0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan bey bende dediğiniz şeyi yeni okudum yağın su gibi akma konusunu işe yaramıyo vs şeyler açıkçası 2 senedir yağ değiştirmedim bor koymadan önce ne yağ bukadar uzun süreli dayanıyodu ne bukadar performanslı oluyodu nede yakıt tüketimi bukadar düşüyodu adamlar testlerini yapmışlar lütfen koyduğum link sonuna kadar dikkatli bir şekilde okuyunuz...
evet koymadan önce ürünle ilgili herşeyi okudum tabiki bilinçsizce arabama hatta motor gibi önemli bir kısma herhangi bi uygulama yaptırırken kesinlikle ilgisiz olmam.benimde ilk anlarda izlenimlerim olumluydu fakat dediğim gibi yağ değişiminde biraz korkuttu beni.yağcının dediği yağın özelliğini bozmuş olabilir fazla cıvıktı cıkan yağ nerdeyse su gibi. ve kesinlikle siyasi propaganda gibi bir niyetim yok tamamen kullanıcı olarak paylaşmıştım bunu o marka bu marka beni hiç ilgilendirmez
Egde ile kullanılmıyormu?
Hadi ya bu sene egde ile kullanmayı düşünüyodum dediğin iyi oldu Türkay abi
şuanki yağda 10-40 bunda iyi bakalım bu sene ne alıcaz 2 sene önce başka bi uste delphi'yi önerdi sizin bi bilginiz varmı delphiyle ilgili?
carbon clean nedir acaba ?
40 000 km arada ya neyse bu ustayla konuşuruz:D bide bor'un benzinin içine katılan katkısı var kullandınmı hiç? çok merak ediyorumda uzun yola çıkarken alsammı almasammı güvenemedimde :/