0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pardon Mesut Bey? Tepkinizi anlayamadım? Biz burada Yaris'teki olumsuzlukları eleştiriyoruz? Neden böyle bir tavır içine girdiniz acaba? Eğer yukarıda Engin Bey ile olan diyalogumuzu incelerseniz sanırım durumu daha net anlayacaksınız. Eleştirdiğimiz bir durum var genel olarak, Toyota'da ne yazık ki bir paketi ekleyip, başka bir paketi ekleyememe noktasında saçma bir sıkıntı var. Bunu tartışırken şimdi sizin bu tavrınız benim bu forumun kalitesi ve saygı üslupları konusunda kafamda bir çok soru işareti uyandırdı...
kafanızdaki uyanmış olan soru işaretlerini siz sebep oldunuz o halde Çağtay bey, çünkü yorumunuzdaki üslübunuz bende başka şeyler uyandırdı, benim aracım benzinli bak bende de CC var ama sende yok dermiş gibi, o nedenle ya ortalıkta yanlış anlama var (yorumunuz açık olmadığı için) yada gerçekten bunu kastettiniz çünkü bende bu intibayı bıraktı yorumunuz.eğer ben yanlış anlamış isem kusuruma bakmayın ancak yorumunuz göz kırpma simileyi ile böyle anlaşılıyor.
Mesut Bey "göz kırpma" gibi çocuksu mevzulara takılacaksak bir üstte siz de bir çok göz kırpma işareti yapmışsınız o mesajımdan önce... Rica ederim hiç gerek yok böyle ergen muhabbetlerine. Ben bu foruma bilgilenmek ve eğer elimden gelirse de nacizane kendi bildiklerimi aktarmak amacıyla kaydoldum. Bugüne kadar yazmış olduğum tüm iletileri inceleyiniz, saygısızlık ibaresini geçtim; bir dil bilgisi yanlışı dahi bulduğumda hemen editliyorum yazımı. İnsanız, eğer gözümden kaçmış bir şey varsa da affola. Lakin çocuk muyuz allahaşkına; "sen de CC yok ben de var" üstünden muhabbetler yapacağız? Ben açıkcası şu an böyle bir konunun içine çekilmiş olmaktan son derece rahatsız oldum. Saygılar.
VSC ile bagaj aydınlatma kablolarını birbirine bağlayan satıcı nelere sebep verdiğini bilmeden yatağında huzur içinde uyuyor, inanın..
teşekkür Çağatay bey. Listede gerekli düzenlemeleri yaptım.Ne kadar çağ dışı bir durum. iki paket secilemiyor. Bagaj ve torpido aydınlatma gibi basit özellikler pakete dahil edilmiş ve esp istiyorum dediğinde ( benzinli) " o zaman bagaj aydinlatmasi alamazsın" deniyor. Trajikomik.
şuanda 3 aylık kullanıma bakarak yaşadığım tek sıkındı aynaların otomotik kapanmaması malum istanbul dar sokaklar geçerken camı indirip elimizle kapatıyoz tek sıkıntım bu *aynaların otomotik kapanmaması
Delirmemek elde değil inanın. Aracın fiyatı 50 bin tl olmus toplasan 1000 tl tutmayacak donanımlar aracta eksik. Halbuki eklese o kadar dolu olacak ki araç, satışlarına kesinlikle yansıyacak.
kesinlikle engin bey olsa süper olurdu acaba modülü varmı aynanın sonradan taktırmak için
şimdi aradım toyotayı malesef corolla ve auris için varmıs yaris için yokmuş zaten dedi bikaç ay içinde bazı güncellemeler olcakmış donanımlarda opsiyonel olarak eğer ozamanda gelmezse hiç olmaz çünkü yeni kasa çıkalı bayağı oldu diyor ayrıca fiyat aldım corolla ve auris e 294 tl herşey dahil fiyatıymış bilginize
Aynaların, içerden düğme ile açılıp kapatılma özelliği var ise, uzaktan kumanda ile kilitler açıldığında aynalarında açılıp kapatılabilmesi için modül ekleniyor. Öncelikle aynaların elektrikli açılıp kapanabilenle değişmesi gerekiyor.
tekin abi öle bi parçası varmı acaba yarisin öle bayağı tuzlu olur 300 modul en az 600 700 aynalar olsa en iyimser haliyle