0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kafan iyice karışmış.Gidipte iPhone alırsan hiç şaşırmam
Yok yok o olmayacak o kesin ama lumia ciddi göz kırpıyor.Baya özellikli bir alet birde marketi biraz gelişirse tadından yenmez gibi.
Önceden de belirttiğim gibi 700 modeli çok hoşuma gitti.Son güncellemeden sonra kullanımı epey kolaylaştı.Nokia 8850 modelinden sonra sevdiğim ikinci telefon oldu.Eger 700 böyle ise Lumia 920 daha güzeldir diye düşünüyorum.Her ne alırsan al güzel günlerde kullanırsın inşallah...
Nokia Mağazası'nda eksikler mevcut.Android ya da iTunes kadar icerigi bol değil.Ama genel programların bir cogu mevcut.Ama hala Tango eklenmemiş markete 700'ü alırken Lumia 620'yi de epey bir incelemiştim.İki telefon arasında kalmış,zaten iPhone var ikinci telefonun pahalı bir model olmasına gerek yok diyerek vazgeçmiştim.İcerik ve kullanım kolaylığı,hızı cazip gelmişti bana.920 neden olmasın ki?
Yurtdışından alınan cihazlarda garanti nasıl oluyor bilen var mı? Ayrıca kayıt yapıldıktan sonra ileride tekrar kayıt giriş çıkış vs gerekiyor mu?
Abi garanti olmuyor yani oluyorda gidip o ulkede vermen lazim sanirim tamire birde uluslar arasi garantisi varsa dunyada butun ulkelerde garantisini kullanabilirsin.Ertan abi amerikada cok guzel bir telefon satisa sunulacak 200$a motorola ile google nin telefonu telefon s4gibi ozellikleri varda bu telefonu turkiyede kaydettirmek icin 100$ aliyorlar dogrumu
100$ değilde 115 lira alınıyor vergi olarak birde yapılan yere göre 5-10 lira gibi işlem ücreti var.Ben lumia 920 düşünüyorum s4 falan istemiyorum samsung bana çok basit geliyor ayrıca androidden sırf şu takılmalar yüzünden soğudum.
Abi nokia android uretse ilk musterisi olurdum ama iste androidi sevdim su motorolaya bakmak lazim pasaport bulup direkt alirim
Garanti olayını kesin öğrenmem lazım benimde eğer olmuyorsa hemen alacağım buradan oluyorsa önümüzdeki aya kalacak.
Abi uluslar arasi garanti varsa al yoksa alma ama telefonu burda kendi imkanim ile yaparim diyorsan
Nokiada uluslararası garanti olayı pek yok sanıyorum ama yinede garanti olayı çok önemli.
Ne alacağıma karar verdim.Alınca söyleyeceğim yine değişir falan şaşırtmayayım sizleride