0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herşeyin bir çözümü vardır Ayarlar -> Ses -> Sessiz Mod -> Ayarları zamanla kısmına gir, orada KAPALI konumda ise AÇIK konuma getir. Orada Tüm günlerin üzerindeki Tiki kaldır. Böyle bırak
Onları yapalı çok oldu Murat abi
Note2 varsa elinizde niye almayı düşünüyorsunuz. Note3 yazılımını rootluyun olsun note 3neo... bende g2 32 gb tavsiye ederim kibarlığı ekran kalitesi geçişler işlemcinin hakkını veriyor çok hızlı kamerada tatminkar note3ün kamerasi kadar kaliteli değil ama (sony kamerası) çekimi beğendim.16gb versiyonunu almayın. G3 de alabilrsin o üst düzey olur. 1600 hepsiburada da
Yapamamışsın o zaman AÇIK bıraktın dı değil mi? Tekrardan kapalı konuma getirmemişsindir.
Bu profil değişimleri belli periyodlarda mı oluyor yoksa oda kafasına goremi? Periyottan kastım zamanlama olarak
Bu yukarda açık bırak dediğim yerdeki saat ayarlarını değiştirdin mi, orada bak bakalım kaçla kaç arası diyor.o periyotları kullanıyormu bi bak bakalım
Oguz kardes o dedigin telefon Faturasiz.Onceden mardinde calisirken esime kardesime almistim uygun oluyor.ordan tayin olalida 2 sene oluyor.Aldigim telefonlar sorunsuz calisiyor.Kuzey iraktan veya suriye dubaiden birebir orjinal tlf geliyordu.Gecenlerdr orda bu isi yapan bir abi var.Bizim hast.mudurunun kardesi.Lg g2-900 G3-1100 Htc m8 -1200 tl demisti.Tir soforu bir arkadasta sony z2 1050 tl demisti.Bu bir ay kadar oluyor.Alinirmi rahatlikla aliniyor.
İnada bindi iş, bunun çözümünü bulmam lazım, nasipse yarına yazarım. Android kaç sürüm bu? Arkadaşta g3 var onda durum ne sorayım
Murat abi bu işlerden anlıyorum ya o kadar da değil Şunu da yazayım da ikna edeyim seni yoksa vaz geçmeyeceksin sesli sessiz olayında tuhaf olan şu bazen sesliden titreşime bazen titreşimden sessize bazen sessizden sesliye direk geçiyor. Yani kafasına göre takılıyor LG. Arkadaşın babasında da g3 var o da dedi aynı şeyi
Android 4.4.2 abi Bi çözüm bl şuna bea. Babamdan fırça yemekten ciğerlerim soldu yeminlen İkidir den geliyo telefona bakmış oluyorum ararken yakalıyorum.
Kardesim Powerbank tarzi yedek pil kullaniyormusun? yada baska marka sarj cihaziyla aradasirada da olsa teli sarj ediyormusun?
Arkadaşın Telefonu LG3 - 4.4.2 sürümü ve hiç böyle bir sıkıntısı yokmuş, Hanımında da G2 varmış oda böyle bir sıkıntı yaşamamış. Hayret. Ama araştıralım bakalım
Eski telefonumdan kalan SONY powerbankım vardı ama bunun pilini tam şarj edemediği için iki kere dışında hiç kullanmadım. Başka marka şarj cihazı da kullanmadım Kadir abi. Şarj olayına hep dikkat ediyorum 4 aydır sadece bir kere şarjı kestim. Dışarı bile çıksam telefonu yanıma almıyorum şarjdaykenMesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 13:39:40Enteresan bi durum. G3 konusunda bilgim yoktu. Arkadaşın yalancısıydım yani ama G2 düşündürdü biraz. G2 de 4.4.2 miymiş? Çünkü benim forumlarda okuduğuma göre bu problem 4.4.2 ye güncelleyince ortaya çıkmış