Gönderen Konu: Cep Telefonu Önerisi  (Okunma sayısı 23133 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: Cep Telefonu Önerisi
« Yanıtla #100 : Ocak 07, 2015, 19:56:43 »
Herşeyin bir çözümü vardır :)

Ayarlar -> Ses -> Sessiz Mod -> Ayarları zamanla kısmına gir, orada KAPALI konumda ise AÇIK konuma getir. Orada Tüm günlerin üzerindeki Tiki kaldır. Böyle bırak
Onları yapalı çok oldu Murat abi  ;)
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Ocak 07, 2015, 19:56:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Ocak 07, 2015, 20:06:01 »
Onları yapalı çok oldu Murat abi  ;)

Yapamamışsın o zaman  :rofl:

AÇIK bıraktın dı değil mi? Tekrardan kapalı konuma getirmemişsindir.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Ocak 07, 2015, 21:25:06 »
Note2 varsa elinizde niye almayı düşünüyorsunuz. Note3 yazılımını rootluyun olsun  note 3neo...  bende g2 32 gb tavsiye ederim kibarlığı ekran kalitesi  geçişler işlemcinin hakkını veriyor çok hızlı kamerada tatminkar note3ün kamerasi kadar kaliteli değil ama (sony kamerası) çekimi beğendim.16gb versiyonunu almayın. G3 de alabilrsin  o üst düzey olur. 1600 hepsiburada da
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Ocak 07, 2015, 22:21:26 »
Note2 varsa elinizde niye almayı düşünüyorsunuz. Note3 yazılımını rootluyun olsun  note 3neo...  bende g2 32 gb tavsiye ederim kibarlığı ekran kalitesi  geçişler işlemcinin hakkını veriyor çok hızlı kamerada tatminkar note3ün kamerasi kadar kaliteli değil ama (sony kamerası) çekimi beğendim.16gb versiyonunu almayın. G3 de alabilrsin  o üst düzey olur. 1600 hepsiburada da
Note 2 benim telefonum. Esimin su an telefonu yok ona alacam. 15 gun sonra esim umre'ye gidecek orada telefonlar da ucuz gitmisken bir tane de telefon alsin istiyorum. Zaten gittigi zaman bana fiyatlsri bildirecek bende butcme gore tercih yapacam. Bu g2 yi bir arastiracam ama internette soyle bir telefon gordum sizce bunlara guvenilir mi? Sonucta bende ordan telefon alirsam isletme ucreti odeyecem 150 liraya yakin...

http://sahibinden.com/190135465
(190135465)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Ocak 07, 2015, 22:47:04 »
@Oğuz İNCE (13800) kapıda ödeme riskini girmeyin malum salatalık çıkıyor telefon yerine:'). Bide kapıda ödemede parayı vermeden  kutuyu acamıyon. Actıktan sonra tutanakmıs para uçuyor. 150tllik ücretle ilgili yeni düzenleme yapacaklardı zam gelecekti elinizi çabuk tutun. S4ten sonra samsunglarda imei kıramıyorlardı. S4 için epey ugrastılar bunu da araştırın sonraki serilerde de devam ettiler tabi pasaporta işletince böyle bir sorun kalmıyor.  Note telefonları cok kaba alıştıktan sonra problem yok ama heryerde cıkaramıyorsun. Yurtdışından alacaksanız tuzlu olabilir zincirleri kırın note 4 alın. Nal toplatır aleme. Telefon muhteşem ötesi...
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #105 : Ocak 07, 2015, 23:26:57 »
 Simdilik note 4 hayal ama ilerleyen zamanlarda kendime alabilirim :) O zaman simdilik erteleyelim internetten. Artik disaridan getirtecez pasaporta islenecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Ocak 07, 2015, 23:52:33 »
Oguz kardes o dedigin telefon  Faturasiz.
Onceden mardinde calisirken esime kardesime almistim uygun oluyor.ordan tayin olalida 2 sene oluyor.Aldigim telefonlar sorunsuz calisiyor.Kuzey iraktan veya suriye dubaiden birebir orjinal tlf geliyordu.
Gecenlerdr orda bu isi yapan bir abi var.Bizim hast.mudurunun  kardesi.Lg g2-900 G3-1100
Htc m8 -1200 tl demisti.
Tir soforu bir arkadasta sony z2 1050 tl demisti.Bu bir ay kadar oluyor.Alinirmi rahatlikla aliniyor.

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #107 : Ocak 07, 2015, 23:58:10 »
Yapamamışsın o zaman  :rofl:

AÇIK bıraktın dı değil mi? Tekrardan kapalı konuma getirmemişsindir.

Murat abi bu işlerden anlıyorum ya o kadar da değil :rofl: Şunu da yazayım da ikna edeyim seni yoksa vaz geçmeyeceksin :D sesli sessiz olayında tuhaf olan şu bazen sesliden titreşime bazen titreşimden sessize bazen sessizden sesliye direk geçiyor. Yani kafasına göre takılıyor LG. Arkadaşın babasında da g3 var o da dedi aynı şeyi
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #108 : Ocak 08, 2015, 00:00:53 »
Şaka yaptım Yasin, sana takılayım dedim. Eğer böyle genel bir sıkıntısı varsa Lg nin bu işi çoktan çözmesi gerekiyordu. Araştırayım bakalım ne çıkacak
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #109 : Ocak 08, 2015, 00:02:24 »
Bu profil değişimleri belli periyodlarda mı oluyor yoksa oda kafasına goremi? Periyottan kastım zamanlama olarak
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #110 : Ocak 08, 2015, 00:07:52 »
Bu profil değişimleri belli periyodlarda mı oluyor yoksa oda kafasına goremi? Periyottan kastım zamanlama olarak
Bazen gece yatıp sabah kalkınca bazen derse girip çıkınca bazen akşam üstü. Ama en çok gece yatıp sabah kalkınca. Bence şu ayarlanabilir sessiz olayında yazılımsal bir sıkıntı var.
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #111 : Ocak 08, 2015, 00:16:10 »
Bu yukarda açık bırak dediğim yerdeki saat ayarlarını değiştirdin mi, orada bak bakalım kaçla kaç arası diyor.o periyotları kullanıyormu bi bak bakalım
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #112 : Ocak 08, 2015, 00:19:18 »
Bu yukarda açık bırak dediğim yerdeki saat ayarlarını değiştirdin mi, orada bak bakalım kaçla kaç arası diyor.o periyotları kullanıyormu bi bak bakalım
Dh de birkaç konu okumuştum. onlara istinaden sessiz saati ayarlarını açtım işaretli hafta içi günlerini kaldırıdım bir de saati de 00.00-00.01 yaptım. Yani devreye giriyor olsa bile o bir dk içinde geri dönmesi gerekiyor.
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #113 : Ocak 08, 2015, 00:23:22 »
İnada bindi iş, bunun çözümünü bulmam lazım, nasipse yarına yazarım. Android kaç sürüm bu? Arkadaşta g3 var onda durum ne sorayım
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #114 : Ocak 08, 2015, 00:26:36 »
Oguz kardes o dedigin telefon  Faturasiz.
Onceden mardinde calisirken esime kardesime almistim uygun oluyor.ordan tayin olalida 2 sene oluyor.Aldigim telefonlar sorunsuz calisiyor.Kuzey iraktan veya suriye dubaiden birebir orjinal tlf geliyordu.
Gecenlerdr orda bu isi yapan bir abi var.Bizim hast.mudurunun  kardesi.Lg g2-900 G3-1100
Htc m8 -1200 tl demisti.
Tir soforu bir arkadasta sony z2 1050 tl demisti.Bu bir ay kadar oluyor.Alinirmi rahatlikla aliniyor.

Ben de oyle tahmin ediyorum abi. Bizim yapacagimiz sistemi yapip satisa sunuyorlar. Bir tanidigim da pasaporta islenmis sekilde note 3'u 1200 tl ye getirecegini soyledi oda kar payi falan yok. Ancak bu nette ki satici 1100 lira istiyor gercekten uygun geldi. Bide esim Arabistan'a gitsin orada baksin fiyatlara hangisi uygunsa onu tercih edecem. Internette ki olayda kapida odeme oldugu icin aklimi celiyor. Artik bakacaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #115 : Ocak 08, 2015, 01:06:10 »
İnada bindi iş, bunun çözümünü bulmam lazım, nasipse yarına yazarım. Android kaç sürüm bu? Arkadaşta g3 var onda durum ne sorayım
Android 4.4.2 abi Bi çözüm bl şuna bea. Babamdan fırça yemekten ciğerlerim soldu yeminlen :olu: İkidir den geliyo telefona bakmış oluyorum ararken yakalıyorum.
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Ocak 08, 2015, 08:24:19 »
Murat abi bu işlerden anlıyorum ya o kadar da değil :rofl: Şunu da yazayım da ikna edeyim seni yoksa vaz geçmeyeceksin :D sesli sessiz olayında tuhaf olan şu bazen sesliden titreşime bazen titreşimden sessize bazen sessizden sesliye direk geçiyor. Yani kafasına göre takılıyor LG. Arkadaşın babasında da g3 var o da dedi aynı şeyi
Kardesim Powerbank tarzi yedek pil kullaniyormusun? yada baska marka sarj cihaziyla aradasirada da olsa teli sarj ediyormusun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #117 : Ocak 08, 2015, 09:46:52 »
Android 4.4.2 abi Bi çözüm bl şuna bea. Babamdan fırça yemekten ciğerlerim soldu yeminlen :olu: İkidir den geliyo telefona bakmış oluyorum ararken yakalıyorum.

Arkadaşın Telefonu LG3 - 4.4.2 sürümü ve hiç böyle bir sıkıntısı yokmuş, Hanımında da G2 varmış oda böyle bir sıkıntı yaşamamış. Hayret. Ama araştıralım bakalım
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #118 : Ocak 08, 2015, 13:37:43 »
Kardesim Powerbank tarzi yedek pil kullaniyormusun? yada baska marka sarj cihaziyla aradasirada da olsa teli sarj ediyormusun?

Eski telefonumdan kalan SONY powerbankım vardı ama bunun pilini tam şarj edemediği için iki kere dışında hiç kullanmadım. Başka marka şarj cihazı da kullanmadım Kadir abi. Şarj olayına hep dikkat ediyorum 4 aydır sadece bir kere şarjı kestim. Dışarı bile çıksam telefonu yanıma almıyorum şarjdayken

Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 13:39:40
Arkadaşın Telefonu LG3 - 4.4.2 sürümü ve hiç böyle bir sıkıntısı yokmuş, Hanımında da G2 varmış oda böyle bir sıkıntı yaşamamış. Hayret. Ama araştıralım bakalım
Enteresan bi durum. G3 konusunda bilgim yoktu. Arkadaşın yalancısıydım yani ama G2 düşündürdü biraz. G2 de 4.4.2 miymiş? Çünkü benim forumlarda okuduğuma göre bu problem 4.4.2 ye güncelleyince ortaya çıkmış
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #119 : Ocak 08, 2015, 13:49:00 »
Eski telefonumdan kalan SONY powerbankım vardı ama bunun pilini tam şarj edemediği için iki kere dışında hiç kullanmadım. Başka marka şarj cihazı da kullanmadım Kadir abi. Şarj olayına hep dikkat ediyorum 4 aydır sadece bir kere şarjı kestim. Dışarı bile çıksam telefonu yanıma almıyorum şarjdayken

Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 13:39:40
Enteresan bi durum. G3 konusunda bilgim yoktu. Arkadaşın yalancısıydım yani ama G2 düşündürdü biraz. G2 de 4.4.2 miymiş? Çünkü benim forumlarda okuduğuma göre bu problem 4.4.2 ye güncelleyince ortaya çıkmış

Tamam abim eve gidince bakacak, Bu arada kendi kendine sessize alma sorunu dimi :tamam:
THE END