0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok güzel bi konu olmuş benim aracımdaki en büyük rahatsızlığım yüksek motor sesi ve bu sesin cam kapalıyken bile rahatsız edici boyutta hissedilmesi. bu arada konuyu baltalamak istemem ama soracak bir başlık bulamadım. ben otomatikte giderken seyir esnasında vites küçülterek yavaşlamam gereken durumlarda, aracı tekrar nasıl otomatiğe alacağımı bilemedim. vites kutusundan değilde f1 kulaklardan vites küçültüyorum yada büyütüyorum. bu durumda aracı durdrumadan tekrar nasıl otomatik modda devam edebilirim?konuyu böldüğüm için özür dilerim. bilen vasa cevaplarsa sevinirim
ohhh 15 TL ise bende alırım 2 3 adet benide yazın listeye bu arada Engin abi bunlar iyice çakal olmuş demekki bakım zamanımda geldi, haa Engin abi bendede kriko ön koltuk altında ama ben yerinden memnunum hiçte ses yapmıyor
aslında krikonun koltuk altında olması güzel. haricen beyzbol sopası bulundurmaya gerek yok (şaka tabi).
Yıldız bey,Benzinli kullanıyorum. Motor sesi 3000 devir üzerinde neredeyse yok. Açıkcası kullandigim en sessiz araclardan birisi. CVT'nin de etkisi büyün olsa gerek bu sessizlikte. 2000 devir'i hiç gecmediği için motor varmı yok mu belli degil.Bunu genel bir şikayet olarak algılamalımıyız bilemiyorum.Mesaj Birleştirildi: Aralık 12, 2013, 14:42:35Sorma Mesut 100 tl dedi yahu. Şaşırdım kaldım.. Bende filitre bütcesini bagaj havuzuna ayırdım.. Resmini paylaşacağım almak isteyen arkadaşlara fikir vermesi acısından..Bu arada kriko bendede koltuk altındaymış Birde yazıyorum bende bagajda diye.Bu arada hiç ses yapmıyor. Yapsa kesin farkına varırdım.. Yeri ve konumu ise şimdilik rahatsız edici bir yerde değil. Hiç kullanmak zorunda kalmadım. Kalırsamda ulaşımı kolay gibi geldi bana.. stepne üzerinde olmasi daha iyi olurdu gerci ama sorun değil..
Yıldız bey araç benzinlimi dizelmi ? ben,m aracım dizel ancak motor sesi hiçte rahatsız edici değil hatta piyasadaki en sessiz dizellerin başında, siz bir reno yada bir vosvosun yanında durup camı açın hangi aracın dizel motoru gürültülü çalışıyor anlarsınız
aracı kaç devirde kullanıyorsunuz. 2500-3000 den yuksek kullanıyorsanız motor sesi çıkıyor. ben şehir içinde 1200-1800-2200 devirde kullanıyorum hiç ses gelmiyor. yanımdaki benzinli araçların seslerini bile duyuyorum. direksiyondaki kolların sağdaki (arttırma kolu ) 3 sn basılı tutarsanız tekrar D moduna geçer. vites kolunu manuel ve tekrar D konumuna getiriseniz aynı şey olur.
öncelikle yarisi olan bir kadınım, bey değil
direksiyondaki kolların sağdaki (arttırma kolu ) 3 sn basılı tutarsanız tekrar D moduna geçer.
Yildiz hanim oncelikle kusuruma bakmayin diger sorunuza gelirsek tam anlayamadim , seyir halinde bosami atiyorsunuzda tekrar vitese almaniz gerekiyor ?
tüm yaris kullanan arkadaşlara merhaba benim de gösterge camı giderken tıkırtı yapıyor
bende hicbiryerde tikirti yok cok sukur 35 bin oldu arac
Merhaba Salih bey,Bir eksik veya beğenilmeyen bir yön pek denemez esasinda belirttiğiniz konuya.. Düzeltilebilir bir üretim hatası.. Servise danıştınız mı bu konu ile ilgili ?
arka yolcu isik sorununu 30tl ye dun hallettim yarin bir konu acarak yaptigim uygulamayi paylasicam