0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Burada Corolla icin konustugumuz Navitech NX 215F model cihazin yeni bir versiyonu yakinda cikacak mi, bilgisi olan var mi acaba? Ya da Navitech genelde hangi araliklarla yeni versiyonlarini cikariyor?Tesekkurler.
acaba sizce ayrıca bir navigasyon cihazı alsam daha mı iyi olur? tabiki markası ne olmalı?yoksa servisten mi taktırmalıyım?fikirlerinizi bekliyorum. her zaman olduğu gibi iyiki varsınız.şimdiden teşekkür ederim.
merhabaöncelikle bütün Toyota severlere yeni yılda huzurlu, sağlıklı ve mutlu anların yaşanacağı kazasız günler diliyorum.bütün arkadaşların yazdıklarını, konuya katkılarını okudum. arkadaşların ellerine fikirlerine sağlık, araştırma sonuçlarını paylaştıkları için şahsım olarak teşekkür ederim.kısmet ise 2010 model mmt elegance d4d Corolla ile 2015 yılı içinde izmir-berlin-izmir gidip döneceğim. yaklaşık 3050 km sadece gidiş olan bu yolda çeşitli ülkelerden geçip Almanyanın hemen hemen kuzeyinde bulunan Berlin Weddenburg a gitmeyi ve aynı yoldan planlıyoruz. bu konuda Avrupa haritalarınıda içeren sorunsuz çalışacak beni yollarda sıkıntıya sokmadan direk olarak Berlin deki adresi yazdığımda götürebilecek bir navigasyon modeli arıyorum. güncelleme aslında biraz sıkıntı gibi. acaba sizce ayrıca bir navigasyon cihazı alsam daha mı iyi olur? tabiki markası ne olmalı?yoksa servisten mi taktırmalıyım?fikirlerinizi bekliyorum. her zaman olduğu gibi iyiki varsınız.şimdiden teşekkür ederim.
Navitech NX-215f te benim aradığım veya beni arayan kişinin ismi gözükmüyor. Cihazın rehber eşleştirme özelliği var mıdır?
Arkadaşlar bu ayın sonuna doğru bende taktırmayı düşünüyorum ama kafayı yedim her gittiğim yer elindeki ürünü satmaya kalktı anlamadım kafam karıştı. navimex, navix ve navigolda montaj dahil 9 taksit 1100 navitech için ise 1350 fiyat verdiler tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Navimex veya Necvox yaygın kullanılıyor aşağı yukarı bahsettiğiniz fiyatlara alınabilir.
kaliteli midir peki?