0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O açıdan bakmıyorlar Kardeşluk
Satış adetleri gösteriyor zaten herşeyi, görüntüye,konfora,lükse öyle bir kaptırmışız ki kendimizi..... bize herşey müstehak.
Astra tarz olarak beğendiğim bir araç ama tabi insanın aklında şüpheler her zaman oluyor şayet olmasaydı şu an da ona biniyor olurdum.
Bende beğeniyorum ama,tecrübelerim, gördüklerim, duyduklarım beni uzak tutuyor
Aynen, bizim o tarafın elemanlarını az çok biliyorsun hepsi 1.7 Corsa aldıda uğraş babam uğraş Ama iyi modlanıyor nalet alet hafif kasa yüksek hacim, kamyon motoru.
Benim aklımda tek kapı Astra SW 1.7DTI var, tamam motor ISUZU ama Opel işte abi, ürküyorum ister istemez :
Insignia duruşuyla güzel araç. Lakin opel olması ve daha önceki vectra maceramdan dolayı bana uzak bir araba
Selçuk bahsettiğin fiyatların çok çok altında opc veriyorlar haberin olsun amma atmışsın he fiyatı 160 bin. mercedes değil o kadar 85 90 bin arası cosmo alınır hemde tüm aksesurarlarıyla falan. bilemedin 100 bine patlar ayrıca bir tek audide kullanıkan tauch pad koymuşlar. sevdim bak bu işi. ayrıca kırın ön yargılarınızı opel sizin bildiğiniz gibi değil. kullanıyoruz be no problem.
o arabaya o fiyatı verdikten sonra emin ol merces bmw halt eder. 260 hp makinanın verdiği zevki burdaki zevk motor gücü olur zaten merces bmw'de bulamazsın. bulduğun arabanın fiyatıda bunun 2 katı olur. yani karşılaştırrma yaparken motor hp oranına bakmak lazım. 2.0 cdti cosmo insginia için alınacak en iyi motor 1.6 dizel gelene kadar. ama ben peformansı sevdiğim için 1.6 180 hp alırım takarım lpg'yi subap ykaıncada 1000 tl verir subapları ömürlük yapar otobanda e5'te gazla baba...
Birde bu araçlarda iç mekan tıkırtılarından çok rahatsız olan var.Bu sınıfta bir araca yakıştıramadım doğrusu..
bir laf attım nasıl karışmış ortalık Ama fanatiklik yapmayı bırakalım artık toyota halen çok geride..Ne adam akıllı motor seçeneği nede donanım seçeneği sunuyor.Adı sorunsuzluk olmuş tabi olur araçlarnda hiç bişey yok ki beğenmediğiniz diğer markalar gibi incik boncuk koysunda o zaman toyotayı görelim Toyotanın benim gözümde şuan hitap ettiği tek nokta spor sürüş pozisyonları olmayan ekonomik aerodinamik açısından sürekli klasik orta yaş grubuna hitap etmeye çalışan bir marka..Senelerdir bunu söylüyorum hiçte değişmedi..Toyotayı sevmediğimden değil yanlış anlaşılmasın sadece benim kriterlerime uymuyor..çizgisinin dışına çıkmak istemediğinden eleştirip duruyoruz zaten..