Gönderen Konu: Opel Insignia Makyajlandı (Yeni Resimler 5.Sayfada)  (Okunma sayısı 8682 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ynt: Opel Insignia Makyajlandı
« Yanıtla #60 : Haziran 16, 2013, 13:34:56 »
Farklı marka spor otomobillerle hiç bir şekilde kafa tutacak bir araç değil ki GT86..örnekleri çok ne bir s2000 ne bir rx8 nede bir 350 z ediyor..toyotanın bugüne kadar yaptığı en iyi spor otomobil benim gözümde supradır ki oda Tr de çok az sayıda..artık sıkıntı sadece vergi midir başka birşey midir size kalmış..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 16, 2013, 13:34:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Haziran 16, 2013, 18:45:19 »
Farklı marka spor otomobillerle hiç bir şekilde kafa tutacak bir araç değil ki GT86..örnekleri çok ne bir s2000 ne bir rx8 nede bir 350 z ediyor..toyotanın bugüne kadar yaptığı en iyi spor otomobil benim gözümde supradır ki oda Tr de çok az sayıda..artık sıkıntı sadece vergi midir başka birşey midir size kalmış..

Sence baska ne gibi engeller var Alperim. Ihtimal gelmedigi icin soruyorum ciger parem.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Haziran 16, 2013, 21:24:35 »
Parası olan alır bence vergi sistemi parası olanı bağlamaz.Ama o seviyedeki araçlar arasında gidip kimse Toyota almaz.Mercedes BMW hatta Posche varken şahsen bende gidip Toyota almam..Toyota prestij sahibi bir araç hiçbir zaman olmamıştır..Şimdi durup Lexus demeyin lütfen...Toyota markasından bahsediyorum.Ha uzakdoğuda Supra fanatikleri vardır özellikle driftçiler..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Haziran 16, 2013, 21:35:22 »
Parası olan alır bence vergi sistemi parası olanı bağlamaz.Ama o seviyedeki araçlar arasında gidip kimse Toyota almaz.Mercedes BMW hatta Posche varken şahsen bende gidip Toyota almam..Toyota prestij sahibi bir araç hiçbir zaman olmamıştır..Şimdi durup Lexus demeyin lütfen...Toyota markasından bahsediyorum.Ha uzakdoğuda Supra fanatikleri vardır özellikle driftçiler..

Toyotanin boyle bir iddasi yok zaten. Adamlar orta kesime hitap ediyor bundan dolayi Dunyanin en cok satan markasi. Son zamanlarda BMW, Mersedes gibi markalar da daha dusuk gruba hitapeden modellerini piyasaya bundan dolayi sundu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Haziran 16, 2013, 21:38:07 »
Tamam işte bende onu diyorum,niye alınmıyor diye sorulara yanıt veriyorum.O tarz arabalarda çok alternatif var..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Haziran 16, 2013, 21:54:11 »
Toyota Turkiyede prestij sahibi degil mi? Yapmayin gozunuzu seviyim sadece Turkiye olarak dusunmeyin, bi Land Criuserin ustune ARAZI yapilabildimi, insanlar Mercedes jipe hava olsun diye biniyor ulkemizde bizim kafa yapimizdan kaynakli bu durum acik konusuyim maddi  acidan uygun olsam GT86 alirim tartismasiz cunku Executive bir arac yaptilar yani amaci artistlik degil zevk.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Haziran 16, 2013, 21:58:20 »
Biz bir dusunuyorsak adamlar( Toyota ve diger tum markalar) bin dusunuyor.
ornegin Thailandta 1.33 ve 1.4 motorlari Corollayi gectim Yariste (yaris 1.5 var) bile yok. Buradaki Corolla motorlari 1.6, 1.8 ve 2.0 (2.0 modeli full oyuncakli) simdi bu motorlari Turkiyede piyasaya surse fiyat tavan yapar bir kac marjinal arkadas disinda kimseye satamaz. Birde bandrol olayi var Ben 2.0 corollaya (2010model) yillik 90$ bandrol aliyorum Turkiyede 1500-2000 lira
Bunlar hep hesap isi ve adamlar bu hesaplari cok derin yapiyor.
Ayrica konu disi ama yine soylemekte fayda var. Toyota otomotiv sektorunde hep ilklere imza atmistir ve sayisiz efsane araclar uretmistir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Haziran 16, 2013, 22:01:41 »
bencede toyota artık satış stratejisin değiştirmeli donanımlı araçlar getirmeli. en ust donanıma koymamalı full auto camları...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Haziran 16, 2013, 22:30:29 »
Toyota Turkiyede prestij sahibi degil mi? Yapmayin gozunuzu seviyim sadece Turkiye olarak dusunmeyin, bir Land Criuserin ustune ARAZI yapilabildimi, insanlar Mercedes jipe hava olsun diye biniyor ulkemizde bizim kafa yapimizdan kaynakli bu durum acik konusuyim maddi  acidan uygun olsam GT86 alirim tartismasiz cunku Executive bir arac yaptilar yani amaci artistlik degil zevk.
Sercan spor modellerde bir prestij markası değildir.GT 86 yapması spor araç konusunda üstün olduğunu göstermez.Ha sen alırsın ona birşey demem..Şöyle sorayım sokağa çıkın dünyanın neresinde olursanız olun Toyota diyenlerin sayısı son derece az olur.Demek istemem bu dediğim Türkiye ile alakası yok.Honda derler ama Toyota demezler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Haziran 16, 2013, 22:37:34 »
Bu arada Sercan sizden ricam söylediğim herşeyi lütfen Toyota'ya hakeret gibi anlamayın.Bizde bilgimiz ve aklımız yettiğince yorum yapıyoruz.Öteki türlü körler sağırlar birbirini ağırlarbirbirini ağırlar gibi bir durum oluşur.Buda sağlıklı bir durum değildir.Tekrar söylüyorum konu ''spor modeller için diyorum''Toyota prestij markası değildir.Bu arada Land Cruiser V8 de kullandım.Hem arazide hep yolda..Şöyle söyleyim bu tür araçlar benim tarzım değil sürekli beşik gibi sallanan araçları sevmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Haziran 16, 2013, 22:45:04 »
Sercan spor modellerde bir prestij markası değildir.GT 86 yapması spor araç konusunda üstün olduğunu göstermez.Ha sen alırsın ona birşey demem..Şöyle sorayım sokağa çıkın dünyanın neresinde olursanız olun Toyota diyenlerin sayısı son derece az olur.Demek istemem bu dediğim Türkiye ile alakası yok.Honda derler ama Toyota demezler.

Hmm sadece spor arac olarak diyorsaniz katiliyorum pardon ben genel anlamda dedim. Ama su da bir gercek ki su ana kadar aksini soyleyeni gormedim, Supra ce Gtr 34 dunyanin en iyi spor araclari olarak bilinir su zamana kadar. Toyotanin en buyuk amaci bence firmasini en ustte tutmaya devam etmek o yuzden spor araca yanasmamasi normal geliyor.

Biz bir dusunuyorsak adamlar( Toyota ve diger tum markalar) bin dusunuyor.
ornegin Thailandta 1.33 ve 1.4 motorlari Corollayi gectim Yariste (yaris 1.5 var) bile yok. Buradaki Corolla motorlari 1.6, 1.8 ve 2.0 (2.0 modeli full oyuncakli) simdi bu motorlari Turkiyede piyasaya surse fiyat tavan yapar bir kac marjinal arkadas disinda kimseye satamaz. Birde bandrol olayi var Ben 2.0 corollaya (2010model) yillik 90$ bandrol aliyorum Turkiyede 1500-2000 lira
Bunlar hep hesap isi ve adamlar bu hesaplari cok derin yapiyor.
Ayrica konu disi ama yine soylemekte fayda var. Toyota otomotiv sektorunde hep ilklere imza atmistir ve sayisiz efsane araclar uretmistir.
bencede toyota artık satış stratejisin değiştirmeli donanımlı araçlar getirmeli. en ust donanıma koymamalı full auto camları...

Nasil degistirsin hacilar, baksaniza Kadir abinin sartlarina bir de bizim sartlarimiza.
Adam 90 dolar diyor yilligina :argh:
Ismailede katiliyorum artik onlarinda fedakarlik yapmali.

Bu arada Sercan sizden ricam söylediğim herşeyi lütfen Toyota'ya hakeret gibi anlamayın.Bizde bilgimiz ve aklımız yettiğince yorum yapıyoruz.Öteki türlü körler sağırlar birbirini ağırlarbirbirini ağırlar gibi bir durum oluşur.Buda sağlıklı bir durum değildir.Tekrar söylüyorum konu ''spor modeller için diyorum''Toyota prestij markası değildir.Bu arada Land Cruiser V8 de kullandım.Hem arazide hep yolda..Şöyle söyleyim bu tür araçlar benim tarzım değil sürekli beşik gibi sallanan araçları sevmiyorum.
Abi bence alinganligin hat safhada son donemlerde cok tartismalar icine girdin ondan kaynakli oldugunu zannediyorum.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Haziran 16, 2013, 22:48:38 »
Yok vallaha alınganlıktan değil dostane bir şekilde söylüyorum gerçekten..herkese değer verdiğimden dolayı. VW bu konuda Toyota'dan bile daha kötü durumdadır..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Haziran 16, 2013, 22:51:38 »
Bence Toyota spor arac konusunda da basarili. Ornegin eskilerden Supra, Celica, MR, T-sport ve yeni olarak GT86 birde yeniden uretilecek Supra geliyor.
Konuyu baya dagittik.  :rofl: :rofl:
Sonuc: Makyajli insigma guzel olmus.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Haziran 16, 2013, 23:05:56 »
Yok vallaha alınganlıktan değil dostane bir şekilde söylüyorum gerçekten..herkese değer verdiğimden dolayı. VW bu konuda Toyota'dan bile daha kötü durumdadır..
Hakaret olarak algilamayin dedin ya ondan dedim abi. Yoksa ben art niyet aramiyorum oyle bir durum olsa acikca belirtirim.

Bence Toyota spor arac konusunda da basarili. Ornegin eskilerden Supra, Celica, MR, T-sport ve yeni olarak GT86 birde yeniden uretilecek Supra geliyor.
Konuyu baya dagittik.  :rofl: :rofl:
Sonuc: Makyajli insigma guzel olmus.

Aslinda konu cok guzel sekilde ilerliyor teknik acidan ama konusu degil pek.

Konuda detaya girmek istemiyorum ama :) T-sportun atmostferik motorunun Dunyanin en verimli motorlarda ilk 3'e girdigini biliyormusunuz. 1. Honda S2000, T-sport ya 2 ya da 3 tama hatirlayamadim.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Haziran 16, 2013, 23:13:04 »
Alıntı
bir Land Criuserin ustune ARAZI yapilabildimi

en basitinden range rover (hem lüks hem arazi keçisi) mercedes g wagon (nato bile mercedes ile en az daha 20 yıl üretim yapma anlaşması yaptı) hummer h1 arazide daha iyisini henüz kimse yapmadı

Alıntı
Supra ce Gtr 34 dunyanin en iyi spor araclari olarak bilinir

kim tarafından biliniyormuş merak ettim şu an dünyanın en iyisi olarak bilinen model ferrari f458 gündelik kullanıma en yatkın model porche olduğu bütün dünyanın kabulü ha hızlı ve öfkeli takımından bahsediyorsan eyvallah

hülasa arkadaşlar kimse kendisini kandırmasın autocar dergisinden dediği gibi toyota en iyi otomobilleri üreten üretici değildir o otomobilleri en iyi üreten üreticidir

bana saldıran olmadan ekleyeyim piyangodan para çıksa almak istediğim iki araçtan biri toyota land crusier dir.
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Haziran 16, 2013, 23:13:33 »
tartışma olmaması için baştan açıkça söyleme  ihtiyacı duydum...Ondan dolayıdır..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Haziran 16, 2013, 23:16:07 »
Toyota Turkiyede prestij sahibi degil mi? Yapmayin gozunuzu seviyim sadece Turkiye olarak dusunmeyin, bir Land Criuserin ustune ARAZI yapilabildimi, insanlar Mercedes jipe hava olsun diye biniyor ulkemizde bizim kafa yapimizdan kaynakli bu durum acik konusuyim maddi  acidan uygun olsam GT86 alirim tartismasiz cunku Executive bir arac yaptilar yani amaci artistlik degil zevk.

aynen amaç bu, kullanması ayrı bir zevk veriyormuş, kullananların yalancısıyız. Belki bir gün bizde kullanıırız, hatta uslu bir toyota kullanıcısı olursak şirinleri
bile görebiliriz.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Haziran 16, 2013, 23:18:53 »
aynen amaç bu, kullanması ayrı bir zevk veriyormuş, kullananların yalancısıyız. Belki bir gün bizde kullanıırız, hatta uslu bir toyota kullanıcısı olursak şirinleri
bile görebiliriz.  :)

:rofl: abi sen bayagi zorladin Toyo Sirini :)

en basitinden range rover (hem lüks hem arazi keçisi) mercedes g wagon (nato bile mercedes ile en az daha 20 yıl üretim yapma anlaşması yaptı) hummer h1 arazide daha iyisini henüz kimse yapmadı

kim tarafından biliniyormuş merak ettim şu an dünyanın en iyisi olarak bilinen model ferrari f458 gündelik kullanıma en yatkın model porche olduğu bütün dünyanın kabulü ha hızlı ve öfkeli takımından bahsediyorsan eyvallah

hülasa arkadaşlar kimse kendisini kandırmasın autocar dergisinden dediği gibi toyota en iyi otomobilleri üreten üretici değildir o otomobilleri en iyi üreten üreticidir

bana saldıran olmadan ekleyeyim piyangodan para çıksa almak istediğim iki araçtan biri toyota land crusier dir.

Hee hee.

tartışma olmaması için baştan açıkça söyleme  ihtiyacı duydum...Ondan dolayıdır..

O zaman iyi yapmisin abi.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Haziran 16, 2013, 23:23:42 »
Arazide Land Cruiser, tartışmaya bile luzüm yok.

Sercan, he he deyince şu aklıma geldi, kimse üstüne alınmasın :D

http://d1210.hizliresim.com/12/3/dmg5f.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Haziran 16, 2013, 23:29:02 »
Bunun videosunu izleyince cok keyifleniyorum abi. :)
Taklitlerden sakının