0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben spor düğmesine hiç ihtiyaç duymadım . direksiyondaki vites kolu işi hallediyor.vites küçülterek devir artırıp çekiş gücü elde edilebilir daha pratik ve ekonomik.
bismillah16- camların inip kalktığında suların hala camda kalması17- arka sileceğin yetersiz bir alanı silmesi18- polen filitresinin 97 lira olması19- araç krikosunun şoför koltuğu altında olması20-krikonun plastiğinden ve tavan döşemesinden gıcırtı gelmesi21-devir saatinin olmaması (life)22-aksesuarlarının olmaması , olanında pahalı olması (ön ıkı cam ruzgarlıgına Erzurum ikbal 232 lıra istedi .sis lambalarınada 540 istemişti)23-TÜM BUNLARI OKUYUPTA YARİSTEN VE TOYOTADAN MİLLETİN SOĞUMASIYLA TOYOTADA OLAN İMAJIN YERLEBİR OLMASI
Fikret bey 18. maddeyi şöyle yapın eski yaris ile yeni yaris aynı filtreyi kullanıyor eski yarisinki 53 yada 57 liraydı onu alıp takın yeni yartiste sadece kodu değişik kutuda tek fark bu buda araba yeni diye milleti dolandırmanın başka bir yolu bu uyumluluk konusundaki bilgiyide yetkili servisteki samimi bir arkadaşımdan aldım
bismillah19- araç krikosunun şoför koltuğu altında olması
ön koltukların arkasında alt kısmında koltuk kumaşının son kısmı çekince elinize geliyordu benim incelediğim araçlarda. hybrid spirit donanımda böyle bir şey yok tabi. acaba herkeste var mı bu ?
24 - touch sisteminde radyoları kaydederken rds ekranında o an ne varsa onu preset'e alması. Yani misal power fm çalarken bir şarkının bilgisi rds de belirmişken hafızaya almak isterseniz radyoyu power fm diye değil şarkının içindeki ekrandaki 6 harf ile radyo kaydediliyor! Bu en abuk hata bence...
Arka frenler kampanaarka suspansiyon bagimsiz degil (bu arac boyu ve guvenlikle alakali )
Orjinal Polen Filtresi; Fil marka, HC 7138 kodlu, sanayide 15.TL
Abi faturada 87139YZZ16 ürün kod'uyla yer almakta.. Bahsettigin ürünle aynimidir ?
Ürün kodlarının farklı olması doğaldır."Orjinal" diye bahsetmemin sebebi, aynı kalınlıkta, aynı malzemeden ve aynı kalite ile yapıldığını vurgulamak içindi. Hatta yerini orjinalden daha iyi dolduruyor, bu da yanlarından toz kaçırmayacağı anlamına gelir.Ben şimdiden 1 ad hazırladım bile, yaklaşık 1 ay sonunda ilk 10.000km bakımında değişeceğim. Bundan önceki araçlarımın bakımlarının tamamı yetkili serviste yapılmıştır fakat polen Filtresi hariçtir.
Bende de öyle olacak artık. 15 tl'ye almak varken 100 TL vermenin bir anlamı yok orjinaline birebir muadili varken..Sen sanayiden mi aldın ?
Evet, yağ ve filtre satan dükkan. Ülke çapında dağıtımı yapılmış olmalı, bizim burda bile varsa! Yalnız torpido kapağını yanlardan bastırarak tırnaklarının kurtulması biraz güç istiyor.
Biliyorum Açtım 3-5 kez.Eğer burada bulamazsam bana yardimci olmurmusun ?
Elbette, ama sadece 1 adet almaman gerekir, kargo ücreti daha pahalı olur.
ohhh 15 TL ise bende alırım 2 3 adet benide yazın listeye bu arada Engin abi bunlar iyice çakal olmuş demekki bakım zamanımda geldi, haa Engin abi bendede kriko ön koltuk altında ama ben yerinden memnunum hiçte ses yapmıyor