0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en basitinden range rover (hem lüks hem arazi keçisi) mercedes g wagon (nato bile mercedes ile en az daha 20 yıl üretim yapma anlaşması yaptı) hummer h1 arazide daha iyisini henüz kimse yapmadıkim tarafından biliniyormuş merak ettim şu an dünyanın en iyisi olarak bilinen model ferrari f458 gündelik kullanıma en yatkın model porche olduğu bütün dünyanın kabulü ha hızlı ve öfkeli takımından bahsediyorsan eyvallah hülasa arkadaşlar kimse kendisini kandırmasın autocar dergisinden dediği gibi toyota en iyi otomobilleri üreten üretici değildir o otomobilleri en iyi üreten üreticidir bana saldıran olmadan ekleyeyim piyangodan para çıksa almak istediğim iki araçtan biri toyota land crusier dir.
Range Rover luks olabilir daha hizli da olabilir ancak butun 4x4 uzmanlarinca safkan bir arazi araci degil sadece bir SUV'dir.G serisi evet yuuyen aksam olarak basarili bir yuruyen aksama sahip ancak kisisel satilan ve "NATO", "ALMAN ASKERIYESI" gibi musterilerine saf arazi araci olarak uretim yapiyor (yuruyen aksam ve cekis sistemi dahil) ancak Land Cruiser dunyanin heryerinde kim kullanirsa kullansin Land Cruiser'dir.H1'e gelince sadece askeri amac ile uretilmis (HUMVEE) bir arac olup o heybete yakisir bir arazi performansina sahip degildir, Iraktaki catismalarda gerillalar kumlu araziyi sulayarak Hilux ve Land Cruiserlar ile gule oynaya giderken o super Humvee'leri Amerikan tanklari camurun icerisinden cikardilar, he siz humvee muadili bir arac ariyorsaniz "TOYOTA MEGA CRUISER"I incelemenizi tavsiye ederim, o zaman H1'den daha iyisinin uretilip uretilmedigini ogrenmis olursunuz...Gunluk kullanima uygun super spor konusuna gelince,bahsettiginiz F458'in satis adedine, Porsche icinde gunluk kullanilacak bir aracin fiyatina ve yillik giderlerine bakmak lazim?He siz yine bunlara muadil bir arac ariyorsaniz, Toyota yilda 100 adet satacak elegant bir arac icin kendi uretim bandi ve altyapisini mesgul etmek yerine, executive markasi olan Lexus' u tercih etti ve LFA'i uretti.Baska bir arzunuz?
Serdar sakin yanlis anlama ama hic Supra motoru gordun mu sokuk halde ya da Supra gordun mu? Ya da bahsettigin araclari. Turkiyede en yuklu arac hangisi biliyormusun? Ya da fikrin var mi? Ben sen gibi tartisma pesinde degilim. Fast Furiosu izlerim severimde ama orada kalir. Yazilarin hep gerginlige itiyor insani rica ediyorum bu sekilde yazma.
Yazilarin hep gerginlige itiyor insani rica ediyorum bu sekilde yazma.
sokuk ?
Tomanın suyu bitti bilerek doldurmuyorum yoksa konu dağılacak. supraya land cruisera olumsuz eleştiriler gelmiş bu kadarda toyo düşmanlığı olmaz arkadaş
valla land cruisera hasta olmuştum prision break'te ama bir range x6 x5 q7 değil...
Arka stoplari cok begendigimi soylemismiydim.
Ben sizi okuduklariniz ile yazdiginiz icin mazur goruyorum, birgun yazdiginiz araclardan dilediginizi alip gelin ayni sartlarda benim yazdigim araclar ile test edelim, tartismaya gerek kalmayacaktir sadece yuzunuzdeki ifadenin degismesi bana yeter