Gönderen Konu: Cep Telefonu Önerisi  (Okunma sayısı 23131 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Cep Telefonu Önerisi
« Yanıtla #80 : Ocak 05, 2015, 16:50:09 »
Arkadaslar merhabalar. Sizden cep telefonu önerisi almak istiyorum.
 Esime note 3 cep telefonu alacam ben de ise note 2 var. Esim senin telefon kadar hizli olsun yeter diyor. Ben de note 3 bakarken note 3 neo gordum fiyat olarakta daha uygun baya bir araştirdiktan sonra buradan bilgi almak istedim. Note 3 'ün note 2 den iyi oldugunu biliyorum. Peki note 3 neo, note 2' den hiz performans olarak iyi midir ? Açikçasi butçem de fazla yetmiyor note 3'e yardimlarinizi bekliyorum :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 12:04:33
Yok mu önerisi olan ? :)
Neonun ozelikleri daha dusuk diye biliyorum ama illaki note2 den hizlidir diye dusunuyorum
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ocak 05, 2015, 16:50:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ocak 05, 2015, 17:55:12 »
General Mobile Discovery adlı telefonu var. Fiyat/performans olarak en iyi telefon şuan. S3 ile kafa kafaya yarışacak bir telefon ayrıca fiyatı 600 TL.

Kesinlikle katılıyorum tam bir fiyat / performans.
1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum tavsiye edilir hatta elite modeli çıktı şimdi onu düşünüyorum.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ocak 05, 2015, 19:00:01 »
Biz de tek tercih note serisi :) Ben bu iki model olan neo ve normal note 3 arasinda ki tum farklara baktim ama arada 400 liralik bir fark goremedim. Goze carpan biri 5.7 digeri 5.5inc. Birinin kamerasi 13 mp. digeri ise 8 mp. Bide ram farki var. Muhtemelen note 3 neo alacak gibiyim. Başta söylediģim gibi neo note 2'den yavaş değilse sıkıntı yok.
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Ocak 05, 2015, 22:50:32 »
Oguz bazen 1 aylik temiz telefon oluyor sahibinden. Bir arama yaptir ..Ne cikacak
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Ocak 05, 2015, 22:57:55 »
Note 3 Neo ile note 2nin farkı yok sadece note3 yazılımı var samsungun fırsatçılığı sadece. samsungun note2yi raftan kaldırıp note3 neoyla hala satışa devam etmesi... note 3 serisinde  note2ye göre fazla şikayet var bu arada  note2ler en az sorunlu serisi 2 yıldır kullanıyorum tık yok. 1400tl verip note3 neoya vereceğinize 2.el note2 alın 750liraya gelmeyin oyunlara...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Ocak 05, 2015, 23:13:41 »
Son zaman çıkan telefonlardan haberim yok ben General Mobile bakıyordum bi kaç arkadaşta vardı inceledim güzel genelde şarj girişi sıkıntısı çıkıyormuş hatta discovery 2 çıkarttı daha sonra telefoncu arkadaşımda Sony p aldım çok memnunum kasası sağlam Samsung s3 ve s4 mini ile kıyasladım bana göre 2 telefondandanda iyi kamera ve kasa çok güzel kasa metal defalarca fırlatmama rağmen halen sağlam hızı yeterince iyi ben S.E. ve Sony'den vazgeçemiyom  yani bi Japon takıntım var  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Ocak 06, 2015, 18:00:11 »
Son zaman çıkan telefonlardan haberim yok ben General Mobile bakıyordum bi kaç arkadaşta vardı inceledim güzel genelde şarj girişi sıkıntısı çıkıyormuş hatta discovery 2 çıkarttı daha sonra telefoncu arkadaşımda Sony p aldım çok memnunum kasası sağlam Samsung s3 ve s4 mini ile kıyasladım bana göre 2 telefondandanda iyi kamera ve kasa çok güzel kasa metal defalarca fırlatmama rağmen halen sağlam hızı yeterince iyi ben S.E. ve Sony'den vazgeçemiyom  yani bi Japon takıntım var  :)
Sony Ericsson W810i diyorum. Efsanedir. Tipik Japon.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Ocak 06, 2015, 23:45:20 »
Alıntı yapılan: (Gizli Üye)
Oguz bazen 1 aylik temiz telefon oluyor sahibinden. Bir arama yaptir ..Ne cikacak
Tuncay abi telefonda 2. el düşünmüyorum. Bugüne kadar hep sıfır aldım. Zaten bunu da yurtdışından getirtecem yine ucuza gelecek yani:)

Note 3 Neo ile note 2nin farkı yok sadece note3 yazılımı var samsungun fırsatçılığı sadece. samsungun note2yi raftan kaldırıp note3 neoyla hala satışa devam etmesi... note 3 serisinde  note2ye göre fazla şikayet var bu arada  note2ler en az sorunlu serisi 2 yıldır kullanıyorum tık yok. 1400tl verip note3 neoya vereceğinize 2.el note2 alın 750liraya gelmeyin oyunlara...
Bende 1 yıla yakındır kullanıyorum daha doğrusu kullanıyoruz. Olmuşken Note 3 olsun istedim. Bütçeme uyarsa Neo değil de normal note 3 alacam.
Sony Ericsson W810i diyorum. Efsanedir. Tipik Japon.
Sony'nin özelliklerini huyunu soyunu çok iyi bilirim Zamanında  3 farklı en lüks versiyonları kullandım.Benim gözümde telefonun kralı ama hepsinden Cok büyük zararlar ettim maalesef 2. el çok kötü. 2 bin liraya aldığım telefon daha garantisi bitmeden 500 liraya bile satmıyorum yoksa tek tercih Sony :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Ocak 07, 2015, 00:02:49 »
Note2 candir ya 1.5 senedir kullaniyorum ilk defa boyle bir telefona denk geldim cok memnunum insan yeni bir telefona gecmek istiyor tabi ama note2  nin sarji cok iyi gidiyor  aradigim hersey var  bana yetiyor  suan icin begendigin telefon iphone 6plus var  bence note3 neo veya note2 alin tekrar en azindan bildiginiz telefon olur fiyatlarida dustu bildigim kadariyla
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Ocak 07, 2015, 00:26:52 »
Note serisi kullanım tecrübesi hakkında pek bir bilgim yok ama fiyat bandına göre LG G2 bahsi geçen cihazlara iddialı bir alternatif olabilir. Tabiri caizse Apple fanıyım ama LG, sağlam cihazları ve mantıklı fiyatlandırmasıyla akıl çelmiyor değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 13 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Ocak 07, 2015, 00:32:51 »
bol özellik ve zariflik dersen samsung un s serilerini tek geçerim s4-s5 bakabilirsin hocam özellikle s4 1000 tl civarlarına kadar düşmüş durumda....ama ikinci elde değer kaybı çok düşüyor....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Ocak 07, 2015, 11:01:26 »
Deger kaybetmesine takilmazsan samsung serileri yani androidler. Deger kaybetmesin istiyorsan apple.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '17
  • 15 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Ocak 07, 2015, 11:12:09 »
xiaomi mi3, araştırın bakın bakalım nasıl telefonmuş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Ocak 07, 2015, 11:35:53 »
LG g2 beni telefonum. Herşey çok iyi güzel de telefon kendini sessizdeyken sesliye alıyor. Gece yatarken sesliye alıyorum sabah uyanamazsam birisi ararsa duyayım falan diye sabah kalkınca bakıyorum kendi kendine sessize almış.

Android 5 çıktı ama g2 ye güncellemesi hala gelmedi. Bu da bir eksiktir.

Benim önerimse ASUS Zenfone 5 veya 6 farketmez. Note a alternatif 6 olur. Fiyat /performans tavan yapmış bi cihaz
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Ocak 07, 2015, 12:05:21 »
LG g2 beni telefonum. Herşey çok iyi güzel de telefon kendini sessizdeyken sesliye alıyor. Gece yatarken sesliye alıyorum sabah uyanamazsam birisi ararsa duyayım falan diye sabah kalkınca bakıyorum kendi kendine sessize almış.

Android 5 çıktı ama g2 ye güncellemesi hala gelmedi. Bu da bir eksiktir.

Benim önerimse ASUS Zenfone 5 veya 6 farketmez. Note a alternatif 6 olur. Fiyat /performans tavan yapmış bi cihaz

Profil ayarlaması yapmış olmayasın Yasin, Şu saatten şu saate sessize profile geç falan diye. Yada tam tersi... Başka türlü yapmaz böyle bir şey, bence kurduğun programlara yada cihazın kendi ayarlarına bir bak  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #95 : Ocak 07, 2015, 12:21:20 »
 Arkadaslar hepinize tesekkur ederim bilgilerinizden dolayi. Diger arastirdigim forum sitelerinde hep g2 cikti karsima cok talep goren bir telefon oldugu belli herkes onu oneriyordu. Esim note serisinden baska telefon dusunmuyor. S serisi ise s4 ü kaynanam s5 i ise kayinbabam kullaniyor gercekten ikisi de on numara ama esim pc niyetine kullandigi icin daha buyuk bir ekran istiyor. Ben de olmusken note 2 den daha yuksek daha yeni bir model istedim. Iphone serisini de aldik kullandik ama maalesef isteklerimizi karsilamadi begenmedik yani. Ben daha 1 ay once sattim iphone'u.
 Zaten elimizde note 2 varken tekrar aynisini almaya gerek yok en azindan 3 veya daha yuksek bir modeli olsun. Samsung'un tek begenmedigim yonu menusu olsun diger yazilimsal seyler olsun biraz cizgifilm gorunumu gibi. Isterim ki Sony veya Iphone gibi daha ciddi karakter de olsun gorunum gozum de tek eksik bu.

Neo alsam pisman olur muyum onu dusunuyorum yoksa zorlayip note 3 mu alsam (gonul note 4 den yana ama su an icin zor)  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #96 : Ocak 07, 2015, 12:23:32 »
esim pc niyetine kullandigi icin daha buyuk bir ekran istiyor.

Eşiniz PC niyetine kullanıyorsa, yani ofis uygulamaları falan Lumia 1520 Modelinede bir bakın derim  :tamam: Windows Phone işletim sistemi çok iyi değil ama baya gelişmekte
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #97 : Ocak 07, 2015, 18:56:07 »
Eşiniz PC niyetine kullanıyorsa, yani ofis uygulamaları falan Lumia 1520 Modelinede bir bakın derim  :tamam: Windows Phone işletim sistemi çok iyi değil ama baya gelişmekte
Yok ya oyle office falan degil normaL zevki kullaniyor ama banka olsun baska seyler olsun A'dan Z'ye telefondan hallediyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Ocak 07, 2015, 19:02:19 »
Profil ayarlaması yapmış olmayasın Yasin, Şu saatten şu saate sessize profile geç falan diye. Yada tam tersi... Başka türlü yapmaz böyle bir şey, bence kurduğun programlara yada cihazın kendi ayarlarına bir bak  :tamam:
Yok Murat abi o ayarlar kapalı bende. Zaten google amcaya g2 kendi kendine sessize alma diye yazınca dh falan bi sürü konu çıkıyo. Android 4.4 yüklenince olmaya başlamış. Ben direk 4.4 olarak aldım zaten. Anlam veremediğim bi olay çözümü de yok. Telefondan soğumaya başladım bu yüzden. İki günde bir peder fırça kayıyo neden telefonu açmıyon diye :-\
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #99 : Ocak 07, 2015, 19:33:21 »
Yok Murat abi o ayarlar kapalı bende. Zaten google amcaya g2 kendi kendine sessize alma diye yazınca dh falan bi sürü konu çıkıyo. Android 4.4 yüklenince olmaya başlamış. Ben direk 4.4 olarak aldım zaten. Anlam veremediğim bi olay çözümü de yok. Telefondan soğumaya başladım bu yüzden. İki günde bir peder fırça kayıyo neden telefonu açmıyon diye :-\

Herşeyin bir çözümü vardır :)

Ayarlar -> Ses -> Sessiz Mod -> Ayarları zamanla kısmına gir, orada KAPALI konumda ise AÇIK konuma getir. Orada Tüm günlerin üzerindeki Tiki kaldır. Böyle bırak
THE END