Gönderen Konu: Cep Telefonu Önerisi  (Okunma sayısı 23128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Cep Telefonu Önerisi
« Yanıtla #20 : Temmuz 30, 2013, 14:53:43 »
s3 kullanıyorum,  aldığımda (2. el aldım) gayet memnun kalmıştım 6 aydır kullanıyorum. oyun oynarken olsun internette dolaşırken olsun hızı sıkıntı çıkarmıyor ama son zamanlarda bazı komutları ağırdan alıyor stabil çalışmıyor yani. işlemci hızı çekirdek sayısı falan biyere kadar etkili işletim sistemi de önemli etken. kullanıcı yorumlarını okuyup öyle satın almanız tavsiyem, ayrıca 2. el almayı düşünürseniz bütçenize uygun çok daha iyi telefonlar alabilirsiniz
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 30, 2013, 14:53:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 30, 2013, 15:08:58 »
s3 kullanıyorum,  aldığımda (2. el aldım) gayet memnun kalmıştım 6 aydır kullanıyorum. oyun oynarken olsun internette dolaşırken olsun hızı sıkıntı çıkarmıyor ama son zamanlarda bazı komutları ağırdan alıyor stabil çalışmıyor yani. işlemci hızı çekirdek sayısı falan biyere kadar etkili işletim sistemi de önemli etken. kullanıcı yorumlarını okuyup öyle satın almanız tavsiyem, ayrıca 2. el almayı düşünürseniz bütçenize uygun çok daha iyi telefonlar alabilirsiniz
2.ele pek güven olmuyor ne yazıkki.Yani tanıdığınız birisi olmadığı sürece dışarıdan almak loto oynamak gibi.Garantisi olmasına rağmen bakıyorsunuz daha önce sökülmüş oluyor ve garantidışı kalmış oluyor.Vidaları bile yeni vida takıyorlar anlaşılmasın diye.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 30, 2013, 15:30:56 »
2.ele pek güven olmuyor ne yazıkki.Yani tanıdığınız birisi olmadığı sürece dışarıdan almak loto oynamak gibi.Garantisi olmasına rağmen bakıyorsunuz daha önce sökülmüş oluyor ve garantidışı kalmış oluyor.Vidaları bile yeni vida takıyorlar anlaşılmasın diye.
haklısınız tabiki tercih meselesi bende çok arayıp öyle karar vermiştim almaya. referans verebilecek kişilerden almanız şart zaten
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Temmuz 30, 2013, 17:24:56 »
Bu nasıl arkadaşlar alınır mı sizce? 4 çekirdek işlemci ve 1 gb ram var ayrıca 16 gb hafızaya sahip.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-optimus-4x-hd-p880-16-gb/productDetails.aspx?productId=telceplgp880&categoryId=371946

......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Wolverine
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 30, 2013, 18:20:36 »
ben iphone 4 tavsiye ederim. sonuçta iphone.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 30, 2013, 23:01:44 »
   İkinci telefon için Nokia 700 aldım.Son güncelleme sonrası Iphone melezi bir Nokia oldu.Özellikle Navigasyonu çok başarılı.Lumia 600 alacaktım vazgeçtim.
Kuzenim Irak'ta görevli inşaat mühendisi.İstanbul merkezli bir firma Irak'ta bayi açmış.Türkiye'den gidenler için faturaları İstanbul'dan kesiyorlar ve pasaport sıkıntısı da yaşanmıyor.Telefonun ücreti Irak'a göre fatura İstanbul'dan olunca Galaxy'nin en büyük modelini (adı ne bilmiyorum) 600-700 TL'ye aldı.Irak'a giden olursa bilginize...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 01, 2013, 04:17:32 »
ertan sana her türlü yardım edebilirim 1000 değil 900 liraya sana s3 gönderebilirim tek yapman gereken evde çalışmayan eski bir telefonun emailini ona kopyalamak eğer bildiğimiz şuan kullanılan s3lerden bir farkı varsa her türlü bedeli öderim geçen metin diye bir arkadaşımız vardı formda o çok kötü çarpılmış bu konuda s3ten kastım samsung galaxi s3
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 161 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ağustos 01, 2013, 04:19:01 »
fatih format atarsan hiçbirşeyi kalmaz tabi pc destekli
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 01, 2013, 04:59:48 »
Abi babamda htc desire sv var eğer çift simkart kullanmayı düşünüyorsan tavsiye ederim .Gerek internet gerek oyun oynama yönünden ihtiyacını karşılar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Arıyorum ama bulamıyorum.
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 01, 2013, 08:33:07 »
General Mobile Discovery adlı telefonu var. Fiyat/performans olarak en iyi telefon şuan. S3 ile kafa kafaya yarışacak bir telefon ayrıca fiyatı 600 TL.
Veni, Vidi, Vici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ağustos 01, 2013, 11:43:10 »
ertan sana her türlü yardım edebilirim 1000 değil 900 liraya sana s3 gönderebilirim tek yapman gereken evde çalışmayan eski bir telefonun emailini ona kopyalamak eğer bildiğimiz şuan kullanılan s3lerden bir farkı varsa her türlü bedeli öderim geçen metin diye bir arkadaşımız vardı formda o çok kötü çarpılmış bu konuda s3ten kastım samsung galaxi s3
Dediğiniz olayı biliyorum fakat ne yalan söyleyeyim pek mantıklı gelmiyor bana çünkü artık bir çok durum online olarak kontrol edilebiliyor.Yani farklı bir modelin imei nosu görüneceğinden yasal olarak baş ağrısına sebebiyet verebilir.Yinede yardımınız için teşekkürler.

Şuanda  LG Optimus 4X HD P880 16 GB modeline yoğumlaştım sanırım alacağım gibi.Kullananlar var mı aramızda?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 01, 2013, 11:58:47 »
iphone alın mutlu olun. bütçenize uygun sıfır ları bolca var. eşime hepsi buradadan 3gs 8gb(800 tl) aldım kadıncağız kullandıkça mutluluktan uçuyor. benim damat bir büyük kanalın müdürü olur oğlumla inatlaşarak iphone u reddetti, türlü türlü telefonlar kullandı, ama sonra oda hidayete erdi iphonsuz ve ipad siz sokağa çıkmıyor. iphone telefon değil,cebinizdeki laptopunuzdur.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ağustos 01, 2013, 12:03:53 »
iphone alın mutlu olun. bütçenize uygun sıfır ları bolca var. eşime hepsi buradadan 3gs 8gb(800 tl) aldım kadıncağız kullandıkça mutluluktan uçuyor. benim damat bir büyük kanalın müdürü olur oğlumla inatlaşarak iphone u reddetti, türlü türlü telefonlar kullandı, ama sonra oda hidayete erdi iphonsuz ve ipad siz sokağa çıkmıyor. iphone telefon değil,cebinizdeki laptopunuzdur.
İphone sevmiyorum ne yazıkki ve pek mantıklıda gelmiyor açıkçası.Daha önce kullandım bir süre fakat pek bana göre değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 161 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ağustos 01, 2013, 16:02:03 »
Dediğiniz olayı biliyorum fakat ne yalan söyleyeyim pek mantıklı gelmiyor bana çünkü artık bir çok durum online olarak kontrol edilebiliyor.Yani farklı bir modelin imei nosu görüneceğinden yasal olarak baş ağrısına sebebiyet verebilir.Yinede yardımınız için teşekkürler.

Şuanda  LG Optimus 4X HD P880 16 GB modeline yoğumlaştım sanırım alacağım gibi.Kullananlar var mı aramızda?
işte bende onun için sizin kendi telefonunuz dedim ki sıkıntı olmasın ama lg optimus kesinlikle güzel kaliteli bir telefon ben telefon işiyle uğraşıyorum zaten dükkanım var ama ithalattçı garantili olmasın varsa paranız 3 5 daha koyup şirket garantili olmayanı alın ayrıca size önerebileceğim sonylerede bakın derim ama ilk tercihiniz herzaman samsung olsun iyi günler
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ağustos 01, 2013, 19:09:37 »
   Dün I Phone 4'ümü satmak zorunda kaldım.Simdi I pad'imle baş başa kaldım.Yazdiklarina hak veriyorum Atilla amca ve en kısa sürede de I Phone alacağım inşallah.Sony'nin tableti de var bizde.İpad'den hem fazla hem de daha güzel özelliklere sahip olmasına rağmen yine de iPad'in tadını vermiyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ağustos 02, 2013, 01:21:57 »
Arkadaşlar hala bir telefon bulamadım kendime göre.Bana bir öneride bulunabilir misiniz?

Fiyatı 1000 lira civarı ve marka olarak lg,sony,htc(ancak çok özellikli olursa) düşünüyorum.Samsung cephesinde pek ısınamadım nedense tüm hepsi birbirine benziyor gibi geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ağustos 02, 2013, 11:24:10 »
Arkadaşlar hala bir telefon bulamadım kendime göre.Bana bir öneride bulunabilir misiniz?

Fiyatı 1000 lira civarı ve marka olarak lg,sony,htc(ancak çok özellikli olursa) düşünüyorum.Samsung cephesinde pek ısınamadım nedense tüm hepsi birbirine benziyor gibi geliyor.
   Özellikleri ile bilgim yok ama Sony biraz daha yakın gibi geliyor.Apple diyeceğim Atilla amca gibi ona da ısınmamışsın.Samsung'un telefonları da hem çok büyük hem de geniş duruyor.Cep telefonundan çok çanta telefonu gibi duruyor.Mini bir tableti andırıyor.Bugüne kadar iki Samsung modeli kullandım.Biri U700 digeri G/A tasarımı olan modeldi.Bana da Samsung sıcak gelmiyor.İnsallah tez zaman da istediğin telefonu alırsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 02, 2013, 11:27:43 »

Lg yi incele derim. İlerleyen zamanlarda lg almayı düşünüyorum. Lg kullanan arkadaşlar deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa
bizede ışık tutmuş olurlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ağustos 03, 2013, 18:13:51 »
Sanırım lumia 920 alacağım bozdum kafayı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ağustos 03, 2013, 21:20:28 »