0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
b segmentinde polo corsa fiesta abi tek geçerim. birde bu toyotada ışıksız düğme hastalığı nedir anlamadım gitti. birde yan aynaların düğmeleride en pahalı aracından en ucuz aracına kadar aynı. değiştirin bi başka tasarım yapın.
b segmentinde polo corsa fiesta abi tek geçerim. birde bu toyotada ışıksız düğme hastalığı nedir anlamadım gitti. birde yan aynaların düğmeleride en pahalı aracından en ucuz aracına kadar aynı. değiştirin bi başka tasarım yapın.[/quoIşıklar hoş geliyor insana Golf 5 kırmızı ışıl ışıldı içi uçak kokpiti gibi
Polo corsa ve fiesta yı donanım iç hacim olarak yarisle kıyaslamadınız sanırım. Polo donanım fakiri fiesta içi dar ve kasvetli corsa ise potansiyel elektrik arızası bol amerikan motorlu bi yarı alman. Yaris in nesini sevmediniz?
yarisi sınıfının lideri yaptınız ya helal olsun ebd'nin ne oldugu konusunda bir fikrinizde yok sanırım güvenlik etmeni olarak yazdığınıza göre. ebd olmayan abs'li araba neredeyse kalmadı şimdi siz ebd'yi güvenlik donanımı olarak yazdınız ama polonunda şase ve kaportası bariz kaliteli özellikle boyası mesela ki yumusak torpido polodada var hemde daha kalitelisi. ayrıca sokakta 10 kişiye sorun b segmentinde araç diye corsa polo fiesta demezler mi ?
Haşmet Bey, vw yi savunarak veya yaris'i kötüleyerek bir yere varamayız. Piyasada bir çok üretici firma var, kişisel tercih ve beklentilere göre herkes herhangi bir aracı seçebilir. Bir markanın çok veya az satması onun iyi veya kötü olduğunu göstermez.
Polo corsa ve fiesta yı donanım iç hacim olarak yarisle kıyaslamadınız sanırım. Polo donanım fakiri fiesta içi dar ve kasvetli corsa ise potansiyel elektrik arızası bol amerikan motorlu bi yarı alman
ben marka fanatikliği yapmıyorum herkeste öyle bir kanı oluştu. b segmenti aracın amaçları belli ekonomi. tutupta geniş hacim bagaj vs bekleniyorsa gitsinler c segmenti araç alsınlar derim. polo denilen arabanın arkasında 3 tane 70 kg 175 boyunda adam rahat oturuyormu evet bundan daha fazlasını beklemek hata olur bu araçlardan. ben çok araba kullandım daha 17 yaşında babamın arabasını alır satardım. mercedes e200'den bmw e46 vs. vs ne arabalara bindim. kendi aracımda vardı ev mev muhabbetine sattım almak üzereyim efsane kasa toyota kullandım daha önce ama yeni toyotalar çok beklentimi karşılayamıyor. vw seat skoda opel falana kayıyorum belki honda oda çoluk çocugun eline düşmemiş. tamam japonlar iyi motorlar ürettiler ama turbo benzinli motorlarda geride kaldılar. konfor yol tutuşu donanım olarakta gerideler. polo corsa fiesta hepsine bindim fiesta ve corsa 1 sene hemde. corsada ve fiestada hiç sorun yaşamadım ki zaten markaların en sorunsuz araçlarıdır bunlar. ayrıca poloyu 6n2 kasayı hiçbir aracada değişmem
Haşmet bey bence siz Yaris in tipine bakmış beğenmemişsiniz, biz aracı kullananlar olarak çok memnunuz ayrıca diğer b segmenti araçlarda beğenmediğim konulardan sahipleri dahil herkes şikayetçi. Turbo-Atmosferik zevk meselesi olsada bilinen kesin bir gerçek var o da atmosferik motorlar daha sorunsuzdur, zaten biraz araştırısanız tsi motorların yağ yakma ve yüksek basınç nedeniyle turbo patlatma sorunlarının ne kadar çok olduğunu görürsünüz, dsg konusuna zaten değinmiyorum. Ford un motor ve yol tutuşuna diyecek bişeyim yok, polo alana kadar 10 kere fiesta alırım daha iyi, eski şirketimde connect vardı aracı bıraktığımda 450bin km de idi ve hala sağlamdı. Opel in elektrik arızaları siz ne kadar inkar etsenizde malum bir gerçektir. Sorunsuzluk konusuna gelecek olursak linke bi tıklayın derim: http://otomobil.haber3.com/toyota-kalitesine-ust-uste-4uncu-tuv-onayi-haberi-40865.htm Siz beğenmezseniz almazsınız, gidip beğendiğinizi alırsınız ama bu kadar memnun olan varken gelip toyota forumunda aracı kötülemeniz hoş bişey değil.
neyi niye kötüleyim ya eksikleri söylemek karalama mı oluyor şimdi. bu nasıl bir sıg düşüncedir ?eğer sizin gibi bütün toyota sahipleri japonyaya mail atıp hala ışıksız cam düğmeleri kazık gibi sinyal silecek kolu gibi detayları yazsaydı daha iyi araçlara biniyor olabilirdiniz. vw denilen marka audinin sahibi tsi motor çağ açmıştır dsg şanzıman ise otomatik viteste bir fenomendir. sizin aracınızda sarsıntılı vites geçerken dsgde en ufak anlamıyorsunuz. asıl karalama yapmadan diğer markaları kendi aracınızın ondan üstün olduğuna inanın. ben size 50 tane vw öne çıkan özelliğini sayarım. boya kalitesi kaporta kalitesi gibi
Sarsıntılı vites geçişi derken Yaris kullanmadığınızı belli etmişsiniz, Yaris cvt kullanır sarsıntı olmaz sorunsuzluk konusunda da dsg den bin kat daha iyidir. Işıklı düğmeler ve süslemelere önem verseydim gider başka marka alırdım. Biz 1992den beri Toyota kullanıyoruz, bizi en zorlu şartlarda bile yolda bırakmadı, hikaye bunlar diyebileceğiniz olaylar yaşadık... Sizinle tartışarak bi yere varamayacağız. Bu arada sizin aracınız ne merak ettim?
almadım daha ama cvt şanzımandaki vites geçişlerini nasıl hissetmiyorsunuz ya ? dsg kullanmanız o zaman ? ayrıca düğmeye ışık koymak süsmüdür ya...
Cvt şanzımanda vites dişlisi bulunmaz. Dsg de kullandım polo tdi dsg.