben de tak dedim
Lpg taktırdıktan sonra aracın çekişinde düşme oldu mu acaba? Yakıt konusunda öncekine göre kıyaslama yapabilir misiniz? Benim aracımda 2014 1.33 corolla. Birçok kişi çekişi düşer hiç gerek yok dedi. Aracın yakıtı çok farketmiyor zaten 1.33 az yakar filan dedikleri için kararsız kalıyorum.. Tavsiyeniz nedir acaba...
Övünç hocam buralarda imkanlar biraz kısıtlı büyük şehir değil haliyle çok da zorlamak istemedim şansımı.Sağolun arkadaşlar sayenizde sorunsuz sessiz (şimdilik) bir montaj yaptırdım. Montaj 9 saat sürdü yavaş yavaş özenilerek yapıldı. Aracımda hava filtresi kirliydi en kısa zamanda temin etmem gerekecek.Ve en kısa zamanda uyumlu bir kablo edinip arada sırada ayarı kendim yapmak istiyorum tavsiye bir kablo var mı?
benim görüşüm lpg den uzak durun zaten aracı hor kullanmadığınız sürece çok hız yapmadığınız sürece az yakar, ve performans düşüklüğü de cabası.ayrıca alışveriş merkezine girdiğinde arabayı içeri almayacaklar otoparka girsen oraya buraya girmeye kalksan sıkıntılı iş. Açıkçası lpgli aracım olsa ve otoparka alınmasam çok mahçup olurum
Obdli değilmiş? Ne yapalım?Mesaj Birleştirildi: Haziran 03, 2016, 18:21:18Kime gittiysem akü altına hiç yapmamış ama yaparız diyorlar. Ayrıca sequent 32 obdli değilmiş obdli bir ürün de yokmuş brcnin. 51 litre değil 47 litre takilacak. Kafa iyice allak bullak. Bize şimdi brcnin alt sürüm bir ürünü mu takılmaya çalışılıyor anlamadım. 1900e de tamam dedirdik?