0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Ertan. İyi günlerde kullanırsın. S4 ile ilgili batarya problemleri geziniyor internette. Umarım sorun yaşamazsın. http://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/Samsung-Galaxy-S4-batarya-problemini-dogruladi.htm
S4 aldım, almayacağımı söyledim ama aklımı çeldiler
Hayırlı olsun abi :)Abi o bataryaları yurtdışında değiştiriyorlar ücretsiz bizim ülkemize gelmedi öyle güzellik
Değiştiriyorlar İlke, çevremde değiştirenler oldu. Servise gidip durumu anlatınca yeni batarya veriyorlar. Zaten firmanın değişim için onay verdiği bir durum olduğundan uğraşmak gerekmiyor. Ancak sanıyorum belirli serilerinde oldu bu durum. Çünkü ,umarım olmaz, bende ve benimle aynı dönemde alan bir arkadaşımda sorun olmadı.
Abi samsung verdikleri bildiride almanyada değişim yapıyoruz demişti. Ama türkiyedede yapmalarına sevindim. İlk seride bu sorun görülüyor 2. seride ise bazılarında var bu sorun. Batarya ömrü %60 ın altına düşerse garantiden her ne sebeple olursa olsun değiştirebilirsiniz. Bende note2 ye terfi edince aceyi garantiye vereceğim abi değişsinler bataryayı
O problemin olduğu telefonlarda şarj %30 un altında iken kapandığını ve açılırken şarj olmadığı uyarısını aldıklarını söylüyorlardı. Bende o tarz bir sorun yok belki alındığı yer ile alakalıda olabilir. Yani ithalat zamanına bağlı bir durum olma ihtimali yüksek.
Açılmamış Garantili 4s alırım Mesela dün telefoncuda iphone 5 satmaya gelmiş eleman 19 ay garantili daha telefocnular ölü fiyat veriyor -1300 civarı eleman dükkandan cıkınca durdurdum 1400e fit oldu Diyeceğim o ki telefoncuların civarında soteye yat gülüyorum ama ciddiyim
bir nokia fanı olarak artık tekrar nokiaya dönmüş olmaktan memnunum. herkese tekrar nokia tavsiye edebilirim. nokia lumia 625 aldım. telefon hattımın üzerine aldığım için ucuza geldi. ancak telefon gerçekten çok hoşuma gitti. bence nokia eski günlerine dönüyor.
android yerine bence daha kaliteli windows phone işletim sistemini kullanıyor. bunu şöyle anlatabilirim. linux mu windows mu telefon konusunda da yakın zamanda bu olacak.
ertan bey telefonunuz hayırlı olsun bende arayış içindeyim ve sizin gibi kafam karıştı aklımda samsung s4 ile aphone 4s varama bir türlü karar veremedim 4s i sağlam bir telefon diye istiyorum samsung s4 ü ise özelliği çok diye.Bir arkadaş kesinlikle s4 almayın demiş yukarıda siz hangi siteden ve kaç liraya aldınız öğrenebilirmiyiz? GOLD pc de ikisininde fiatı 1599 tl en uygun gördüğüm bu tavsiyelerinizi bekliyorum...
IPhone'dan uzak durun derim.S4 mini veya S4 en uygun seçim sanki.Dünya android işletim sisteminde doğru gidiyor bu arada.
Arkadaslar merhabalar. Sizden cep telefonu önerisi almak istiyorum. Esime note 3 cep telefonu alacam ben de ise note 2 var. Esim senin telefon kadar hizli olsun yeter diyor. Ben de note 3 bakarken note 3 neo gordum fiyat olarakta daha uygun baya bir araştirdiktan sonra buradan bilgi almak istedim. Note 3 'ün note 2 den iyi oldugunu biliyorum. Peki note 3 neo, note 2' den hiz performans olarak iyi midir ? Açikçasi butçem de fazla yetmiyor note 3'e yardimlarinizi bekliyorum Mesaj Birleştirildi: Ocak 05, 2015, 12:04:33Yok mu önerisi olan ?