0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Isınana kadar 2500 deviri geçmiyorum ercü. Hatta 1.6 Tdi Leonlarda motor ısınana kadar 2500 deviri geçmiyor araç ilk çalıştığında.
Bende çok şikayetçiyim.ÇAbuk ısıtacak büyük motorlar elzem gibi geliyor bana.
Araba gerçekten karşı dükkanda mı acaba?
Abiler 3 gün önce radyatörcüye götürdüm arabayı.Bırak bana ben bakacam dedi.2 gün araba onda kaldı.Her neyse 1 Gün geçti ses soluk yok.Gittim radyatörcüye adam dedi ki.'Herşeyine baktım bir kaç bakacağım yerler daha var.Ama büyük ihtimal petek tıkalı gibi duruyor.Masrafıda 200-250 arası tutar Araba bugünde bende kalcak yarın gene kontrol edicem arayıp haber vericem' dedi.Dün akşam adam hiç aramadı.Gene merak ettim akşam tekrar gittim.Her yer kapalı bi orası açık dedim abi ne oldu bizim araba.Araban oldu 1 saat önce çıkardım karşı komuşunun dükkanda başına bi iş gelmesin diye oraya bıraktım oda kapatmış dedi.Arızası neymiş dedim.Dediğim gibi petek değişti dedi.Sıcak soğuk kapakları ayırmıyor onu yaptım antfirizi komple yeniledim ve gaz bastım şimdi süper oldu dedi.Arabadan çıkan peteğide gösterdi gerçekten temizlemekle olacak iş değil çok tıkanmış.Peki abi bizim borcumuz ne dedim. 320 TL dedi.Yani bize başta 200-250 tutar ama bakacak yerlerim var dedi.Hiç aramadı haber vermedi belki ben takma diyecem.Onuda geçtik arkadaş ben size 200-250 dedim ama 320 falan tutacak diye haber vermesi gerekirken haber vermedi.Bugün arabayı almaya babam gidecek.200 lira atarım alırsa alır almassa almaz öyle işmi olurmuş haber vermeden iş yapıyor diyor.Anlıyacanız petek değişti ama gördüğünüz gibi sıkıntı oldu.
Bak bunu bilmiyordum super bir kesici bilgi icin tesekkur ederim ilk 3 dakika icinde yag zaten kendine geliyor motorun sesinden anlasiliyor o sekilde 3000 yapiyorum bende isinsin diye sonrasinda 2500den devam motor isininca 2500un ustine cikmiyorum bende
Ömer isim vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum fakat sanayide oto cengiz var memnun kalırsın sıkıntı olmaz. Ustanın yaptığı ayıp olmuş sana.
Şimdi arkadaşlar bu saatte aklıma geldi.Acil hemen cevaplarsanız sevinirim.Peki içine ufo baglatsak 3500 watt lıklarındanç.bunu 12 volata donusturmek sıcın enler gerek.Hemen cok acil.
Şakası bi yana doğuda olan arkadaşlara önerim bi webasto bulsunlar çıkma miss...Yeni çıkan modelleri uzaktan kumanda ile araca binmeden çalıştırılabiliyor. Arabaya binmeden 10 dk önce çalıştıracaksın içersi miss gibi olur ..Yakıt tüketimi o kadar uygun ki anlatamam..
KeremBenzinli araçlarada oluyormu?
Benzin dizel hibrit farketmiyor abi.Kendi yakıt deposu var.. 24 saat çalışsa 3-4 lt civarinda mazot tüketimi var manyak bi alet...
Şimdi anladım.Arabanın deposundan degilde kendi deposundan yakıt tüketiyor.Peki yaktıgı yakıt ile neyi ısıtıyor?Otobüste görmüştüm komple motor suyunu ısıtıyordu.
98 toyota corolla aracıma bu webasto olayını nasıl taktırabilirim ve uyumu nasıl olur
merhaba arkadaşlar. Benim araç 2010 . auris. Kaloriferinde sorun var. Benim taraf sıcak yolcu tarafı soğuk iflüyor. Petektendir dedi ustaPeteğe kireç sökücü koyup yıkamacıda sıcak su tuttuk. Peteğe giren su Kolayca çıkıyordu diğer taraftan üstelik su berraktı. Dün itibariyle benim taraf da soğuk hava vermeye başladı. Ara ara ısındı yine soğudu. Bugün yine soğuktu off tuşuna basıp tekrar açtım sıcak hava vermeye Başladı yine. Ancak yolcu tarafı tamamen soğuk. Yani arabayı tam ortadan yarı sıcak yarı soğuk üflüyor düşünün. Araç lpg li ve hararet 2km falan gidinceortaya gelip her zaman orada kalıyor araba çalıştığı sürece. Lütfen yardım edin Bingöl çok soğuk )