Gönderen Konu: Cep Telefonu Önerisi  (Okunma sayısı 23130 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: Cep Telefonu Önerisi
« Yanıtla #120 : Ocak 08, 2015, 13:54:56 »
Tamam abim eve gidince bakacak, Bu arada kendi kendine sessize alma sorunu dimi :tamam:

Kafasına göre geziyodu evet abi. Enteresandır bu gece seslide yattım seslide uyandım :D Bişey de değiştirmedim. Bence telefon senin çabanı gördü vaz geçti abi  :rofl: :rofl:
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Ocak 08, 2015, 13:54:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Ocak 08, 2015, 14:04:19 »
Kafasına göre geziyodu evet abi. Enteresandır bu gece seslide yattım seslide uyandım :D Bişey de değiştirmedim. Bence telefon senin çabanı gördü vaz geçti abi  :rofl: :rofl:

Yaaaa dedim di sana yapamamışındır sen diye :) Aman düzelsinde isterse hiç bişi yapmasın :) Düzeldiyse çalışıyorsa elleme :) Çin atasözüydü herhalde
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Ocak 08, 2015, 14:11:53 »
Yaaaa dedim di sana yapamamışındır sen diye :) Aman düzelsinde isterse hiç bişi yapmasın :) Düzeldiyse çalışıyorsa elleme :) Çin atasözüydü herhalde
Ayarlara girmedim bile abi :rofl: :rofl: Sıfır değişim herhalde bu gece kafasına esmedi :D Aynen çalışıyorsa elleme karıştırma bişey :rofl:
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Ocak 19, 2015, 13:15:11 »
 Arkadaşlar Note 3 neo falan derken nasıl oldu bende anlmadım ama Note 4'e kadar yükseldi bütçe e doğal olarak rakipte çıktı karşısına. Şimdi Note 4 mü yoksa İphone 6 plus mı ?

Araştırmalarıma göre 6'nın Note 4'e göre bir tane bile +'sı yok tamamen eksi yönde. Note 4 çok çok daha yüksek özellikli bir telefon her yönden. 6'nın sadece apple kimliği ve tipi var. Siz olsanız ne alırdınız ? Tabi nedenleri ile beraber ? :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Ocak 19, 2015, 15:19:37 »
Arkadaşlar Note 3 neo falan derken nasıl oldu bende anlmadım ama Note 4'e kadar yükseldi bütçe e doğal olarak rakipte çıktı karşısına. Şimdi Note 4 mü yoksa İphone 6 plus mı ?

Araştırmalarıma göre 6'nın Note 4'e göre bir tane bile +'sı yok tamamen eksi yönde. Note 4 çok çok daha yüksek özellikli bir telefon her yönden. 6'nın sadece apple kimliği ve tipi var. Siz olsanız ne alırdınız ? Tabi nedenleri ile beraber ? :)
Note 4 un tahminimce pili daha uzun  gidicektir iphone 6 plus mi  rakip 6 mi ben olsam 6 plus  alirdim herhalde goruntusu icin
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Ocak 19, 2015, 15:24:57 »
madem bütçede sıkıntı yok bence direk galaxy note edge alın. note4 den daha üstün bir telefon.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Ocak 19, 2015, 15:28:49 »

hiç birisi desem olurmu?
HTC ONE M8 önersem.nedenlerini yazacak kadar zamanım yok şu anda işyerindeyim.
bayiye git, sonra al, sonrada kullan.teşekkür etmek için özel mesaj atarsın. :tamam:
http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one-m8/
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Ocak 19, 2015, 15:38:27 »
Hiç düşünmeden note 4 alın. Samsungun en kaliteli serisi note serisi  note 4 ve edgeyle sınırları zorlamışlar eger office kullanıyorsanız yazılımda harika iş çıkartmış. Üstelik en iyi kamera seçildi.  Hızını ramını filan konusmuyor. 6 plusın kafa tutması imkansız diğer markaları kategoriye bile sokmuyorum.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Ocak 19, 2015, 15:44:43 »
Yıllarca Samsung kullandım ama şu anda iPhone 6 plus var..Samsung boşuna kullanmışım diyorum.kimse ile atışmak için yazmadım herkesin TLf kendisine güzel gelir.benim bu tlf almamalı en büyük amaç tablet-pc de apple ..  Ama HTC M8 almayı istiyordum ama o zaman da apple dan diğer aygıtlara veri transferi biraz problem. Program indirmek gerekiyor. Bence apple.. Nasıl Mercedes ile Passat kıyaslıyor insanllar Buda öle bişey.. Yıldız ve diğerleri diye bir ara reklam vardı... iPhone ve diğerleri:))))
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Ocak 19, 2015, 15:47:27 »
Yıllarca Samsung kullandım ama şu anda iPhone 6 plus var..Samsung boşuna kullanmışım diyorum.kimse ile atışmak için yazmadım herkesin TLf kendisine güzel gelir.benim bu tlf almamalı en büyük amaç tablet-pc de apple ..  Ama HTC M8 almayı istiyordum ama o zaman da apple dan diğer aygıtlara veri transferi biraz problem. Program indirmek gerekiyor. Bence apple.. Nasıl Mercedes ile Passat kıyaslıyor insanllar Buda öle bişey.. Yıldız ve diğerleri diye bir ara reklam vardı... iPhone ve diğerleri:))))

Timuçin bey Iphone 4s standart kullanıcının işini görür mü ? Şöyleki s4 mini almıştım yazın. Şuan tüketici heyetinde ve süreç devam ediyor. Şayet paramı alırsam 4 s düşünüyorum. Benim için fotoğrafı düzgün çeksin, tarayıcısı hızlı olsun gerisi teferruat.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Ocak 19, 2015, 15:55:52 »
Bence herkes daha iyisi yok şöyle yok böyle ram lar zaten havada uçuşuyor da en fazla ne yapıyorsunuz ki TLf da? Baksan herkes fabrikatör de iş takibini TLf ile hallediyor falan filan.... %90 dan fazlası bence face yada Twitter için alıyor ki bende bu iki sosyal mecra da yok kullanmıyorum. Tabiki yeter neden yetmesin para sizin zevk sizin ama ben birdaha Samsung kullanmam TLf olarak.. HTC yada iPhone benim için artık tercih sebebidir ki iphone tercih nedenim pc ve tabletinde apple olması ve bence en Güzeli iPhone:)))
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #131 : Ocak 19, 2015, 17:07:03 »
 Herkese yorumları için teşekkürler. İphone 6 plus sadece tipi için alınır bende iphone'dan samsung'a geçtim. Bazı saçmalıkları canımı sıkıyor ama yine de hoş telefon. Araştırmalarıma göre note 4 açık ara önde. O yüzden kararı note 4'de kıldım... Bende telefondan sosyal medya hariç her şeyinden faydalanıyorum. FAce, twet, inst. gibi hesaplarım yok. Dünyanın en iyi ekranı varmış note 4'de ikincisi de 6 imiş öyle diyor forum siteleri. 

Edge düşünmüyorum bu söylediğim iki telefon arasındaydı tercih.

Htc ise bugüne kadar kullandığım en iyi telefonlardır. Beni en çok tatmin eden Htc ve Sony'di. Ancak ikinci el satışını göz önünde bulundurarak Htc tercih edemicem...  Zaten bu alacağım telefonu eşime alıyorum. İleride kısmet olur kendime alacak olursam mutlaka Htc'yi değerlendirecem...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #132 : Ocak 19, 2015, 17:45:14 »
Onceden iphone 4s tlf. Kullandim fakat her oyun uygulama icin para isteyince ve icindeki resimleri almak ugrastirinca satip Samsung S3 aldim sonra S4 sonra S5 ama inanın ne fark var arada derseniz bence Samsung'un menüsü çok basit indirilen oyunlar uygulamalar dandik ama beleş  :D ve kamerası iyiydi.birde telefondaki resim müzik transferi çok basit.
geri diğer bütün yönleriyle iphone tek gecerim. Geçen arkadaşta iphone6 gördüm on kamerasıyla bi foto çektim cam gibi. Bu sefer  iphone6 alacam
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #133 : Ocak 19, 2015, 19:19:23 »
Onceden iphone 4s tlf. Kullandim fakat her oyun uygulama icin para isteyince ve icindeki resimleri almak ugrastirinca satip Samsung S3 aldim sonra S4 sonra S5 ama inanın ne fark var arada derseniz bence Samsung'un menüsü çok basit indirilen oyunlar uygulamalar dandik ama beleş  :D ve kamerası iyiydi.birde telefondaki resim müzik transferi çok basit.
geri diğer bütün yönleriyle iphone tek gecerim. Geçen arkadaşta iphone6 gördüm on kamerasıyla bi foto çektim cam gibi. Bu sefer  iphone6 alacam

Ekranda cam gibi gösterebilir kamera sıkıntı yok. Ama şunu bilmelisiniz ki iphone 6 8 mp kameraya sahip iken S5 ise 16 mp. kameraya sahip tam iki katı. Tv gibi büyük ekranlara bu resimleri yansıttığınız zaman arada ki fark görünür.
 Ama dışı olsun iç menü görünümü olsun bu konuda sonuna kadar hak veriyorum. İphone'nun menüsü daha ciddi ve daha kaliteli bir his veriyor Sony'de öyle mesela. Ama Samsung'un menüsü çizgifilmden çıkmış gibi. Yani daha ciddi daha şık menü kullanabilirdi.
 O diğer söylediğiniz olumsuz durumlardan bende müzdarip oldum dosya göndermeme vb. şeyler ama oyun konusunda katılmıyorum gerçekten androidde de on numara oyunlar var. Ama herkesin beklentisi isteği farklı olabilir o yüzden sorun yok :)

İkisi de alınabilecek olan güzel telefonlar. Geriye kalan tek şey bu telefonları tercih edecek kişilerin kullanım amaçlarına ve isteklerine göre tercih yapmaları...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Ocak 19, 2015, 19:51:08 »
evet android de güzel oyunlar azda olsa  var ama iphone daki oyunlar Playstation gibi mübarek :)
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Ocak 19, 2015, 19:57:25 »
evet android de güzel oyunlar azda olsa  var ama iphone daki oyunlar Playstation gibi mübarek :)
  Doğru, hakkı yenmez :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #136 : Şubat 01, 2015, 22:51:52 »
 Evet arkadaşlar telefonumuzu almış bulunuyoruz. Samsung galaxy Note 4 Gold....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Şubat 01, 2015, 23:55:50 »
Yürü beeee:-) helal :alkis: takdir ediyorum
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #138 : Şubat 02, 2015, 00:32:29 »
Yürü beeee:-) helal :alkis: takdir ediyorum

Sağolasın abii :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #139 : Şubat 02, 2015, 00:41:08 »
En iyisini aldiniz hayirli olsun :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE