0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Farklı marka spor otomobillerle hiç bir şekilde kafa tutacak bir araç değil ki GT86..örnekleri çok ne bir s2000 ne bir rx8 nede bir 350 z ediyor..toyotanın bugüne kadar yaptığı en iyi spor otomobil benim gözümde supradır ki oda Tr de çok az sayıda..artık sıkıntı sadece vergi midir başka birşey midir size kalmış..
Parası olan alır bence vergi sistemi parası olanı bağlamaz.Ama o seviyedeki araçlar arasında gidip kimse Toyota almaz.Mercedes BMW hatta Posche varken şahsen bende gidip Toyota almam..Toyota prestij sahibi bir araç hiçbir zaman olmamıştır..Şimdi durup Lexus demeyin lütfen...Toyota markasından bahsediyorum.Ha uzakdoğuda Supra fanatikleri vardır özellikle driftçiler..
Toyota Turkiyede prestij sahibi degil mi? Yapmayin gozunuzu seviyim sadece Turkiye olarak dusunmeyin, bir Land Criuserin ustune ARAZI yapilabildimi, insanlar Mercedes jipe hava olsun diye biniyor ulkemizde bizim kafa yapimizdan kaynakli bu durum acik konusuyim maddi acidan uygun olsam GT86 alirim tartismasiz cunku Executive bir arac yaptilar yani amaci artistlik degil zevk.
Sercan spor modellerde bir prestij markası değildir.GT 86 yapması spor araç konusunda üstün olduğunu göstermez.Ha sen alırsın ona birşey demem..Şöyle sorayım sokağa çıkın dünyanın neresinde olursanız olun Toyota diyenlerin sayısı son derece az olur.Demek istemem bu dediğim Türkiye ile alakası yok.Honda derler ama Toyota demezler.
Biz bir dusunuyorsak adamlar( Toyota ve diger tum markalar) bin dusunuyor. ornegin Thailandta 1.33 ve 1.4 motorlari Corollayi gectim Yariste (yaris 1.5 var) bile yok. Buradaki Corolla motorlari 1.6, 1.8 ve 2.0 (2.0 modeli full oyuncakli) simdi bu motorlari Turkiyede piyasaya surse fiyat tavan yapar bir kac marjinal arkadas disinda kimseye satamaz. Birde bandrol olayi var Ben 2.0 corollaya (2010model) yillik 90$ bandrol aliyorum Turkiyede 1500-2000 lira Bunlar hep hesap isi ve adamlar bu hesaplari cok derin yapiyor. Ayrica konu disi ama yine soylemekte fayda var. Toyota otomotiv sektorunde hep ilklere imza atmistir ve sayisiz efsane araclar uretmistir.
bencede toyota artık satış stratejisin değiştirmeli donanımlı araçlar getirmeli. en ust donanıma koymamalı full auto camları...
Bu arada Sercan sizden ricam söylediğim herşeyi lütfen Toyota'ya hakeret gibi anlamayın.Bizde bilgimiz ve aklımız yettiğince yorum yapıyoruz.Öteki türlü körler sağırlar birbirini ağırlarbirbirini ağırlar gibi bir durum oluşur.Buda sağlıklı bir durum değildir.Tekrar söylüyorum konu ''spor modeller için diyorum''Toyota prestij markası değildir.Bu arada Land Cruiser V8 de kullandım.Hem arazide hep yolda..Şöyle söyleyim bu tür araçlar benim tarzım değil sürekli beşik gibi sallanan araçları sevmiyorum.
Yok vallaha alınganlıktan değil dostane bir şekilde söylüyorum gerçekten..herkese değer verdiğimden dolayı. VW bu konuda Toyota'dan bile daha kötü durumdadır..
Bence Toyota spor arac konusunda da basarili. Ornegin eskilerden Supra, Celica, MR, T-sport ve yeni olarak GT86 birde yeniden uretilecek Supra geliyor. Konuyu baya dagittik. Sonuc: Makyajli insigma guzel olmus.
bir Land Criuserin ustune ARAZI yapilabildimi
Supra ce Gtr 34 dunyanin en iyi spor araclari olarak bilinir
aynen amaç bu, kullanması ayrı bir zevk veriyormuş, kullananların yalancısıyız. Belki bir gün bizde kullanıırız, hatta uslu bir toyota kullanıcısı olursak şirinleribile görebiliriz.
en basitinden range rover (hem lüks hem arazi keçisi) mercedes g wagon (nato bile mercedes ile en az daha 20 yıl üretim yapma anlaşması yaptı) hummer h1 arazide daha iyisini henüz kimse yapmadıkim tarafından biliniyormuş merak ettim şu an dünyanın en iyisi olarak bilinen model ferrari f458 gündelik kullanıma en yatkın model porche olduğu bütün dünyanın kabulü ha hızlı ve öfkeli takımından bahsediyorsan eyvallah hülasa arkadaşlar kimse kendisini kandırmasın autocar dergisinden dediği gibi toyota en iyi otomobilleri üreten üretici değildir o otomobilleri en iyi üreten üreticidir bana saldıran olmadan ekleyeyim piyangodan para çıksa almak istediğim iki araçtan biri toyota land crusier dir.
tartışma olmaması için baştan açıkça söyleme ihtiyacı duydum...Ondan dolayıdır..