Gönderen Konu: COROLLA İÇİN NAVİGASYONLU MULTİMEDYA OYNATICI ALACAK OLANLAR BURAYA..  (Okunma sayısı 39727 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 12800
  • Model Yılı: '13
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar cihazı geri görüş için kullanabilir miyiz. Fiyatı uygun ve geri görüş için kullanabilirsek ben de almayı düşünüyorum.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar cihazı geri görüş için kullanabilir miyiz. Fiyatı uygun ve geri görüş için kullanabilirsek ben de almayı düşünüyorum.

Oem cihazların bir çoğu geri görüş kamerası uygulamasını destekliyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi

geri görüş kamerası destekliyor bendeki de öyle...
Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
5 ay önce 750 tl olan cihazlar dolar yükseldi diye 1000 tl olmuş :(
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
5 ay önce 750 tl olan cihazlar dolar yükseldi diye 1000 tl olmuş :(

aynen... :(
Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Doğa Fotoğrafçısı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 83000
  • Model Yılı: '11
  • 149 kere teşekkür etti
  • 51 kere teşekkür edildi
Ben hala hangi marka ve model alacağım bulamadım. Kullananlar bir tavsiyede bulunsa keşke. Şu modelde şu sıkıntı var şurası güzel gibi. Benim için öncelik donmama ve dokunmatik hassasiyeti vee max 900tl olması. Daha paspas ve camlara rüzgarlık ve film alacağım. O nedenle biraz da uygun fiyatlı olmalı.
2011 MODEL TOYOTA COROLLA 1,6 COMFORT EXTRA TAM OTOMATİK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ben hala hangi marka ve model alacağım bulamadım. Kullananlar bir tavsiyede bulunsa keşke. Şu modelde şu sıkıntı var şurası güzel gibi. Benim için öncelik donmama ve dokunmatik hassasiyeti vee max 900tl olması. Daha paspas ve camlara rüzgarlık ve film alacağım. O nedenle biraz da uygun fiyatlı olmalı.

Kerem bey ürünlerin özellikleri %99 aynı. Bence en önemli olan durum bi arıza durumunda ürünü satan satıcının ürününün arkasında durması ve teknik servisinin bulunması. Bir ara her gördüğüm yere soruyordum hemen hemen sanki ağız birliği yapmış gibi aynı fiyatı veriyorlar. Geri görüş kamerası da genelde yanında hediye ve ürünün montajı için 100 tl  işçilik istiyorlar.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
herkese merhabalar.

2006 sol hb aracıma multimedya set (kendi teybi pek işlevsel değil mp3 çaldırmak aslında asıl amacım bi de geri kamera) alacağım ancak şu an hakkaride olduğum için (araç ankarada ben hakkaride görev yapıyorum) uyumlu bir model arıyorum internetten falan alabileceğim. ne önerirsiniz. ne tavsiye edersiniz. burada da buldum arka kamera ile birlikte 450 tl fiyat çekti. 2006 sol ile uyumlu olur dedi ama çok güvenemedim açıkcası. boyutu falan önemli mi yoksa standart mıdır bunlar?

şimdiden teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
neticede elektronik cihaz, hızlı olacaksa ram ve islemcisi iyi olmalı, guncel olupda yakın zamanda 2009 kasalara taktıran varsa durumu hakkında yorum yaparsa güzel olur yoksa piyasadaki islemcilerin coğu aynı ama donma vs oluyo, bu durumda yorum lazım
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Selamin aleykum arkadaslar. 2013 model aracima multimedya almaya karar verdim aklima takilan bi kac sorun var sizlerle paylasmak istedim aydinlatici yorumlarinizi bekliyorum. Aklımda 2 model var.
Ilk olarak  10 inclik olan bu urune baktim genel olarak iyi ama islemcisi piyasadakilerle ayni acaba donma kasma vs. yapabilir mi diye dusundum. Ve dikkatimi ceken en onemli eksiklik tv ozelligi olmayisi birde cd alma gözü yok. Artisi ise kargo beleş.
10 inclik olan urun linki
http://www.aliexpress.com/item/10-2-inch-Android-4-4-4-Stereo-for-Corolla-2014-GPS-1024-600-1-6GHz/32341373629.html

Diger bi üründe 9 inc goruntu olarak orjinale cok yakin. Urun fiyati 300 dolar 100 dolar da kargo ucreti var. ekstralarla urunu biraz daha dolu hale getirebiliyorsun. 1024 hd ekran 30 dolar. Hd Tv izleme 2 cesit secenek sunmus. mpeg 2 olan 40 dolar mpeg 4 olan 55 dolar diyor bu mpeg2 ile 4 arasindaki farkida anlayamadim. Normalde  Islemcisi 1.6 ghz 8 gb. 35 dolar verince 1.8 ghz ve 16 gb hafiza yapılıyor.  Cihazda wifi baglantisi var ama ekstradan 3g istenirse oda 35 dolar. 3g bence gereksiz telefonun internetinden wifi alani yapar girerim diye dusunuyorum.
Buda 9 in olan urun linki
http://www.aliexpress.com/item/Pure-Android-4-4-1024-600-Capacitive-screen-2-din-Car-dvd-gps-For-Toyota-corolla/32250559216.html

Kararsiz kaldim yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.
Bu iki urunden hangisi fiyat performans acisindan daha iyi olur ?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Birde bu urunlere 25 yada 30 $a canbus sistemi gerekiyor. O zimbirti ne oluyor.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
Birde bu urunlere 25 yada 30 $a canbus sistemi gerekiyor. O zimbirti ne oluyor.

canbus sistemi arıza yakmamak için olan değilmiydi ?

bi akrabamın başına gelen bir olayı anlatayım, 2014 fiesta dizel aldı, genç arkadaş hemen başladı tesisata vs derken , önde bulunan aracın bilgi vs yerine multimedya cihazı taktı, 6-7 ay sonra  çalıştığı yerden kısa süreliğine Trabzona geldi araç, kapıaçık uyarısı verip duruyor , ama kapı kapalı, kilitlerinde sorun yok, cihaza kendisi bağlatmış bulamamış, bana söyledi gittik kapı vs baktırmak için elektrikçiye biraz baktı aracın garantiden bakmazlarsa biz bakalım diye, gittik ford a usta baktı cihaza elektronik sorun dedi, sonra benim akraba nerden aklına geldiyse eski bilgi ekranını geri taktırmış multimedia yı söktürüp,

sorunun çözümü ise şu çıkmış, aracın bakım zamanı gelmiş ve bu uyarı olarak bilgi ekranında beliriyormuş, ok düğmesine tıklayarak susturmak yetiyormuş  :rofl: , bizim düldülllerde böle sıkıntısı olan oldumu, sanırsam 1 sene sonraya ben multimedia teyp, monitörlü koltuk başlığı almayı düşünüyorum, kaza bela olmazsa şimdiden bilim dedim  :D
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Eyüp abimizin double teybini bugün siparis verdik. Saticinin verdigi bilgiye gore direksiyon kumandasi vs icin canbus gerekliymis.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 15 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
bu nasıl arkadaşlar,
kullanan oldumu hiç değer mi bu paraya

http://www.otomultimedya.com/urun/android-toyota-corolla-multimedya-cihazi-8-inch/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 70000
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
eğer fiyat makul olursa bende almak isterim
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '17
  • 71 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Fiyat uygun olursa bende alırım
Toyota gibi Adamm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 180000
  • 27 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
@Ilke Arslan (20921)  Bilmediğimden sorma gereği duydum. Yurt dışından radyo Tv gibi ürünlerde TRT bandrolü yok diye girişi sıkıntılı, birde 85$ üzeri gümrük vergisine giriyor mu. Benimde böyle bir ürüne niyetim var ancak bu deli sorular hem kafamda. Bilgi verirseniz sevinirim.
2011 Corolla D4D MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
bu nasıl arkadaşlar,
kullanan oldumu hiç değer mi bu paraya

http://www.otomultimedya.com/urun/android-toyota-corolla-multimedya-cihazi-8-inch/

satılıklar bolumunde satıs ılanı actıgım multımedya urunu bu urunden ozellık olarak 2 kat daha hızlı ve daha dolu. 9 ınc 1 gb ddr ram wıfı 3g canbus tv ızleme vs. dusunursenız bı bakın derım.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2016, 20:29:31
@Ilke Arslan (20921)  Bilmediğimden sorma gereği duydum. Yurt dışından radyo Tv gibi ürünlerde TRT bandrolü yok diye girişi sıkıntılı, birde 85$ üzeri gümrük vergisine giriyor mu. Benimde böyle bir ürüne niyetim var ancak bu deli sorular hem kafamda. Bilgi verirseniz sevinirim.
20 dolara yakın trt bandrolu alınıyor ve aldıgınız urunun satıs fıyatı uzerınden vergı uygulanıyor. ornegın 300 dolarlık bı urunse vergısı farklı 500 dolarlık bı urunse ona gore daha farklı vergı alınıyor. postanedekı gorevlı sızden odeme makbuzunu ıstıyor kredı kartı slıbı gıbı o makbuza gore vergılendırıyor.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 70000
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
satılıklar bolumunde satıs ılanı actıgım multımedya urunu bu urunden ozellık olarak 2 kat daha hızlı ve daha dolu. 9 ınc 1 gb ddr ram wıfı 3g canbus tv ızleme vs. dusunursenız bı bakın derım.
    ilanlar bölümünde göremedim ilanı
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
Kars Atasozu