0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de arıyordum. fiyatı makul Ve kredi kartına taksit olursa tadından yenmez.nx215f in tuşlar üzerindeki turunCu boya mı, yani biraz kalitesiz gibi duruyor sanırım. yoksa foto mu beni yanıltıyor. 2.sıradaki ile karşılaştırdığınızda farkı görürsünüz. ama siz tamamdır derseniz, nx 215f'e Varım
güzel olabilir fakat bunu taktığımızda direksiyon kumandalarındanda kullanabilirmiyiz acaba??
bitmez bu muhabbetler...
Merhaba, benimde auris aracımda Navitech GRD-NX104 takılı ancak ben önermiyorum. Bu tür cihazların tamamında bir radyo cızırtı problemi oluyor. Ben bir haftadır uğraşıyorum anten falan değiştirdim fakat cızırtı geçmedi. Aracın içerisinde güzel bir görüntü yaratıyor ama sadece görüntü ses kalitesi namına hiçbir şey beklemeyin.
Tuna kardeşim, yinede bilgilendirme için teşekkür ederiz evet sonuçta burada birşey yapıyorsak herşey bizler için ve en iyisi olsun isteriz ama cızırtı olayıda gerçekten can sıkıcı ve aslında orjinal bir parçanın yerini hiçbirşeyin tutamayacağıda aşikar valla bu konuda bilgisi olan arkadaşların buradan bu konu (cızırtı) hakkında bilgide verirlerse seviniriz.. özellikle söz sende Onurcuğum
Mesela aynı şeyleri navigasyon için söyleyemem, bence gayet kaliteli iş çıkarmışlar navigasyon konusunda. Bende Tomtom var geçen sene almıştım bence en az onun kadar güzel navigasyon sistemi.Gerçekten sonradan canınız sıkılmasın diye bilgilendirmek istedim, umarım gönlünüze göre olur sorunsuzca kullanırsınız. Hem belki bu vesileyle cızırtı sorununu da hallederiz
ben aracımda pek radyo dinlemem, ama radyoda cızırtı yok diye hatırlıyorum. yinede yanlış bilgilendirmemek için akşam aracımda deneyeceğim radyo durumunu.