0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar merhabalar. Sizden cep telefonu önerisi almak istiyorum. Esime note 3 cep telefonu alacam ben de ise note 2 var. Esim senin telefon kadar hizli olsun yeter diyor. Ben de note 3 bakarken note 3 neo gordum fiyat olarakta daha uygun baya bir araştirdiktan sonra buradan bilgi almak istedim. Note 3 'ün note 2 den iyi oldugunu biliyorum. Peki note 3 neo, note 2' den hiz performans olarak iyi midir ? Açikçasi butçem de fazla yetmiyor note 3'e yardimlarinizi bekliyorum Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 12:04:33Yok mu önerisi olan ?
General Mobile Discovery adlı telefonu var. Fiyat/performans olarak en iyi telefon şuan. S3 ile kafa kafaya yarışacak bir telefon ayrıca fiyatı 600 TL.
Son zaman çıkan telefonlardan haberim yok ben General Mobile bakıyordum bi kaç arkadaşta vardı inceledim güzel genelde şarj girişi sıkıntısı çıkıyormuş hatta discovery 2 çıkarttı daha sonra telefoncu arkadaşımda Sony p aldım çok memnunum kasası sağlam Samsung s3 ve s4 mini ile kıyasladım bana göre 2 telefondandanda iyi kamera ve kasa çok güzel kasa metal defalarca fırlatmama rağmen halen sağlam hızı yeterince iyi ben S.E. ve Sony'den vazgeçemiyom yani bi Japon takıntım var
Oguz bazen 1 aylik temiz telefon oluyor sahibinden. Bir arama yaptir ..Ne cikacak
Note 3 Neo ile note 2nin farkı yok sadece note3 yazılımı var samsungun fırsatçılığı sadece. samsungun note2yi raftan kaldırıp note3 neoyla hala satışa devam etmesi... note 3 serisinde note2ye göre fazla şikayet var bu arada note2ler en az sorunlu serisi 2 yıldır kullanıyorum tık yok. 1400tl verip note3 neoya vereceğinize 2.el note2 alın 750liraya gelmeyin oyunlara...
Sony Ericsson W810i diyorum. Efsanedir. Tipik Japon.
LG g2 beni telefonum. Herşey çok iyi güzel de telefon kendini sessizdeyken sesliye alıyor. Gece yatarken sesliye alıyorum sabah uyanamazsam birisi ararsa duyayım falan diye sabah kalkınca bakıyorum kendi kendine sessize almış. Android 5 çıktı ama g2 ye güncellemesi hala gelmedi. Bu da bir eksiktir. Benim önerimse ASUS Zenfone 5 veya 6 farketmez. Note a alternatif 6 olur. Fiyat /performans tavan yapmış bi cihaz
esim pc niyetine kullandigi icin daha buyuk bir ekran istiyor.
Eşiniz PC niyetine kullanıyorsa, yani ofis uygulamaları falan Lumia 1520 Modelinede bir bakın derim Windows Phone işletim sistemi çok iyi değil ama baya gelişmekte
Profil ayarlaması yapmış olmayasın Yasin, Şu saatten şu saate sessize profile geç falan diye. Yada tam tersi... Başka türlü yapmaz böyle bir şey, bence kurduğun programlara yada cihazın kendi ayarlarına bir bak
Yok Murat abi o ayarlar kapalı bende. Zaten google amcaya g2 kendi kendine sessize alma diye yazınca dh falan bi sürü konu çıkıyo. Android 4.4 yüklenince olmaya başlamış. Ben direk 4.4 olarak aldım zaten. Anlam veremediğim bi olay çözümü de yok. Telefondan soğumaya başladım bu yüzden. İki günde bir peder fırça kayıyo neden telefonu açmıyon diye