0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkaten bu Ataberk Yilmaz, sadece kopyaladigi bu metni buraya yapistirmak icin uye olmus gibi.Motor Silk diyor, Bor Power yok. Ikisi de ayni icerige sahip urun.Bunun arkasinda Bor Power var sanmistim ilk once.Ama link Bor Power'i satan sirketin web sitesine ait.Onlar da sikayetciyse kim bunun arkasindaki?
cnnc tezgahlarında kulanılan yağı motorun içine koyuyorsunuz bayrampaşada koca varili alıyorlar 30 tl ye artık kaç litre yağıyorlarsa kutularınıda bak bir arkadaş diyorya bn yaptım diye kendileride kırklarelinde maşrapayla dolduruyorlar ne olduğu belirsiz ürünleride yakıt katkısı diye çıkarmışlar solvent var içlerinde milletin enjektörleri cayırcayır yanıyor hee birde ben şikayette bulundum kendilerini ispat edecek mercide yok koca borusana verdim arabamı adamlar bana birde güldü milyarlık arabaya biniyorsun abi dediler motor yağından başka birşey koymayın dediler castroldan şaşmayın kardeşim bırakın bormuş mormuş vatanını seven bor kullansın milleti uytsunlar askeriyeye verseler ya göreyim onları vatandaşı kandırmak kolay ayıp garibanın bir arabası var borç harç almış birde motor yapmasın insanlar arabalarına kendileri beni ii tanırlar mahkemeliğiz zaten şimdiden ii çalışmalar
Sercan bey bende dediğiniz şeyi yeni okudum yağın su gibi akma konusunu işe yaramıyo vs şeyler açıkçası 2 senedir yağ değiştirmedim bor koymadan önce ne yağ bukadar uzun süreli dayanıyodu ne bukadar performanslı oluyodu nede yakıt tüketimi bukadar düşüyodu adamlar testlerini yapmışlar lütfen koyduğum link sonuna kadar dikkatli bir şekilde okuyunuz... evet koymadan önce okudum tabiki bilinçsizce arabama hatta motor gibi önemli bir kısma herhangi bi uygulama yaptırırken kesinlikle ilgisiz olmam.benimde ilk anlarda izlenimlerim olumluydu fakat dediğim gibi yağ değişiminde biraz korkuttu beni.yağcının dediği yağın özelliğini bozmuş olabilir fazla cıvıktı cıkan yağ nerdeyse su gibi. ve kesinlikle siyasi propaganda gibi bir niyetim yok tamamen kullanıcı olarak paylaşmıştım bunu o marka bu marka beni hiç ilgilendirmez