0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
corolladaki şanzıman cvt değilmi triptronik rampada kararsız kararsız gidiyor.rampanın ortasında vites değiştirip sonra 1.vitese manuel geçirdiğim corolladaki şanzımandandandeğilmi bu cvt
yarisin nesini sevmedim 1 kere aracın içi hiç estetik değil dışıda öyle. (göreceli kavram) aracın arka tarafı fazla sallıyor gibi geldi bana ki yol tutuşu yukarıdaki 3 markanın çok çok çok altında emin olun. tek beğendiğim kısım direksiyonu oldu. ki polo fiesta corsadaki tokluk yariste yok. polo corsa fiesta yolda giderken b segmentine göre sağlam yere basıyorlar birkere rüzgardan etkilenmemeleri çok hoşuma gitmişti. fiesta dar demişsiniz ancak b segmenti araç sonuçta verdiklerine bakın öncelikle. bagaj isteyen adam gitsin c segmenti alsın. ki oturma pozisyonu olarak bir tek arka koltukta 1.90 üzeri adam kafasını tavana vurur bendede o kadar boy yok zaten. polonun donanımı yetersiz olabilir ancak kimse inkar etmesin polo b segmentinde liderdir öylede kalır donanımı olmasa bile tipi yeterli geliyor çoğu kişiye. corsa ise elektrik arızaları falan olan araba değil. kaç kere bindiniz bilmiyorum ancak benim çevremde çokca var 1.3 cdti dizel modeli 1.4 tam otomatik benzinlisi peynir ekmek gibi satılıyor. ankara istanbul kastamonuda bir hayli fazlaca var. internette bende araştırıyorum hatta 1.3 cdti 95 ve 75 bg'lik motorlarını 5 10 taneden başka sorun yaşayan adam yok forumlarında. çok satan bir araç olduğundanda normaldir yani. ben istanbula işim dolayısıyla sık gelirim 10 polo 10 fiesta 10 corsayı aynı yol üstünde görürsünüz ancak yarisi göremezsiniz. ki parası az değil verdiklerine karşılık.ayrıca amerikan motorlu bir araç değildir corsadaki 1.3 cdti fiat ortak yapım 1.4 ecotech motor zamanında lotusla geliştirilmiş motordur ufak bir bilgi olsun.
Gece sürüşlerinde orta konsolun (vites etrafındaki gözler) karanlık olması, aslında yetersiz iç aydınlatma olarak yazsak da olur. Arkadaşlar yazmışlar hepsini.Mesaj Birleştirildi: Ocak 18, 2014, 01:09:35komik olmuş
Türkiyedeki genel kanı ;Alman varken japon nedir ? Toyota kadar iğrenç dandik araba görmedim. Her koşulda alman. Eskişehirde katıldığım bir kaç toplanmalarda çoğu opeldi arkadaşlarım sebebiyle ve arabamı özellikle götürmedim neler olacağını biliyorum çünkü. Bana sorduklarında ne var diye toyota diyorum sat onu opel al. (içimden neler geçiyorda o sırada neyse ) Almancıların tek kabul ettiği japon araç honda neden çünkü onda vtec motoru ve typer gibi bir arabası var olay bu kadar basit.Ayrıca corsa dediğiniz araç süspansiyonları aşırı sert bir araç aynı astra hb gibi ikisinide kullandım ama yok yani hiçbir zaman toyotanın yumuşak süspansiyonlarına göre rahat değiller. Küçük bir çukurda tak tuk zangır zungur sesler geliyor. Fiesta kullanmadım fakat araçta bulundum konsol dışardan güzel göüküyor ama bana sanki kağıttan yapılmış hissi uyandırdı ki son makyajdan sonra malzeme kalitesinin düşürüldüğü hissi dışarıdan belli oluyor (kişisel görüşümdür). Yarisin tek eksiği çok aşırı yüksek biraz daha alçak yapabilselerdi yol tutuşu ciddi anlamda değişik olabilirdi fakat yol tutuşu tatminkar. Ki şöyle ince bir ayrıntı var 3.5luk eicbach spor yay ile hemen hemen polo kadar alçak bir araç haline geliyor yada biraz daha alçalmış bile olabilir. Birde o şekilde kullansanız olayı anlarsınız. Hiçbiri kötü değil ama alman ve japon farkı çok fazla almana alışan seven japona alışamıyor japonu seven almana alışamıyor sevemiyor (D sınıfı araçlar hariç). Birde alakasız olabilir ama şu durum gerçek japon araçlarda ruh diye bir şey var araca bindiğinizde sizi araç sarıyor bağlıyor kendisiyle bütünleştiriyor diyebilirim. Saygılarımla.
asıl konuya geri dönüp bir güncelleme yapmak istiyorum arkadaşlar.Daha önce de belirtilen tavan döşemesinden ses gelme problemini ben de yaşadım. Servise gittim bugün, durumu anlattım, hemen aracı aldılar ve garanti kapsamında 2 saat içinde tavan izolasyonunu yapıp aracı teslim ettiler. Bu tarz ses gelme durumlarında servise gitmeye üşenmemek gerekiyor...
Yaris düşünen arkadaşlar için bir güncelleme yapmak isterim.aşşağıdaki maddeler sahibi olduğum 2013 model cool + konfor paketi için geçerlidir. * Torpido aydınlatma var* bagaj aydınlatma var.* yedek anahtar da kumandalı (zaten ikisi de akıllı giriş sistemine sahip)
teşekkür Çağatay bey. Listede gerekli düzenlemeleri yaptım.Ne kadar çağ dışı bir durum. iki paket secilemiyor. Bagaj ve torpido aydınlatma gibi basit özellikler pakete dahil edilmiş ve esp istiyorum dediğinde ( benzinli) " o zaman bagaj aydinlatmasi alamazsın" deniyor. Trajikomik.
Vay be. VSC ile bagaj aydınlatması ikisi birden olamıyormuş. Çok şey istiyorsunuz tabi adamlar napsın.
+1
bende VSC var bagaj aydınlatmada var TRC de var
sanırım sizde de CC yok
neolmuş CC yoksa ben başka birşeyi belirtmek istedim ama anlayana, Bagaj aydınlatması donanıma göre değişmiyor bilmem anlatabildimmi ! CC ye takan biri değilim