Gönderen Konu: COROLLA İÇİN NAVİGASYONLU MULTİMEDYA OYNATICI ALACAK OLANLAR BURAYA..  (Okunma sayısı 39725 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
...Onurcuğum sen nediyorsun bu işe ?? sence alınırmı bu rakama yani bence ciddi anlamda 750 TL k.kartına 6 taksit ve eğer yanında tv anteni ve kamerası varsa süper fiyat.

Abi seçenekler açık. mutlaka herkes kendisine uygun olanını seçmek isteyecektir ki olması gerekende budur. satıcı güvenilir ise sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. takdir sizlerindir ;)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '08
  • 22 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
KoRKTuKÇa TuTSaK, üMiT eTTiKÇe öZGüRSüNüZ
            2008 Toyota Corolla Elegant 1.6

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49954.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar piranha dispatcher 8.0 navigasyonlu multimeda size tavsiye ederim ben kullanıyorum aracımdaki Fotosu

Mehmet Bey cihazı ne kadara aldınız? Bir de olumlu ve olumsuz görüşlerinizi yazar mısınız?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Yaklaşık olarak 3 gündür sitede Toyota Corolla için navigasyon sistemleri hakkında araştırma yapıyorum.Yapmayı planladığınız toplu alım için ben de niyetliyim ancak radyo ve TV de sıkıntı olduğu izlenimine vardım.
TV ile ilgili bir beklentim yok zaten.Ama radyo konusunda tereddütlüyüm. Radyodaki problem montaj kaynaklı mıdır yoksa cihaz mı sorunludur?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 17500
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Selam Emre bey,
Yaklaşık 10 gün önce 2011 model Toyota Corolla Elegant dizel aracıma Navitech NX-215f navigasyon multimedya Toyota servisine taktırdım.TV de evet yazdığınız gibi sıkıntı var,hareket halindeyken araç TV çekmiyor.araç duran halde ise net bir görüntü alamadım ben.Radyoya gelince radyoda öyle sizin yazdığınız gibi cızırtı yok bende,hemen hemen tüm kanaları net çekiyor,hatta kapalı mekanda bile denedim radyonun çekim gücü iyi.Ben cihazdan memnun kadım.umarım size yardımcı olabilmişimdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • Kilometre: 103000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Yaklaşık olarak 3 gündür sitede Toyota Corolla için navigasyon sistemleri hakkında araştırma yapıyorum.Yapmayı planladığınız toplu alım için ben de niyetliyim ancak radyo ve TV de sıkıntı olduğu izlenimine vardım.
TV ile ilgili bir beklentim yok zaten.Ama radyo konusunda tereddütlüyüm. Radyodaki problem montaj kaynaklı mıdır yoksa cihaz mı sorunludur?

750 800 tl arası bir fiyata aldım çok memnunum tek kusuru cihazın yavaş olması geri kalan herşeyinden memnunum açıkcası.
01 AF 827 Ellerinizden ÖpeR :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 69000
  • 1 kere teşekkür edildi
Selamlar...bende 15 gün önce toyota corolla aracıma navitech nx 215-f cihazını toyota servisinde taktırdım...su ana kadar cihazdan oldukca memnunum...navigasyonu görsel olarak cok iyi ve sorunsuz bi sekilde sizi istediginiz yere en kısa yoldan götürüyo...radyosu bendede cızırtısız bi sekilde calısıyo kapalı alanlarda bile gayet net cekiyo...dvd denedim oda sorunsuz bi sekilde calıstı...tv den cok bisey beklemeyin...usb den parcaları calarken ses gayet net fakat ekrandaki görüntü cok kötü...bide benim en cok kullandıgım bluetooth baglantısı cok kullanıslı bi kere telefonunuzu araca tanıtmanız yeterli telefonunuzdaki sarkıları aractan cok kolay bi sekilde dinleyebiliyosunuz eger telefonunuz calarsa o an hangi menude olursaniz olun direk arac hoparlorlerinden ses cok net bi sekilde konusabiliyosunuz...geri görüs kamerasıda oldukca kullanıslı ve gündüzlerı cok net bi görüntü sunuyo...kısacası ben cok memnunum ve iyiki taktırmısım...almak isteyenler icin tavsiyemdir kesinlikle pisman olmazsınız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Dün ürünün siparişini verdim.Montajdan sonra almayı düşünenler için izlenimlerimi aktaracağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 50000
  • 27 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Dün ürünün siparişini verdim.Montajdan sonra almayı düşünenler için izlenimlerimi aktaracağım.

Emre kardeşim merhaba, ürünü ne kadara ve nereden aldın ??
OLDUĞU KADAR, OLMADIĞI KADER...
1998 tipo S --> 2001 renault megane I -->2005 Seat Leon --> 2006 Alfa Romeo 147 --> 2007 Renault Clio III --> 2006 Renault Megane II 1.5 DCI --> 2010 Fıat Fıorıno --> 2006 Fıat Punto --> 2004 Renault Megane II HB --> 2011 COROLLA 1.4D 4D ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar ben navitech harici başka bir multimedya cihazı buldum. 2009 model 2.0 premium avensislerde bu navigasyon vardı. ürün hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-avensis-quot-orjinal-quot-premium-navigasyon-58502166

bu ürün önceden satılmış fakat sahibinden.comda 1600 liraya aynısını buldum. şu anda ürünün süresi dolmuş. sizce bu cihaz alnır mı? video oynatma navigasyon geri dönüş kamerası usb hemen hemen herşey var.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-avensis-navigasyon,dvd,usb,tv,mp3,ipod,kamera-kampanya-110536468/pasif-ilan/
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Nuri Hocam merhaba. 800 TL ye ggidiyordan aldım.Tavsiye ederim. Tek dezavantajı biraz ağır çalışması, radyo ve mp3 çalar penceresinin basit olması ve TV nin çekmemesi ki TV çok da lazım değil.Radyoyla ilgili hiçbir sıkıntım yok.Tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '12
navigasyon tavsiyesi
« Yanıtla #92 : Aralık 16, 2013, 00:55:44 »
arkadaşlar merhaba iyi forumlar , aracım içim multimedya sistemi araştırıyorum yardımınıza ihtiyacım var.Öncelikle orjinal navitech nx-222 modelini mi (995 tl) yoksa daha sonra diğer araçlarda da kullanabileceğim pioneer , kenwood gibi markaların 1.000 tl civarındaki modellerinden mi seçmeliyim
-Direksiyondan kumanda fonksiyonundan feregat edebilirim
-Tv özelliği şart değil(zaten iyi verim alınamıyor bildiğim kadarıyla)
-Geri görüş kamerasıyla uyumlu

ilgili linkler, değerli yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.delcoshop.com/pinfo.asp?pid=222 
http://www.pioneer.com.au/au/products/25/109/281/AVH-P4450BT/page.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: navigasyon tavsiyesi
« Yanıtla #93 : Aralık 16, 2013, 01:00:44 »
Aşağıdaki link ve bu konu ile ilgili forumda epey konu var. Sanırım yardımcı olur size.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=55440.0
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Aşağıdaki link ve bu konu ile ilgili forumda epey konu var. Sanırım yardımcı olur size.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=55440.0

bu konu zaten :D
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 135500
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
bu konu zaten :D

Açılmış baya konu var karıştırmışım heralde :D
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 36000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Selamlar...bende 15 gün önce toyota corolla aracıma navitech nx 215-f cihazını toyota servisinde taktırdım...su ana kadar cihazdan oldukca memnunum...navigasyonu görsel olarak cok iyi ve sorunsuz bi sekilde sizi istediginiz yere en kısa yoldan götürüyo...radyosu bendede cızırtısız bi sekilde calısıyo kapalı alanlarda bile gayet net cekiyo...dvd denedim oda sorunsuz bi sekilde calıstı...tv den cok bisey beklemeyin...usb den parcaları calarken ses gayet net fakat ekrandaki görüntü cok kötü...bide benim en cok kullandıgım bluetooth baglantısı cok kullanıslı bi kere telefonunuzu araca tanıtmanız yeterli telefonunuzdaki sarkıları aractan cok kolay bi sekilde dinleyebiliyosunuz eger telefonunuz calarsa o an hangi menude olursaniz olun direk arac hoparlorlerinden ses cok net bi sekilde konusabiliyosunuz...geri görüs kamerasıda oldukca kullanıslı ve gündüzlerı cok net bi görüntü sunuyo...kısacası ben cok memnunum ve iyiki taktırmısım...almak isteyenler icin tavsiyemdir kesinlikle pisman olmazsınız...
Hayırlı olsun. Kaça taktılar serviste acaba.
Toyota Corolla 2001 1.6 Terra Special
Toyota Corolla 2010 1.6 Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 69000
  • 1 kere teşekkür edildi
Tesekkürler...aracımı 70000 bakımı icin servise götürdüm...biz dısardan getirdiginiz navigasyonu burda serviste takmıyoruz dediler herhangi bi problem oldugunda ugrasmamak icin...bende tamam o zaman bakımı baska bi serviste yaptırırım deyince tamam o zaman takalım dediler...70 tl karsıligında taktırdım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Kilometre: 203000
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-yeni-kasa-multimedia-ve-navigasyon-dvd-usb-147690719/detay/

1,33 life yeni corolla aracıma bu sistemi takmayı düşünüyorum...sizce bir sorun yaşanır mı? satıcı ile görüştüm herhangi bir sorun olmadığını ve gayet stabil bir şekilde çalıştığını belirtti.
Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...