0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni gelişme...bi ısıtıp bi ısıtmıyor.. araç hareket halindeyken sıcak, beklerken soğuk üflüyor. garip bir durum. mesela ışıklarda dururken soğuk yola devam edince sıcak üflüyor.
Sertaç sanıyorum senin arabanın arızasını buldum!!!!!!!! senin araban lpgli idi yanılmıyorsam. lpg takılırken kaloriferin su giriş yönü ters bağlanmış galiba. giriş ve çıkış hortumlarının yerlerini bir radyatörcüye değiştirt bakalım düzelecek mi?
Atilla amcaLPGnin giriş çıkışlarında yön yok.Ama kalorifer hortumlarına T konularak regülatör takılırsa debi azalıyor ve bu soruna yol açıyor.
Merhabalar ben ankardan aydın 2004 model corolla sol aracımım kalaroriferı 2 saata ancak içini ısıtıyor motor ısısı 90 derece oluyor ama araç hiç ısıtmıyorTamam içini acaba yardımcı olabilirmisiniz
Abi termostat calışıyor suda tamam Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2013, 13:36:20Abi su 90 derece oluyor klimalı auto da calıştırdıgımda içi ısınımca kapanıyor otamatik olarak suyuda tamam
Abi her yolu denedim sonuc yok ustada anlamıyor
Aynı problemi yaşamaktayım kalorifer peteğinin içine tuz ruhunu ve sarımsı renkte bir ilaç doldurup beklettiler bu uygulamayı bir kaç defa deneyip sonra lpg nin T ekini değiştirdiler sıcak su lpg üzerinden geçmekte olup bunu sıcak sunun dönüşü yani kalorifer çıkışına bağlantısına yaptılar.Daha önce bir kaç saat çalışsa bile hafif sıcaklık veriyordu şuan 3-4 dk içinde sıcaklık veriyor motor ısısı yükseldikçe ( yaklaşık 40dk rölanti de arabayı çalıştırdım) baya bir sıcaklık vermektedir.Zamanla çalıştığı vakit daha iyi olacağını söylediler.