Gönderen Konu: Yaris III'de Beğenmediğiniz ve Eksik Gördüğünüz Noktalar  (Okunma sayısı 18303 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris III'de Beğenmediğiniz ve Eksik Gördüğünüz Noktalar
« Yanıtla #60 : Ocak 03, 2014, 15:38:13 »
b segmentinde polo corsa fiesta abi tek geçerim. birde bu toyotada ışıksız düğme hastalığı nedir anlamadım gitti. birde yan aynaların düğmeleride en pahalı aracından en ucuz aracına kadar aynı. değiştirin bi başka tasarım yapın.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 03, 2014, 15:38:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '15
  • 17 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 03, 2014, 16:25:19 »
b segmentinde polo corsa fiesta abi tek geçerim. birde bu toyotada ışıksız düğme hastalığı nedir anlamadım gitti. birde yan aynaların düğmeleride en pahalı aracından en ucuz aracına kadar aynı. değiştirin bi başka tasarım yapın.

Polo corsa ve fiesta yı donanım iç hacim olarak yarisle kıyaslamadınız sanırım. Polo donanım fakiri fiesta içi dar ve kasvetli corsa ise potansiyel elektrik arızası bol amerikan motorlu bi yarı alman. Yaris in nesini sevmediniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '07
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ocak 03, 2014, 17:37:49 »
[/quo

Işıklar hoş geliyor insana Golf 5 kırmızı ışıl ışıldı içi uçak kokpiti gibi
2007 Jetta Comfortline-Lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Ocak 04, 2014, 08:54:03 »
Polo corsa ve fiesta yı donanım iç hacim olarak yarisle kıyaslamadınız sanırım. Polo donanım fakiri fiesta içi dar ve kasvetli corsa ise potansiyel elektrik arızası bol amerikan motorlu bi yarı alman. Yaris in nesini sevmediniz?
yarisin nesini sevmedim 1 kere aracın içi hiç estetik değil dışıda öyle. (göreceli kavram) aracın arka tarafı fazla sallıyor gibi geldi bana ki yol tutuşu yukarıdaki 3 markanın çok çok çok altında emin olun. tek beğendiğim kısım direksiyonu oldu. ki polo  fiesta corsadaki tokluk yariste yok. polo corsa fiesta yolda giderken b segmentine göre sağlam yere basıyorlar birkere rüzgardan etkilenmemeleri çok hoşuma gitmişti. fiesta dar demişsiniz ancak b segmenti araç sonuçta verdiklerine bakın öncelikle. bagaj isteyen adam gitsin c segmenti alsın. ki oturma pozisyonu olarak bir tek arka koltukta 1.90 üzeri adam kafasını tavana vurur bendede o kadar boy yok zaten. polonun donanımı yetersiz olabilir ancak kimse inkar etmesin polo b segmentinde liderdir öylede kalır donanımı olmasa bile tipi yeterli geliyor çoğu kişiye. corsa ise elektrik arızaları falan olan araba değil. kaç kere bindiniz bilmiyorum ancak benim çevremde çokca var 1.3 cdti dizel modeli 1.4 tam otomatik benzinlisi peynir ekmek gibi satılıyor. ankara istanbul kastamonuda bir hayli fazlaca var. internette bende araştırıyorum hatta 1.3 cdti 95 ve 75 bg'lik motorlarını 5 10 taneden başka sorun yaşayan adam yok forumlarında. çok satan bir araç olduğundanda normaldir yani. ben istanbula işim dolayısıyla sık gelirim 10 polo 10 fiesta 10 corsayı aynı yol üstünde görürsünüz ancak yarisi göremezsiniz. ki parası az değil verdiklerine karşılık.
ayrıca amerikan motorlu bir araç değildir corsadaki :) 1.3 cdti fiat ortak yapım 1.4 ecotech motor zamanında lotusla geliştirilmiş motordur ufak bir bilgi olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Ocak 06, 2014, 13:34:50 »
Söylediklerinizin çoğu zevk meselesi ya da kişisel tercihtir, mesela polo sınıfının lideri demişsiniz bence de sınıfının lideri yaris dir. Genişlik konusunda size katılmıyorum, insanlar bu araçlara para veriyorlar, doğal olarak her bakımdan en iyisini almak hakkımız. Yaris sınıfında ciddi anlamda geniş bir araçtır ve arka koltukta 1,90cm rahat yolculuk yapıyor (denenmiştir). Donanım konusunda da donanıma sadece oyuncak gözüyle bakmayın, polo tipi güzel falan ama 2014 yılına girdik 2 havayastığı ve düz abs den başka bi güvenlik vaad etmiyor, 50bin tl paraya satılıyor bu araç insaf biraz. Yaris en baz donanımı olan 1.0life modelinde bile 4 havayastığı edb abs ba gibi güvenlik önlemlerini sunmuş. Aracın en çok yıpranan yerleri deri, sert plastik ise bildiğiniz adi plastik değil sıcak soğuk gibi etmenlere dayanabilirliği yumuşak plastiğe oranla daha fazla olan bir madde. Ayrıca yollarda yeterli miktarda yaris hatta hybrid bile görüyorum kaldı ki Toyota 2013 yılının son haftası elinde yaris kalmadığını söyledi. Opel konusunda motorları GM tarafından üretiliyor diye biliyorum. Elektrik arızası konusunda corsa değil ama vectra ile ilgili tecrübelerim var. Bu konu uzar gider... Ben 2012 yılı sonunda aldım aracımı mevcut modellerden hiçbirisi ile değiştirmem. Zevkler ve renkler diyelim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Ocak 07, 2014, 17:18:46 »
yarisi sınıfının lideri yaptınız ya helal olsun :) ebd'nin ne oldugu konusunda bir fikrinizde yok sanırım güvenlik etmeni olarak yazdığınıza göre. ebd olmayan abs'li araba neredeyse kalmadı ;) şimdi siz ebd'yi güvenlik donanımı olarak yazdınız ama polonunda şase ve kaportası bariz kaliteli özellikle boyası mesela ;) ki yumusak torpido polodada var hemde daha kalitelisi. ayrıca sokakta 10 kişiye sorun b segmentinde araç diye corsa polo fiesta demezler mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ocak 07, 2014, 17:30:06 »
yarisi sınıfının lideri yaptınız ya helal olsun :) ebd'nin ne oldugu konusunda bir fikrinizde yok sanırım güvenlik etmeni olarak yazdığınıza göre. ebd olmayan abs'li araba neredeyse kalmadı ;) şimdi siz ebd'yi güvenlik donanımı olarak yazdınız ama polonunda şase ve kaportası bariz kaliteli özellikle boyası mesela ;) ki yumusak torpido polodada var hemde daha kalitelisi. ayrıca sokakta 10 kişiye sorun b segmentinde araç diye corsa polo fiesta demezler mi ?

Haşmet Bey, vw yi savunarak veya yaris'i kötüleyerek  bir yere varamayız. Piyasada bir çok üretici firma var, kişisel tercih ve beklentilere göre herkes herhangi bir aracı seçebilir. Bir markanın çok veya az satması onun iyi veya kötü olduğunu göstermez.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Ocak 07, 2014, 17:50:00 »
Haşmet Bey, vw yi savunarak veya yaris'i kötüleyerek  bir yere varamayız. Piyasada bir çok üretici firma var, kişisel tercih ve beklentilere göre herkes herhangi bir aracı seçebilir. Bir markanın çok veya az satması onun iyi veya kötü olduğunu göstermez.
ben kötülemiyorum ki arkadaş benim örnek verdiğim araçlara
Alıntı
Polo corsa ve fiesta yı donanım iç hacim olarak yarisle kıyaslamadınız sanırım. Polo donanım fakiri fiesta içi dar ve kasvetli corsa ise potansiyel elektrik arızası bol amerikan motorlu bi yarı alman
bunları söyledi bende söylediklerine karşılık yarisin daha iyi olmadığını gösteriyorum sadece :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Ocak 07, 2014, 18:23:10 »
Bizim insanimiz once urunu alir sonra arastirma yapar.
Sifir fiesta alan biri ve de sifir citroen alan is yerinden birinin, ikisininde konusmalari beni sasirtti.
Sende para cok sen toyota almissin.
sen arastirdinmi yarisi hic kac para diye,
beni asar diye hic bakmadim
ciddimisin
ya oyle degilde iste arkadaslar akrabalar bunu tavsiye etti. keske bende yaris alsaydim.
............

Yakit ve ic hacim ustune birde cvt tatli olarakta daha az sorun bu yemege hayir denirmi.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris III\'de Beğenmediğiniz ve Eksik Gördüğünüz Noktalar
« Yanıtla #69 : Ocak 07, 2014, 18:29:26 »
gostetmeyin Hasmet bey gostermeyin cunku hicbiri yarsiten iyi degil birakin tipini falan , bi  jant yayla her arabanin tipi %50 iyilesiyor  ;)

poloda sadece tip var birde 4 adet lastik

corsa ise sorunlarla dolu bir arac kardesimde vardi 2 3 ayda bir masraf yapmaktan gina gelmisti ,  opelde elektronik ariza meshurdur ayrica ,isyerimde arkadasta astra klasik var 1.3 cdti beyni yolda giderken bozulmustu kendi kendine klima acar, 4lu flasor yakar , uzun kisa far yakar vs vs 1400tl ye maal oldu

16 yildir  toyota kullaniriz agilecek  ben birfiil 9 yildir kullanirim efsane kasa ae101 - e12 HB kasa ve simdide yaris  corollalar 150 binlerde satildi , yaris ise 35 binde ve dizel hepsi sifir alindi , bugune kadar ampul patladi diye bile servise gitmedi araclar sadece bakimlari yapildi

Mesaj Birleştirildi: Ocak 07, 2014, 18:32:28
haa opeli olan arkadasta bugun araci satip toyota alicam abi ne onerirsin diye dolaniyordu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Ocak 07, 2014, 18:49:21 »
kapı komşu amcamda 2012 Polo var ve bende de 1 aydır Yaris cool + konfor paketi.
Polo ile uzun yolculuk deneyimim var, İstanbul - Aydın arası. Arabaya hakimim kısaca. Ama benim fikirlerim bir kenara Polo sahibi amcam ve oğlunun fikirlerini paylaşayım sizinle

- İlk olarak iç mekan ferahlığına şaşırdılar... Kuzenim 1.92 amcam 1.85 boyunda yengem de hafif toplu bir kadın :) Arkaya 3ü oturduklarında amcam "Bizim arabada bu şekilde oturmak hayal yahu" demişti...

- Vites değişimi diye bir şey olmadığını amcam kendisi denediğinde "Sattıracan bana Poloyu haaaa" diye takılmıştı...

- Şu çok söz edilen sert plastik meselesi için de şu ana kadar araca binen hiç kimseden olumsuz bir geri dönüş almadım. Ses çıkarmıyor düşünüldüğü gibi. Ve ön konsolun basitliği benim aslında hoşuma gidiyor. Fiestadaki konsol yapısı bir sürü ışıklı düğme vs göz yorucu bana göre...

- Sınıfın diğer arabalarında en az 1500 liraya takılan arka görüş kamerası standart...

- Yakıt tüketimi... İstanbul trafiğindeyim ve neredeyse her gün kullanıyorum, 6.5 lt yi geçmedim şu ana kadar... Uzun yolda 4.1 ler civarına düşüyor kullanımım. Hız yapmıyorum ve sakin kullanıyorum. CVT şanzımana alıştıktan sonra tasarruf yapmak çok kolay!

Sonuçta bir araç alırken beklentilerinizi iyi sıralayıp ona göre davranmakta fayda var...
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Ocak 07, 2014, 19:01:26 »
Kaymak asfalt dışı yolculuklar yapılıyorsa, fabrikasyon takılan lastiklerin felaketliği.

Ben yumuşak lastiğe geçerek bu konuyu halletmiştim. Şimdilerde, lastik-süspansiyon ortak çalışması neredeyse Corolla kadar konfor üretiyor.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Ocak 08, 2014, 09:22:45 »
ben marka fanatikliği yapmıyorum herkeste öyle bir kanı oluştu. b segmenti aracın amaçları belli ekonomi. tutupta geniş hacim bagaj vs bekleniyorsa gitsinler c segmenti araç alsınlar derim. polo denilen arabanın arkasında 3 tane 70 kg 175 boyunda adam rahat oturuyormu evet bundan daha fazlasını beklemek hata olur bu araçlardan. ben çok araba kullandım daha 17 yaşında babamın arabasını alır satardım. mercedes e200'den bmw e46 vs. vs ne arabalara bindim. kendi aracımda vardı ev mev muhabbetine sattım almak üzereyim efsane kasa toyota kullandım daha önce ama yeni toyotalar çok beklentimi karşılayamıyor. vw seat skoda opel falana kayıyorum belki honda oda çoluk çocugun eline düşmemiş. tamam japonlar iyi motorlar ürettiler ama turbo benzinli motorlarda geride kaldılar. konfor yol tutuşu donanım olarakta gerideler. polo corsa fiesta hepsine bindim fiesta ve corsa 1 sene hemde. corsada ve fiestada hiç sorun yaşamadım ki zaten markaların en sorunsuz araçlarıdır bunlar. ayrıca poloyu 6n2 kasayı hiçbir aracada değişmem ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Ocak 08, 2014, 10:20:52 »
ben marka fanatikliği yapmıyorum herkeste öyle bir kanı oluştu. b segmenti aracın amaçları belli ekonomi. tutupta geniş hacim bagaj vs bekleniyorsa gitsinler c segmenti araç alsınlar derim. polo denilen arabanın arkasında 3 tane 70 kg 175 boyunda adam rahat oturuyormu evet bundan daha fazlasını beklemek hata olur bu araçlardan. ben çok araba kullandım daha 17 yaşında babamın arabasını alır satardım. mercedes e200'den bmw e46 vs. vs ne arabalara bindim. kendi aracımda vardı ev mev muhabbetine sattım almak üzereyim efsane kasa toyota kullandım daha önce ama yeni toyotalar çok beklentimi karşılayamıyor. vw seat skoda opel falana kayıyorum belki honda oda çoluk çocugun eline düşmemiş. tamam japonlar iyi motorlar ürettiler ama turbo benzinli motorlarda geride kaldılar. konfor yol tutuşu donanım olarakta gerideler. polo corsa fiesta hepsine bindim fiesta ve corsa 1 sene hemde. corsada ve fiestada hiç sorun yaşamadım ki zaten markaların en sorunsuz araçlarıdır bunlar. ayrıca poloyu 6n2 kasayı hiçbir aracada değişmem ;)

Haşmet bey bence siz Yaris in tipine bakmış beğenmemişsiniz, biz aracı kullananlar olarak çok memnunuz ayrıca diğer b segmenti araçlarda beğenmediğim konulardan sahipleri dahil herkes şikayetçi. Turbo-Atmosferik zevk meselesi olsada bilinen kesin bir gerçek var o da atmosferik motorlar daha sorunsuzdur, zaten biraz araştırısanız tsi motorların yağ yakma ve yüksek basınç nedeniyle turbo patlatma sorunlarının ne kadar çok olduğunu görürsünüz, dsg konusuna zaten değinmiyorum. Ford un motor ve yol tutuşuna diyecek bişeyim yok, polo alana kadar 10 kere fiesta alırım daha iyi, eski şirketimde connect vardı aracı bıraktığımda 450bin km de idi ve hala sağlamdı. Opel in elektrik arızaları siz ne kadar inkar etsenizde malum bir gerçektir. Sorunsuzluk konusuna gelecek olursak linke bi tıklayın derim: http://otomobil.haber3.com/toyota-kalitesine-ust-uste-4uncu-tuv-onayi-haberi-40865.htm   Siz beğenmezseniz almazsınız, gidip beğendiğinizi alırsınız ama bu kadar memnun olan varken gelip toyota forumunda aracı kötülemeniz hoş bişey değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Ocak 08, 2014, 10:26:31 »
Haşmet bey bence siz Yaris in tipine bakmış beğenmemişsiniz, biz aracı kullananlar olarak çok memnunuz ayrıca diğer b segmenti araçlarda beğenmediğim konulardan sahipleri dahil herkes şikayetçi. Turbo-Atmosferik zevk meselesi olsada bilinen kesin bir gerçek var o da atmosferik motorlar daha sorunsuzdur, zaten biraz araştırısanız tsi motorların yağ yakma ve yüksek basınç nedeniyle turbo patlatma sorunlarının ne kadar çok olduğunu görürsünüz, dsg konusuna zaten değinmiyorum. Ford un motor ve yol tutuşuna diyecek bişeyim yok, polo alana kadar 10 kere fiesta alırım daha iyi, eski şirketimde connect vardı aracı bıraktığımda 450bin km de idi ve hala sağlamdı. Opel in elektrik arızaları siz ne kadar inkar etsenizde malum bir gerçektir. Sorunsuzluk konusuna gelecek olursak linke bi tıklayın derim: http://otomobil.haber3.com/toyota-kalitesine-ust-uste-4uncu-tuv-onayi-haberi-40865.htm   Siz beğenmezseniz almazsınız, gidip beğendiğinizi alırsınız ama bu kadar memnun olan varken gelip toyota forumunda aracı kötülemeniz hoş bişey değil.
neyi niye kötüleyim ya eksikleri söylemek karalama mı oluyor şimdi. bu nasıl bir sıg düşüncedir ?
eğer sizin gibi bütün toyota sahipleri japonyaya mail atıp hala ışıksız cam düğmeleri kazık gibi sinyal silecek kolu gibi detayları yazsaydı daha iyi araçlara biniyor olabilirdiniz. vw denilen marka audinin sahibi tsi motor çağ açmıştır dsg şanzıman ise otomatik viteste bir fenomendir. sizin aracınızda sarsıntılı vites geçerken dsgde en  ufak anlamıyorsunuz. asıl karalama yapmadan diğer markaları kendi aracınızın ondan üstün olduğuna inanın. ben size 50 tane vw öne çıkan özelliğini sayarım. boya kalitesi kaporta kalitesi gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Ocak 08, 2014, 10:34:01 »
neyi niye kötüleyim ya eksikleri söylemek karalama mı oluyor şimdi. bu nasıl bir sıg düşüncedir ?
eğer sizin gibi bütün toyota sahipleri japonyaya mail atıp hala ışıksız cam düğmeleri kazık gibi sinyal silecek kolu gibi detayları yazsaydı daha iyi araçlara biniyor olabilirdiniz. vw denilen marka audinin sahibi tsi motor çağ açmıştır dsg şanzıman ise otomatik viteste bir fenomendir. sizin aracınızda sarsıntılı vites geçerken dsgde en  ufak anlamıyorsunuz. asıl karalama yapmadan diğer markaları kendi aracınızın ondan üstün olduğuna inanın. ben size 50 tane vw öne çıkan özelliğini sayarım. boya kalitesi kaporta kalitesi gibi ;)

Sarsıntılı vites geçişi derken Yaris kullanmadığınızı belli etmişsiniz, Yaris cvt kullanır sarsıntı olmaz sorunsuzluk konusunda da dsg den bin kat daha iyidir. Işıklı düğmeler ve süslemelere önem verseydim gider başka marka alırdım. Biz 1992den beri Toyota kullanıyoruz, bizi en zorlu şartlarda bile yolda bırakmadı, hikaye bunlar diyebileceğiniz olaylar yaşadık... Sizinle tartışarak bi yere varamayacağız. Bu arada sizin aracınız ne merak ettim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ocak 08, 2014, 10:37:03 »
Konu dışına çıkmayalım.
Konu Yaris VW karşılaştırması degil.
 !!!
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Ocak 08, 2014, 11:00:26 »
Sarsıntılı vites geçişi derken Yaris kullanmadığınızı belli etmişsiniz, Yaris cvt kullanır sarsıntı olmaz sorunsuzluk konusunda da dsg den bin kat daha iyidir. Işıklı düğmeler ve süslemelere önem verseydim gider başka marka alırdım. Biz 1992den beri Toyota kullanıyoruz, bizi en zorlu şartlarda bile yolda bırakmadı, hikaye bunlar diyebileceğiniz olaylar yaşadık... Sizinle tartışarak bi yere varamayacağız. Bu arada sizin aracınız ne merak ettim?
almadım daha ama cvt şanzımandaki vites geçişlerini nasıl hissetmiyorsunuz ya ? dsg kullanmanız o zaman ? ayrıca düğmeye ışık koymak süsmüdür ya...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Ocak 08, 2014, 11:02:51 »
almadım daha ama cvt şanzımandaki vites geçişlerini nasıl hissetmiyorsunuz ya ? dsg kullanmanız o zaman ? ayrıca düğmeye ışık koymak süsmüdür ya...

Cvt şanzımanda vites dişlisi bulunmaz. Dsg de kullandım polo tdi dsg.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Ocak 08, 2014, 11:05:40 »
Cvt şanzımanda vites dişlisi bulunmaz. Dsg de kullandım polo tdi dsg.
corolladaki şanzıman cvt değilmi triptronik rampada kararsız kararsız gidiyor.rampanın ortasında vites değiştirip sonra 1.vitese manuel geçirdiğim corolladaki şanzımandandandeğilmi bu cvt