0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
s3 kullanıyorum, aldığımda (2. el aldım) gayet memnun kalmıştım 6 aydır kullanıyorum. oyun oynarken olsun internette dolaşırken olsun hızı sıkıntı çıkarmıyor ama son zamanlarda bazı komutları ağırdan alıyor stabil çalışmıyor yani. işlemci hızı çekirdek sayısı falan biyere kadar etkili işletim sistemi de önemli etken. kullanıcı yorumlarını okuyup öyle satın almanız tavsiyem, ayrıca 2. el almayı düşünürseniz bütçenize uygun çok daha iyi telefonlar alabilirsiniz
2.ele pek güven olmuyor ne yazıkki.Yani tanıdığınız birisi olmadığı sürece dışarıdan almak loto oynamak gibi.Garantisi olmasına rağmen bakıyorsunuz daha önce sökülmüş oluyor ve garantidışı kalmış oluyor.Vidaları bile yeni vida takıyorlar anlaşılmasın diye.
ertan sana her türlü yardım edebilirim 1000 değil 900 liraya sana s3 gönderebilirim tek yapman gereken evde çalışmayan eski bir telefonun emailini ona kopyalamak eğer bildiğimiz şuan kullanılan s3lerden bir farkı varsa her türlü bedeli öderim geçen metin diye bir arkadaşımız vardı formda o çok kötü çarpılmış bu konuda s3ten kastım samsung galaxi s3
iphone alın mutlu olun. bütçenize uygun sıfır ları bolca var. eşime hepsi buradadan 3gs 8gb(800 tl) aldım kadıncağız kullandıkça mutluluktan uçuyor. benim damat bir büyük kanalın müdürü olur oğlumla inatlaşarak iphone u reddetti, türlü türlü telefonlar kullandı, ama sonra oda hidayete erdi iphonsuz ve ipad siz sokağa çıkmıyor. iphone telefon değil,cebinizdeki laptopunuzdur.
Dediğiniz olayı biliyorum fakat ne yalan söyleyeyim pek mantıklı gelmiyor bana çünkü artık bir çok durum online olarak kontrol edilebiliyor.Yani farklı bir modelin imei nosu görüneceğinden yasal olarak baş ağrısına sebebiyet verebilir.Yinede yardımınız için teşekkürler.Şuanda LG Optimus 4X HD P880 16 GB modeline yoğumlaştım sanırım alacağım gibi.Kullananlar var mı aramızda?
Arkadaşlar hala bir telefon bulamadım kendime göre.Bana bir öneride bulunabilir misiniz?Fiyatı 1000 lira civarı ve marka olarak lg,sony,htc(ancak çok özellikli olursa) düşünüyorum.Samsung cephesinde pek ısınamadım nedense tüm hepsi birbirine benziyor gibi geliyor.
Sanırım lumia 920 alacağım bozdum kafayı