Gönderen Konu: COROLLA İÇİN NAVİGASYONLU MULTİMEDYA OYNATICI ALACAK OLANLAR BURAYA..  (Okunma sayısı 39730 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '11
Merhabalar,
2011 corolla aracima 2012'de yetkili servisteki bir kampanya ile sundan taktirmisim.
http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=41 .Bu yil CD/DVD calarinda bir problem oldu ve yetkili servis cihazin surucusunu degistirdi. Tavsiye ederim. Aslinda ayni markanin lastik basinc sensorleri de var ama onlar hala cok pahali. Bir gun duserse alimi degerlendirilebilir.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
Merhaba,
Burada Corolla icin konustugumuz Navitech NX 215F model cihazin yeni bir versiyonu yakinda cikacak mi, bilgisi olan var mi acaba? Ya da Navitech genelde hangi araliklarla yeni versiyonlarini cikariyor?

Tesekkurler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
merhaba
öncelikle bütün Toyota severlere yeni yılda huzurlu, sağlıklı ve mutlu anların yaşanacağı kazasız günler diliyorum.
bütün arkadaşların yazdıklarını, konuya katkılarını okudum. arkadaşların ellerine fikirlerine sağlık, araştırma sonuçlarını paylaştıkları için şahsım olarak teşekkür ederim.
kısmet ise 2010 model mmt elegance d4d Corolla ile 2015 yılı içinde izmir-berlin-izmir gidip döneceğim. yaklaşık 3050 km sadece gidiş olan bu yolda çeşitli ülkelerden geçip Almanyanın hemen hemen kuzeyinde bulunan Berlin Weddenburg a gitmeyi ve aynı yoldan planlıyoruz. bu konuda Avrupa haritalarınıda içeren sorunsuz çalışacak beni yollarda sıkıntıya sokmadan direk olarak Berlin deki adresi yazdığımda götürebilecek bir navigasyon modeli arıyorum. güncelleme aslında biraz sıkıntı gibi.
acaba sizce ayrıca bir navigasyon cihazı alsam daha mı iyi olur? tabiki markası ne olmalı?
yoksa servisten mi taktırmalıyım?
fikirlerinizi bekliyorum. her zaman olduğu gibi iyiki varsınız.
şimdiden teşekkür ederim.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
evet arkadaşlar;
1 kötü bir de iyi haberim var :D önce kötü ;)

uzun süredir kullandığım cihazım da olumsuz diye düşündüğüm bir husus tespit ettim ve yol göstermesi açısından paylaşmak istedim.
dün yoldayken bluetooth ile bağlanarak telefonumla konuşmak istedim ancak benim sesimin gitmesi konusu hüsran oldu. sesim net gitmedi. halbuki orjinal mp3 çalarda ses çok net gidiyordu.

iyi habere gelince;

bugün cihazın ithalatçı firmasından bir yetkili ile yaptığım görüşme sonucunda cihazımın uygulamaya girdiği takdirde DBTV ile tamamen uyumlu olduğu, herhangi bir aparat gerekmeyeceği analog yayın için montajladığım anteni çıkarınca sorunsuz olarak DBTV özelliğinden faydalanabileceğimi beyan etti.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 03, 2014, 19:11:25
Merhaba,
Burada Corolla icin konustugumuz Navitech NX 215F model cihazin yeni bir versiyonu yakinda cikacak mi, bilgisi olan var mi acaba? Ya da Navitech genelde hangi araliklarla yeni versiyonlarini cikariyor?

Tesekkurler.

bugün görüştüm. yıl ortasında ancak gelir dediler. bilginiz olsun :)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '08
  • 22 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
acaba sizce ayrıca bir navigasyon cihazı alsam daha mı iyi olur? tabiki markası ne olmalı?

ben navitech ve tomtom kullanıcısı olarak iki cihazı kıyaslayabilirim. tomtom'un(via 120 hd traffic) sadece navigayonunu kullanıyorum, navitech(nx215f) ise multimedya. iki cihazdan hangisinin navigasyonu derseniz kesinlikle düşünmeden TOMTOM derim. araştırmanızda fayda var.
KoRKTuKÇa TuTSaK, üMiT eTTiKÇe öZGüRSüNüZ
            2008 Toyota Corolla Elegant 1.6

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49954.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar,
Bütün TOYOTA kullanıcısı arkadaslarimin yeni yılını kutluyorum. Bu konuyu baştan sona okudum. Ben de 2 yıldır bu sistemi kullandigim için bir iki ilave yapmak istedim. Birinci konu radyonun cızırtısı. Cızırtı antenden kaynaklı değildir. Cızırtının ana sebebi güç ve anten bağlantılarının filterlenmemesidir. Iyi bir oto elektrikçi bu filtre sorununu çözer. Nispeten tuneri zayıf olan piranha Dispatcher bile cizirti sorunu yasamiyor. Ikinci husus televizyon konusu. Türkiye'de analog karasal yayınlar bulunuyor. Analog yayın yönlendirilmiş yukselticili antenler ile net izlenebilir. Araç hareket halindeyken yönlendirme olmayacağından tv yayınlarını (uydu alıcısı kullanmiyorsaniz ) net izleyemezsiniz. Ancak araç dururken her yerde yeniden yayın taratarak izlemelisiniz. Bu tür sistemler alırken yakında yayına başlayacak dijital tv yayınlarına uyumlu cihazlar almak önemli. Tabi böyle bir sistem biraz daha pahalı olacaktır. (Tv yayını çok da önemli değil diyenlere bir sõzum yok.)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 04, 2014, 12:56:09
merhaba
öncelikle bütün Toyota severlere yeni yılda huzurlu, sağlıklı ve mutlu anların yaşanacağı kazasız günler diliyorum.
bütün arkadaşların yazdıklarını, konuya katkılarını okudum. arkadaşların ellerine fikirlerine sağlık, araştırma sonuçlarını paylaştıkları için şahsım olarak teşekkür ederim.
kısmet ise 2010 model mmt elegance d4d Corolla ile 2015 yılı içinde izmir-berlin-izmir gidip döneceğim. yaklaşık 3050 km sadece gidiş olan bu yolda çeşitli ülkelerden geçip Almanyanın hemen hemen kuzeyinde bulunan Berlin Weddenburg a gitmeyi ve aynı yoldan planlıyoruz. bu konuda Avrupa haritalarınıda içeren sorunsuz çalışacak beni yollarda sıkıntıya sokmadan direk olarak Berlin deki adresi yazdığımda götürebilecek bir navigasyon modeli arıyorum. güncelleme aslında biraz sıkıntı gibi.

İsmail bey öncelikle kazasız belasız bir yolculuk dilerim. Burada bahsedilen navigasyon cihazlarından birini tercih edebilirsiniz. Sizin için önemli olan cihazınıza gideceğiniz bölgenin güncel haritalarını yüklemektir. Uygun haritalari muhtemelen ücreti mukabilinde yukleyebilirsiniz. Yükledikten sonra hiç bir sıkıntı yasamadan yola cikabilirsiniz.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
merhaba

bu adaşımla iritbata geçin gerek yazılım gereksa cihaz konusunda yardımcı olur
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-navigasyon-cihazi-pioneer-7-hd-128ram-plusucretsiz-guncel-plusbluetooth-pluskapida-ode-pluspioneer-149705544/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür edildi
Navitech NX-215f te benim aradığım veya beni arayan kişinin ismi gözükmüyor. Cihazın rehber eşleştirme özelliği var mıdır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Navitech NX-215f te benim aradığım veya beni arayan kişinin ismi gözükmüyor. Cihazın rehber eşleştirme özelliği var mıdır?

Android işletim sistemli bir telefonunuz varsa, öncelikle bluetooth üzerinden rehberinizdeki kişileri araçtaki cihaza göndermeniz gerekiyor bildiğim kadarıyla. IOS işletim sisteminde ise kişi bilgilerini bluetooth göndereme şansınız yok malesef.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '14
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
olay bitmiş yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Arkadaslar bugun bir oto muzik sistemleri yerini aradim.Navimex taktirmak istiyorum dedim.Ancak hiç iyi degil gibisinden laflar etti ve bilmedigim ( forumda okumadigim) markalar onerdi.Ne yapmaliyim ?
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bu navimex in sitesinde yeni Corolla için de uyumlu navigasyonu çıkmış yalnız ben mi bulamadım yoksa hakkaten mi yok sitede fiyatı? bilen bi arkadaş var mı fiyatını? ne istiyorlar acaba takmaya?
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar bu ayın sonuna doğru bende taktırmayı düşünüyorum ama kafayı yedim her gittiğim yer elindeki ürünü satmaya kalktı anlamadım kafam karıştı. navimex, navix ve navigolda montaj dahil 9 taksit 1100 navitech için ise 1350 fiyat verdiler tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar bu ayın sonuna doğru bende taktırmayı düşünüyorum ama kafayı yedim her gittiğim yer elindeki ürünü satmaya kalktı anlamadım kafam karıştı. navimex, navix ve navigolda montaj dahil 9 taksit 1100 navitech için ise 1350 fiyat verdiler tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

En çok kullanılan Navimex. Onu tavsiye edebilirim.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
hoooorrtttt :rofl:

benim düldüle 7-8 ay sonra bi multimedia alacam, şu an çok erken ama bakmadan edemiyorum  :D ve fiyatlar 1000 liralarda sanırım Gürcistan a gidip oradan bakacam , herkes cogu ürün hakkında bişeler yazmış, tv de dahil olmak üzere komple iyi bi ürün ne olur nedir tam olarak bulamadım, herkes su ürünü alacam demiş, sonrası yok, almış takmış, artı ve eksi yönleri hakkında bişe yazmamış  :blink:, gümrüksüz ne olur fiyatı, kaça verecek ve nereden alacam, orayı bilen , gürcüce den anlayan birini alıp gidecem bu gidişle  :rofl:

birde fly audio  kötü bi marka değil diye biliyorum ve 800 e satılıyo, (acaba ben mi yalnış biliyorum emin değilim ) bu ürün nasıl acaba kullanan varmı , fiyatı nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-fly-audio-toyota-corolla-e7525navi-dvd-navigasyon-193088740/detay

gerçi cihaz 2. elmiş yahu  yeni gördüm  :(
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '08
  • 8 kere teşekkür etti
Merhaba forumdaşlar aracı 2 ay önce aldım üzerinde sx-c101 navitech ekranlı teyp var.aracı galeriden aldım cihaz hakkında bilgi edinemedim sanırım navigasyon yüklü degilmis birde sd karta bazen açmıyor ekranın sol köşede c-- e diye harfler çıkıyor ve pc den klip yüklüyorum avi olarak açıyor oda çok iyi göstermiyor donuk donuk gösteriyor.bunların dışında gerek radyosu gerek geri görüş kamerası falan çok iyi bu cihazlardan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Doğa Fotoğrafçısı
  • Kilometre: 83000
  • 149 kere teşekkür etti
  • 51 kere teşekkür edildi
ben de arabama geniş ekranlı bir multimedia taktırmayı çok istiyorum. 750-800tl civarı önerilerinizi bekliyorum. bunu hallettikten sonra da çelik jant düşünüyorum :) önerileri alayım lütfen. :D
2011 MODEL TOYOTA COROLLA 1,6 COMFORT EXTRA TAM OTOMATİK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Navimex veya Necvox yaygın kullanılıyor aşağı yukarı bahsettiğiniz fiyatlara alınabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Doğa Fotoğrafçısı
  • Kilometre: 83000
  • 149 kere teşekkür etti
  • 51 kere teşekkür edildi
Navimex veya Necvox yaygın kullanılıyor aşağı yukarı bahsettiğiniz fiyatlara alınabilir.
kaliteli midir peki?
2011 MODEL TOYOTA COROLLA 1,6 COMFORT EXTRA TAM OTOMATİK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
kaliteli midir peki?

Forumda kullanan arkadaşlarımız vardı, arama yapabilirsiniz bu konuda beklentileri karşıladığından bahsediliyordu. Eski kasa olması sebebi ile de fiyatlarda düşüş olmalı.