0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam abim eve gidince bakacak, Bu arada kendi kendine sessize alma sorunu dimi
Kafasına göre geziyodu evet abi. Enteresandır bu gece seslide yattım seslide uyandım Bişey de değiştirmedim. Bence telefon senin çabanı gördü vaz geçti abi
Yaaaa dedim di sana yapamamışındır sen diye Aman düzelsinde isterse hiç bişi yapmasın Düzeldiyse çalışıyorsa elleme Çin atasözüydü herhalde
Arkadaşlar Note 3 neo falan derken nasıl oldu bende anlmadım ama Note 4'e kadar yükseldi bütçe e doğal olarak rakipte çıktı karşısına. Şimdi Note 4 mü yoksa İphone 6 plus mı ? Araştırmalarıma göre 6'nın Note 4'e göre bir tane bile +'sı yok tamamen eksi yönde. Note 4 çok çok daha yüksek özellikli bir telefon her yönden. 6'nın sadece apple kimliği ve tipi var. Siz olsanız ne alırdınız ? Tabi nedenleri ile beraber ?
Yıllarca Samsung kullandım ama şu anda iPhone 6 plus var..Samsung boşuna kullanmışım diyorum.kimse ile atışmak için yazmadım herkesin TLf kendisine güzel gelir.benim bu tlf almamalı en büyük amaç tablet-pc de apple .. Ama HTC M8 almayı istiyordum ama o zaman da apple dan diğer aygıtlara veri transferi biraz problem. Program indirmek gerekiyor. Bence apple.. Nasıl Mercedes ile Passat kıyaslıyor insanllar Buda öle bişey.. Yıldız ve diğerleri diye bir ara reklam vardı... iPhone ve diğerleri:))))
Onceden iphone 4s tlf. Kullandim fakat her oyun uygulama icin para isteyince ve icindeki resimleri almak ugrastirinca satip Samsung S3 aldim sonra S4 sonra S5 ama inanın ne fark var arada derseniz bence Samsung'un menüsü çok basit indirilen oyunlar uygulamalar dandik ama beleş ve kamerası iyiydi.birde telefondaki resim müzik transferi çok basit. geri diğer bütün yönleriyle iphone tek gecerim. Geçen arkadaşta iphone6 gördüm on kamerasıyla bi foto çektim cam gibi. Bu sefer iphone6 alacam
evet android de güzel oyunlar azda olsa var ama iphone daki oyunlar Playstation gibi mübarek
Evet arkadaşlar telefonumuzu almış bulunuyoruz. Samsung galaxy Note 4 Gold....
Yürü beeee:-) helal takdir ediyorum