Sercan bey bende dediğiniz şeyi yeni okudum yağın su gibi akma konusunu işe yaramıyo vs şeyler açıkçası 2 senedir yağ değiştirmedim bor koymadan önce ne yağ bukadar uzun süreli dayanıyodu ne bukadar performanslı oluyodu nede yakıt tüketimi bukadar düşüyodu adamlar testlerini yapmışlar lütfen koyduğum link sonuna kadar dikkatli bir şekilde okuyunuz... 
evet koymadan önce ürünle ilgili herşeyi okudum tabiki bilinçsizce arabama hatta motor gibi önemli bir kısma herhangi bi uygulama yaptırırken kesinlikle ilgisiz olmam.benimde ilk anlarda izlenimlerim olumluydu fakat dediğim gibi yağ değişiminde biraz korkuttu beni.yağcının dediği yağın özelliğini bozmuş olabilir fazla cıvıktı cıkan yağ nerdeyse su gibi.
ve kesinlikle siyasi propaganda gibi bir niyetim yok tamamen kullanıcı olarak paylaşmıştım bunu o marka bu marka beni hiç ilgilendirmez
evet koymadan önce ürünle ilgili herşeyi okudum tabiki bilinçsizce arabama hatta motor gibi önemli bir kısma herhangi bi uygulama yaptırırken kesinlikle ilgisiz olmam.benimde ilk anlarda izlenimlerim olumluydu fakat dediğim gibi yağ değişiminde biraz korkuttu beni.yağcının dediği yağın özelliğini bozmuş olabilir fazla cıvıktı cıkan yağ nerdeyse su gibi.
ve kesinlikle siyasi propaganda gibi bir niyetim yok tamamen kullanıcı olarak paylaşmıştım bunu o marka bu marka beni hiç ilgilendirmez
Sercan yağının markası ne idi?
castrol edge gibi yağlarla kullanılmıyor, o yağların özellikleriniz bozuyor bunu da ekleyim
Egde ile kullanılmıyormu?
Egde ile kullanılmıyormu? 
sağda solda öyle yazıyor..edge üzerinde katkılarla kullanılmaz gibi bir şey yazıyormuş
Hadi ya bu sene egde ile kullanmayı düşünüyodum dediğin iyi oldu Türkay abi
Hadi ya bu sene egde ile kullanmayı düşünüyodum dediğin iyi oldu Türkay abi 
bor power için en mantıklısı yarı sentetik 10-40 yağ alıp bor power koyman
şuanki yağda 10-40 bunda iyi bakalım bu sene ne alıcaz 2 sene önce başka bi uste delphi'yi önerdi sizin bi bilginiz varmı delphiyle ilgili?
şuanki yağda 10-40 bunda iyi bakalım bu sene ne alıcaz 2 sene önce başka bi uste delphi'yi önerdi sizin bi bilginiz varmı delphiyle ilgili?
çok duydum ancak hiç bilgim yok

ben mobil kullanıyorum
Kullandım ama açıkçası hiçbirşey anlamadım ama yakıt konusunda baya iyi

bide mobile bor kullanılıyor dimi?
ben kullandım bir kez

valla motor sessizleşti, onun dışında yakıttan hissedilmeyecek kadar az bir düşüş yaşandı o kadar..gerçi ben o ara carbon clean yaptırdım, buji değiştirdim, bor power koydurdum..yani üçü birden olunca araba yepyeni gibi oldu tabi, canavar gibi çalışmaya başladı ama hangisi ne kadar fayda etti bilemicem..
carbon clean nedir acaba ?
carbon clean nedir acaba ?
aslında yaşlı arabalara önermiyorlar, ben arabama güvendim, bütün sorumluluğu kabul edip yaptırdım..enjektör temizleyici gibi bir şey..bir makinaya bağlanıyor araba, benzine carbon clean denen zımbırtıyıa karıştırıp makinanın deposuna koyuyorlar, basıncı vs her şeyi ayarlayıp motora bağlanıyor, aracın deposu o makina oluyor, o sırada aracın yakıt geçen yerleri temizleniyor, kurumları söküyor..benim egsozdan çıkan duman, saçma kirler, yere damlayan simsiyah şeyleri görünce iyi ki yaptırdım demiştim..ancak katalizörü tıkama ihtimali var, uyarayım..
hadi yaaa:/neyse düşünücez artık
yüksek km ve yaşlı arabalara önerilmediğini bir kere daha söyleyim

ben carbon clean yaptırdığımda kilometre sayacım 90.005 idi
40 000 km arada ya

neyse bu ustayla konuşuruz:D bide bor'un benzinin içine katılan katkısı var kullandınmı hiç? çok merak ediyorumda uzun yola çıkarken alsammı almasammı güvenemedimde :/
40 000 km arada ya
neyse bu ustayla konuşuruz:D bide bor'un benzinin içine katılan katkısı var kullandınmı hiç? çok merak ediyorumda uzun yola çıkarken alsammı almasammı güvenemedimde :/
anaa

hiç duymamıştım, denemeli aslında..ama güven meselesi..ben bu güne kadar enjektör temizleyicisi dahi hiç bir katkı koymadım depodan
ya konuluomuş daha çok patlama yaşattıgı için bi araba 1000km gıdıosa bı depoyla bununla 1300-1350 falan gıdıomus

açıkçası bi kaç yerde okudum bazıları hiçbişi olmadı dedi bazıları motorumun içine etti dedi güvenemedim sorıyım dedim
insanlarla bilgilerimizi paylaşalım diye forum sitelerini severim konu konuyu açar onun için üye oldum çok ii bilirim otomobil sektörünü ve plastik enjeksiyon hammade işleri yaparım yıllardır insanları tanımayı severim bilmedikleri konularda insanları aydınlatmayı çok severim iyi çalışmalar dilerim yani insanları kandırmalarına gelemem para için yalan konuşanların haksız yere insanları üzenlerin karşısındayım din dil ırk ayrımı yapmam akıllı ve mantıklıyım herkezede böyle olmalarını tavsiye ederim saygılarımla