0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kimse kesinlikle şundan bundan diyemiyor ama siz maşallah kesinlikle değildir, psikolojiktir diyebiliyorsunuz.
ataberk bey hakkında bir tezim vardı kanun olma yolunda ilerliyor, bir kaç bilim adamı da tanısın teorimi kanun olcak beyfendi sadece bu konuya yazıyor, sadece bor power kötülüyor..önce yalan belgeler sundu, sonra kötülemeye devam etti..bir çok büyük forumda böyle sahte profiller ile bor power ve motor silk hakkında aynı belgelerle aynı tarzda kötüleme oluyor..bir olaylar dönüyor ama hayırlısı diyorum...
Kabul edenler, kabul etmeyenler, kabul edilmiştir.
ama onlar kardeş, evlenemezler. itiraz ediyorum
Mesele kısmen o kısmen başka şey aslında.. Şimdi bunu yiyecekler için de söyleyebiliriz di mi.. Peki ya ilaçlar için? "sana bişey satıcam ama ne olduğunu söylemem, git internetten araştır. Olmadı tahlil ettir.." Vay be.. Ben tüketici para veriyor ne aldığını bilsin diyorum ama zaten aslında o bir yan mesele.. O tartışma uzar..Onu koyalım bir kenara..Benim asıl vurgulamak istediğim nokta: Sonuçta mesela Shell de Bor power da (ya da firma adı her neyse) bir şişe içinde bana kimyasal madde satan iki firma olduğuna göre biri diğerini yargılama hakkını nereden alıyor? Yani eğer bir firmayı daha güvenilir ve de diğeri üzerinde otorite sahibi kabul edeceksem ben önceliği şişe üzerine mamül içeriğini yazana tanırım. Bunu demek istedim. Birisi tavsiyede bulunacaksa da gerekçesini, bilimsel açıklamasıyla referanslarıyla güzel güzel anlatsın. Müşteriye direktif verir pozisyonda zannetmesin kendini. (Aracın sahibidir patron, di mi..) Bu sadece petrol firmaları için değil, Toyota firması için de geçerli, servisteki ve sanayideki ustalar için de geçerli.Biz de birleşip bir deklerasyon yayınlasak ya:"Türkiye şartlarında 4 litre yağı 50 liradan pahalıya satmanız önerilmez""20000 km dayanamayan yağları piyasaya sürmeniz önerilmez" "Verdiğmiz parayı çar çur etmeniz önerilmez gidin biraz daha ar-ge yapın" vs vs..
hadi be mehmet abi kanun yaptım ne güzel