0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar cihazı geri görüş için kullanabilir miyiz. Fiyatı uygun ve geri görüş için kullanabilirsek ben de almayı düşünüyorum.
5 ay önce 750 tl olan cihazlar dolar yükseldi diye 1000 tl olmuş
Ben hala hangi marka ve model alacağım bulamadım. Kullananlar bir tavsiyede bulunsa keşke. Şu modelde şu sıkıntı var şurası güzel gibi. Benim için öncelik donmama ve dokunmatik hassasiyeti vee max 900tl olması. Daha paspas ve camlara rüzgarlık ve film alacağım. O nedenle biraz da uygun fiyatlı olmalı.
Birde bu urunlere 25 yada 30 $a canbus sistemi gerekiyor. O zimbirti ne oluyor.
bu nasıl arkadaşlar,kullanan oldumu hiç değer mi bu parayahttp://www.otomultimedya.com/urun/android-toyota-corolla-multimedya-cihazi-8-inch/
@Ilke Arslan (20921) Bilmediğimden sorma gereği duydum. Yurt dışından radyo Tv gibi ürünlerde TRT bandrolü yok diye girişi sıkıntılı, birde 85$ üzeri gümrük vergisine giriyor mu. Benimde böyle bir ürüne niyetim var ancak bu deli sorular hem kafamda. Bilgi verirseniz sevinirim.
satılıklar bolumunde satıs ılanı actıgım multımedya urunu bu urunden ozellık olarak 2 kat daha hızlı ve daha dolu. 9 ınc 1 gb ddr ram wıfı 3g canbus tv ızleme vs. dusunursenız bı bakın derım.