Gönderen Konu: Opel Insignia Makyajlandı (Yeni Resimler 5.Sayfada)  (Okunma sayısı 8686 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
Ynt: Opel Insignia Makyajlandı
« Yanıtla #40 : Haziran 14, 2013, 18:47:07 »
:D O açıdan bakmıyorlar Kardeşluk :)

Satış adetleri gösteriyor zaten herşeyi, görüntüye,konfora,lükse öyle bir kaptırmışız ki kendimizi..... bize herşey müstehak.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 14, 2013, 18:47:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 14, 2013, 18:48:23 »

Satış adetleri gösteriyor zaten herşeyi, görüntüye,konfora,lükse öyle bir kaptırmışız ki kendimizi..... bize herşey müstehak.

Astra tarz olarak beğendiğim bir araç ama tabi insanın aklında şüpheler her zaman oluyor şayet olmasaydı şu an da ona biniyor olurdum.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #42 : Haziran 14, 2013, 18:50:29 »
Astra tarz olarak beğendiğim bir araç ama tabi insanın aklında şüpheler her zaman oluyor şayet olmasaydı şu an da ona biniyor olurdum.

Bende beğeniyorum ama,tecrübelerim, gördüklerim, duyduklarım beni uzak tutuyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Haziran 14, 2013, 18:54:06 »
Aynen, bizim o tarafın elemanlarını az çok biliyorsun hepsi 1.7 Corsa aldıda uğraş babam uğraş :) Ama iyi modlanıyor nalet alet hafif kasa yüksek hacim, kamyon motoru.

Bende beğeniyorum ama,tecrübelerim, gördüklerim, duyduklarım beni uzak tutuyor :)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #44 : Haziran 14, 2013, 18:58:51 »
Aynen, bizim o tarafın elemanlarını az çok biliyorsun hepsi 1.7 Corsa aldıda uğraş babam uğraş :) Ama iyi modlanıyor nalet alet hafif kasa yüksek hacim, kamyon motoru.

Benim aklımda tek kapı Astra SW 1.7DTI var, tamam motor ISUZU ama Opel işte abi, ürküyorum ister istemez :

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Haziran 14, 2013, 21:44:50 »
Benim aklımda tek kapı Astra SW 1.7DTI var, tamam motor ISUZU ama Opel işte abi, ürküyorum ister istemez :

Zaten motordan dolayi tuttu o araclarda, dedigin gibi o Corsalar biraz sorunlu yoksa alinip cix yapilir :D
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Toyota Club Tr
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '08
  • 50 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 14, 2013, 21:49:05 »
Insignia duruşuyla güzel araç. Lakin opel olması ve daha önceki vectra maceramdan dolayı bana uzak bi araba :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Haziran 14, 2013, 22:00:40 »
Ufak bir mod cok yakisiyor Insigniaya.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 14, 2013, 22:06:58 »
Biraz daha farklı bir havaya bürünmüş sanki. Daha dinamik, canlı bir duruşu olmuş. :alkis:
Şu arabayı kullanmak nasip olmadı bir türlü ya  :wacko: |-\
Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızları da göremezsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 14, 2013, 22:55:20 »
Insignia duruşuyla güzel araç. Lakin opel olması ve daha önceki vectra maceramdan dolayı bana uzak bir araba :kötü:

Aynen
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Araç: Başka Marka
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Haziran 15, 2013, 01:19:11 »
Selçuk bahsettiğin fiyatların çok çok altında opc veriyorlar haberin olsun :D amma atmışsın he fiyatı 160 bin. mercedes değil o kadar ;) 85 90 bin arası cosmo alınır hemde tüm aksesurarlarıyla falan. bilemedin 100 bine patlar :)
ayrıca bir tek audide kullanıkan tauch pad koymuşlar. sevdim bak bu işi. ayrıca kırın ön yargılarınızı opel sizin bildiğiniz gibi değil. kullanıyoruz be :) no problem. ;)
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 15, 2013, 01:41:19 »
Selçuk bahsettiğin fiyatların çok çok altında opc veriyorlar haberin olsun :D amma atmışsın he fiyatı 160 bin. mercedes değil o kadar ;) 85 90 bin arası cosmo alınır hemde tüm aksesurarlarıyla falan. bilemedin 100 bine patlar :)
ayrıca bir tek audide kullanıkan tauch pad koymuşlar. sevdim bak bu işi. ayrıca kırın ön yargılarınızı opel sizin bildiğiniz gibi değil. kullanıyoruz be :) no problem. ;)
Bahsetmek istediğim motor hacmi resimdedir ayrıca bu opc motor ve opc paket değil. 85-90 1.4 turbo olduğu için veriyorlar zaten 2.0 litreler 100 üstünde normal olarak. Birde asıl opc motorlu versiyon 3.2 V6 olması lazım düşün artık fiyatı :D mesela 1.6 180 cosma fiyatı çok iyi bana göre.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Haziran 15, 2013, 01:53:06 »
o arabaya o fiyatı verdikten sonra emin ol merces bmw halt eder. 260 hp makinanın verdiği zevki burdaki zevk motor gücü olur zaten merces bmw'de bulamazsın. bulduğun arabanın fiyatıda bunun 2 katı olur. yani karşılaştırrma yaparken motor hp oranına bakmak lazım. 2.0 cdti cosmo insginia için alınacak en iyi motor 1.6 dizel gelene kadar. ama ben peformansı sevdiğim için 1.6 180 hp alırım takarım lpg'yi subap ykaıncada 1000 tl verir subapları ömürlük yapar otobanda e5'te gazla baba... :)
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Haziran 15, 2013, 02:03:56 »
o arabaya o fiyatı verdikten sonra emin ol merces bmw halt eder. 260 hp makinanın verdiği zevki burdaki zevk motor gücü olur zaten merces bmw'de bulamazsın. bulduğun arabanın fiyatıda bunun 2 katı olur. yani karşılaştırrma yaparken motor hp oranına bakmak lazım. 2.0 cdti cosmo insginia için alınacak en iyi motor 1.6 dizel gelene kadar. ama ben peformansı sevdiğim için 1.6 180 hp alırım takarım lpg'yi subap ykaıncada 1000 tl verir subapları ömürlük yapar otobanda e5'te gazla baba... :)
İnsignia alacak olsam kesinlikle 1.6 dizeli beklerdim.Tabi maddiyat uygunsa  biturbo olanlarıda güzel bir tercih olur.Ama onun dışında benzinli üzer bizi.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Haziran 15, 2013, 02:07:52 »
Birde bu araçlarda iç mekan tıkırtılarından çok rahatsız olan var.Bu sınıfta bir araca yakıştıramadım doğrusu..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Haziran 15, 2013, 02:20:19 »
Birde bu araçlarda iç mekan tıkırtılarından çok rahatsız olan var.Bu sınıfta bir araca yakıştıramadım doğrusu..
Maalesef sert süspansiyon ve ince lastik, araçları yoruyor ve gürültüler oluşuyor. O çukurları insan sürücü koltuğunda hissedincede , gelecekte olacaklara hak veriyor. Benim arabamda maalesef öyle, ileriki kilometrelerde, konsol ve diğer bölgelerden muhtemel sesler gelmeye başlayacak, Ama şimdilik iyi, keyfini çıkarıyorum.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Haziran 15, 2013, 02:22:57 »
Medeniyet zaten yollardan belli oluyor.:)Her taraf kağıt gibi asfalt olsa 20 sene bin bu araçlara..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Haziran 15, 2013, 11:04:44 »
çok yok şikyet ama olanlarda genelde anadolu kısımlarında. yollar malum arabanın bütün karoseri oynuyor belediye çukurlarında
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Haziran 15, 2013, 13:11:17 »
Bi laf attım nasıl karışmış ortalık :D
Ama fanatiklik yapmayı bırakalım artık toyota halen çok geride..Ne adam akıllı motor seçeneği nede donanım seçeneği sunuyor.Adı sorunsuzluk olmuş tabi olur araçlarnda hiç bişey yok ki beğenmediğiniz diğer markalar gibi incik boncuk koysunda o zaman toyotayı görelim ;) Toyotanın benim gözümde şuan hitap ettiği tek nokta spor sürüş pozisyonları olmayan ekonomik aerodinamik açısından sürekli klasik orta yaş grubuna hitap etmeye çalışan bir marka..Senelerdir bunu söylüyorum hiçte değişmedi..Toyotayı sevmediğimden değil yanlış anlaşılmasın sadece benim kriterlerime uymuyor..çizgisinin dışına çıkmak istemediğinden eleştirip duruyoruz zaten..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Hayatı kendinize zorlaştırmayın...
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Haziran 16, 2013, 11:16:41 »
bir laf attım nasıl karışmış ortalık :D
Ama fanatiklik yapmayı bırakalım artık toyota halen çok geride..Ne adam akıllı motor seçeneği nede donanım seçeneği sunuyor.Adı sorunsuzluk olmuş tabi olur araçlarnda hiç bişey yok ki beğenmediğiniz diğer markalar gibi incik boncuk koysunda o zaman toyotayı görelim ;) Toyotanın benim gözümde şuan hitap ettiği tek nokta spor sürüş pozisyonları olmayan ekonomik aerodinamik açısından sürekli klasik orta yaş grubuna hitap etmeye çalışan bir marka..Senelerdir bunu söylüyorum hiçte değişmedi..Toyotayı sevmediğimden değil yanlış anlaşılmasın sadece benim kriterlerime uymuyor..çizgisinin dışına çıkmak istemediğinden eleştirip duruyoruz zaten..

Bu Toyota için böyle değil aslında Türkiye'ye getirenler hep aynı modeli getiriyor. Spor araba istiyorsanız GT86 var kaçtane satmış Türkiye'de bakmak lazım. Vergi yükü bu kadar yüksek iken son teknoloji araçlar Türkiye'ye çok pahalı geliyor. Adam satamayacağı arabayı buraya getirmiyor. Toyota'ya sadece Türkiye gözüyle bakmayı bırakırsanız daha çok seveceksiniz...
Hayatı kendinize zorlaştırmayın...