0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar,Toyota söz konusu olunca anlamsız ve ilkel yöntemler sözkonusu olabiliyor. Bu başlık altında bu olumsuz konuları konuşabiliriz umuyorum bir yaris kullanıcısı olarak.Hatta mümkünse benim oluşturacağım listeye ek'lemeler yaparak devam edelim ki eksikler dağılmasın, listeye ayni şikayetler ek'lenmesin ve eger COOL donanımında da aynı şikayerler varsa sadece donanım adı olarak eksik görünen maddenin sonuna ek'lensin.
benim icin suan en buyuk eksik arka yolcular icin tavan aydinlatmasi olmamasi esim ve kizim arkada , tavan lambasini acinca (Onde var sadece ) arka taraf hem aydinlanmiyor koltuk golgesi yuzunden hemde benim gozumu aliyor
Erttan sokmede toplamada sikinti yok E12 de sokmedigim yer kalmamisti bununda caresine bakariz ya bu arada E12 dw on cam kenarindan su sizmisti o sizintiyi bulmak icin komple!tavan dosemesinide sokmustum zaten
Abi zaten sen işi nasıl yapacağını değilde hangi renk ampul takacağını daha çok düşünürsün, eminim.
Konsoldan kol dayamayetersiz cekmece- esya gozusol ayak basma yeri uygunsuzspor tusu direksiyonda olmaliesp sart gerisi teferruat
Engin bey soyle de bir durum var. mesela ben bahsedilen bazi maddelerden yana sikayetci degilim. sagimda solumda ufak ufak isiklar olsun istemem. ayna dugmesi isigi cam dugmesi isigikol dayama koltuktan degil konsol olsunmaddeler tek tek veya coklu oylansa daha iyi bence
11-uzaktan kumandalı anahtarın tek olması 12-arka camların manuel oluşu 2012style 13-sport tuşu gereksiz ,vites aynı işi görüyor 14-navigasyon gibi ucuz bir ayrıntı yok.
anahtarının tornavida gibi olması