0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam merhaba, Benim araçtada aynı sorun var kalorifer ısıtmıyor sol taraf soğuk sağ taraf soğuk-ılık arası üflüyor bu yöntemle 21 arızasını okudum bu arıza nedir?
Ben de de aynı sorun vardı. Önce Şoför tarafı ısıtmıyordu. Usta servo motoru tamir etti ve hiç bir sorun kalmadı. Bugün yine gittim aynı ustaya çünkü şimdi de yolcu tarafında aynı sorun oldu. Ancak yolcu tarafının motoru tamir edilemiyormuş. Bizde çözümü şöyle bulduk. Motorda bulunan bir fişi çektik şimdi sadece sıcak hava vermekte. Yaz başında fişi takacağız ve serin hava da vermeye başlayacak. Yada servise çarpılacağız veya çıkmacılara düşecek yolumuz.
o motorun dişlisi sıyırıyor. Benimfe aynı sorun vardı söktüm dişliyi yerine yerleştirdim düzeldi eliniz yatkınsa kolayca yapabilirsiniz
Dişlisi sıyıran sağdaki motor, sürücü tarafındaki işlemi pek olmuyor,aslında becerikli bir usta bulunsa veya eli yatkın olan uğraşsa yapılır.
zaten bende yolcu tarafından bahsediyorum şoför tarafında motor yok bildiğim kadarıyla.
Modele göre değişiyor,Sizin msj şimdi daha dikkatli okuyunca farkettim yolcu tarafı sökümü biraz zor olduğu için öyle demiş olabilir,torpido vs komple çıkması gerekiyor işi daha uzun diğer tarafa göre,şimdiki ustaların çoğuda zahmetli iş ile uğraşmak istemediği için tamiri vs olmuyor diyorlar.
merhaba,toyota corolla 2006 1.6 lpgli terra aracım ısıtmıyor aracta hararet yarıda giderken giç sıcak üflemiyor fakat durdugumda bir tık geliyor gibi sorunum neyden kanaklı olabilir.