0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar arkadaşlar artık benim emektarı değiştirme vakti geldi gelecek bende şimdiden bir telefon araştırmasına girdim ama karar veremedim.Bana maksimum 1000 lira bütçeyle(800-850 civarı çok ideal olur ama illa bu olmalı derseniz maks 1000 lira) internete sıkıntısız girebileceğim,ara ara oyun oynayabileceğim,sıkıntısı sorunu olmayan bol özellikli bir telefon önerebilir misiniz?
arkadaşlarımda S3 mini var dediğiniz fiyatlardan da ucuz sanırım 700-750 tl civarına bulunabilir ve memnunlar. boyutlarını sorun etmezseniz tavsiye edilir.
bende bu konudan bahsetmek istiyordum gürcistandan iphone 5 getirtmeyi düşünüyorum fakat turkcell hat gerekiyormuş pasaporta işlemek için ama ben vodofone kullanıyorum internetteki araştırmama göre vergisini ve pasaporta işlettikten sonra türkiyede istediğin hattı takabilirsin diye söyleniyor acaba bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
biliyorum 5s cıkıyor ama 5 iyidir ya uzun zamandır takip ediyorum yani benim operatör değiştirmeme gerek yok diyorsun ama kayıt için turkcell hat istiyorlar:(
Biraz daha bütçeyi zorlayabilirseniz sony xperia sp öneririm çok güzel bir telefon
http://www.n11.com/samsung-galaxy-s3-i9300-16-gb-cep-telefonubeyaz-P11595780s3 - 999 TL, acele ederseniz... samsung garantili değil, ithalatçı garantili
Pek mantıklı gelmedi bana açıkçası.Çünkü ithalatçı garantili olsa dahi ileride sorun olduğunda çözüme ulaşmak daha zor olacaktır.
Karar veremiyorum açıkçası birde dediğim gibi her yerde servis olması lazım yoksa benim için zor olur.Lumia 820 nasıldır alınır mı sizce?
klasik olacak ama android varken şu anda başka bir sistem alınmaz. lumia v.s. bence alma.