Gönderen Konu: Opel Insignia Makyajlandı (Yeni Resimler 5.Sayfada)  (Okunma sayısı 8683 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
Ynt: Opel Insignia Makyajlandı
« Yanıtla #80 : Haziran 16, 2013, 23:47:18 »
en basitinden range rover (hem lüks hem arazi keçisi) mercedes g wagon (nato bile mercedes ile en az daha 20 yıl üretim yapma anlaşması yaptı) hummer h1 arazide daha iyisini henüz kimse yapmadı

kim tarafından biliniyormuş merak ettim şu an dünyanın en iyisi olarak bilinen model ferrari f458 gündelik kullanıma en yatkın model porche olduğu bütün dünyanın kabulü ha hızlı ve öfkeli takımından bahsediyorsan eyvallah

hülasa arkadaşlar kimse kendisini kandırmasın autocar dergisinden dediği gibi toyota en iyi otomobilleri üreten üretici değildir o otomobilleri en iyi üreten üreticidir

bana saldıran olmadan ekleyeyim piyangodan para çıksa almak istediğim iki araçtan biri toyota land crusier dir.

Range Rover luks olabilir daha hizli da olabilir ancak butun 4x4 uzmanlarinca safkan bir arazi araci degil sadece bir SUV'dir.

G serisi evet yuuyen aksam olarak basarili bir yuruyen aksama sahip ancak kisisel satilan ve "NATO", "ALMAN ASKERIYESI" gibi musterilerine saf arazi araci olarak uretim yapiyor (yuruyen aksam ve cekis sistemi dahil) ancak Land Cruiser dunyanin heryerinde kim kullanirsa kullansin Land Cruiser'dir.

H1'e gelince sadece askeri amac ile uretilmis (HUMVEE) bir arac olup o heybete yakisir bir arazi performansina sahip degildir, Iraktaki catismalarda gerillalar kumlu araziyi sulayarak Hilux ve Land Cruiserlar ile gule oynaya giderken o super Humvee'leri Amerikan tanklari camurun icerisinden cikardilar, he siz humvee muadili bir arac ariyorsaniz "TOYOTA MEGA CRUISER"I incelemenizi tavsiye ederim, o zaman H1'den daha iyisinin uretilip uretilmedigini ogrenmis olursunuz...

Gunluk kullanima uygun super spor konusuna gelince,bahsettiginiz F458'in satis adedine, Porsche icinde gunluk kullanilacak bir aracin fiyatina ve yillik giderlerine bakmak lazim?

He siz yine bunlara muadil bir arac ariyorsaniz, Toyota yilda 100 adet satacak elegant bir arac icin kendi uretim bandi ve altyapisini mesgul etmek yerine, executive markasi olan Lexus' u tercih etti ve LFA'i uretti.

Baska bir arzunuz?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Haziran 16, 2013, 23:47:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Haziran 16, 2013, 23:56:29 »
Alıntı
Range Rover luks olabilir daha hizli da olabilir ancak butun 4x4 uzmanlarinca safkan bir arazi araci degil sadece bir SUV'dir.

G serisi evet yuuyen aksam olarak basarili bir yuruyen aksama sahip ancak kisisel satilan ve "NATO", "ALMAN ASKERIYESI" gibi musterilerine saf arazi araci olarak uretim yapiyor (yuruyen aksam ve cekis sistemi dahil) ancak Land Cruiser dunyanin heryerinde kim kullanirsa kullansin Land Cruiser'dir.

H1'e gelince sadece askeri amac ile uretilmis (HUMVEE) bir arac olup o heybete yakisir bir arazi performansina sahip degildir, Iraktaki catismalarda gerillalar kumlu araziyi sulayarak Hilux ve Land Cruiserlar ile gule oynaya giderken o super Humvee'leri Amerikan tanklari camurun icerisinden cikardilar, he siz humvee muadili bir arac ariyorsaniz "TOYOTA MEGA CRUISER"I incelemenizi tavsiye ederim, o zaman H1'den daha iyisinin uretilip uretilmedigini ogrenmis olursunuz...

Gunluk kullanima uygun super spor konusuna gelince,bahsettiginiz F458'in satis adedine, Porsche icinde gunluk kullanilacak bir aracin fiyatina ve yillik giderlerine bakmak lazim?

He siz yine bunlara muadil bir arac ariyorsaniz, Toyota yilda 100 adet satacak elegant bir arac icin kendi uretim bandi ve altyapisini mesgul etmek yerine, executive markasi olan Lexus' u tercih etti ve LFA'i uretti.

Baska bir arzunuz?

cevaplarınıza kesinlikle katılmıyorum range rover asla basit bir suv olmamıştır arazide her zaman için land roverin iddiasını devam ettirmiştir g klas alman (kalite babında) ordusunun tercihine nail olmuş dünyanın (en azından benim bildiğim) üç diferansiyeli de kilitlenebilen tek arazi aracıdır ve arazide ondan daha performanslısı da unimog dur. hummer h1 in askeri modeli HMMWV modelidir hummer da kendine has kilit sistemine sahiptir ve sonunda ırakı çamura batan amerikalılar işgal etmiştir

ferrari ve porche konusuna gelince ferrari teknik açıdan yapılan en iyi spor araba, bir masterpiece kabul edilmektedir. porche ise günlük kullanıma en uygun spor arabadır . lütfen sapla samanı karıştırmayalım.

lexus lfa (benim için kriter olan) j. clarkson tarafından da kullanışmış ve son derece keyif verici bir otomobil olarak değerlendirilmiştir. buna itirazım yok ama lexus onu seri olarak üretseydi de 100 den fazla satacağını sanmıyorum (ör: audi r8)

sizin başka bir arzunuz? herzaman tartışmaya beklerim
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Haziran 17, 2013, 00:00:14 »
Ben sizi okuduklariniz ile yazdiginiz icin mazur goruyorum, birgun yazdiginiz araclardan dilediginizi alip gelin ayni sartlarda benim yazdigim araclar ile test edelim, tartismaya gerek kalmayacaktir sadece yuzunuzdeki ifadenin degismesi bana yeter :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Haziran 17, 2013, 00:05:27 »
İnsignia konusu nereye gidiyor yapmayın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Haziran 17, 2013, 00:05:44 »
Aslında olay "sosyete suvları" ile "gerçek suv" olayıdır.Ufuk Bey'inde dediği gibi arazi şartlarında sizin bahsettiğiniz aracın şansı yok ne yazıkki.Yani suv sınıfı ama şehir suvu olur ancak ondan.Arazi şartları biraz değişince işin rengi çok değişir.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Haziran 17, 2013, 00:07:15 »
Serdar sakin yanlis anlama ama hic Supra motoru gordun mu sokuk halde ya da Supra gordun mu?
Ya da bahsettigin araclari. Turkiyede en yuklu arac hangisi biliyormusun? Ya da fikrin var mi? Ben sen gibi tartisma pesinde degilim. Fast Furiosu izlerim severimde ama orada kalir. Yazilarin hep gerginlige itiyor insani rica ediyorum bu sekilde yazma.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Haziran 17, 2013, 00:14:54 »
Serdar sakin yanlis anlama ama hic Supra motoru gordun mu sokuk halde ya da Supra gordun mu?
Ya da bahsettigin araclari. Turkiyede en yuklu arac hangisi biliyormusun? Ya da fikrin var mi? Ben sen gibi tartisma pesinde degilim. Fast Furiosu izlerim severimde ama orada kalir. Yazilarin hep gerginlige itiyor insani rica ediyorum bu sekilde yazma.

sokuk ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Haziran 17, 2013, 00:16:59 »
Yazilarin hep gerginlige itiyor insani rica ediyorum bu sekilde yazma.
Tomanın suyu bitti bilerek doldurmuyorum yoksa konu dağılacak. :D supraya land cruisera olumsuz eleştiriler gelmiş bu kadarda toyo düşmanlığı olmaz arkadaş
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #88 : Haziran 17, 2013, 00:18:02 »
sokuk ?

Sökük abi yani motor acilmis , toparlanmis, yeniden motor yapiyorlar ya dejavu :D

Tomanın suyu bitti bilerek doldurmuyorum yoksa konu dağılacak. :D supraya land cruisera olumsuz eleştiriler gelmiş bu kadarda toyo düşmanlığı olmaz arkadaş

Aman rica ediyorum sen mudahalede bulunma :)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #89 : Haziran 17, 2013, 00:23:35 »
Konuya yeni resimler ekleyerek büyük ihtimalle eylülde Türkiye'de satışına başlanacağını iletiyorum sizlere  :D

......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Haziran 17, 2013, 00:25:53 »
valla land cruisera hasta olmuştum prision break'te :D ama bir range x6 x5 q7 değil...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #91 : Haziran 17, 2013, 00:26:41 »
valla land cruisera hasta olmuştum prision break'te :D ama bir range x6 x5 q7 değil...
İzninizle konuyu asıl olması gerektiği yere getirsek :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Haziran 17, 2013, 00:33:51 »
Arka stoplari cok begendigimi soylemismiydim.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #93 : Haziran 17, 2013, 00:37:33 »
Arka stoplari cok begendigimi soylemismiydim.
Şimdi söylemiş oldun :D Son eklediğim karelerde daha bir hoş görünüyor sanki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Haziran 17, 2013, 00:39:42 »
Ilk gordugumde zaten bi hayli hosuma gitmisti, cizgilerini sevdigim bir arac.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Haziran 17, 2013, 00:41:59 »
insignia iyi olmuş.

Edit: sercan kardeşimin ricası üzerine yazdıklarımı değiştiriyorum.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #96 : Haziran 17, 2013, 00:44:11 »

Konuyu kapattik Selcuk senden de ricada bulundum. Simdi yazini degistirip Insigniaya donersen beni mutlu edersin.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Haziran 17, 2013, 00:51:34 »
DAha olgun bir görünüme kavuşmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Haziran 17, 2013, 00:52:47 »

suprayı takip ettiğim zamanlarda ( 90 larında ortasında hatta auto show dergisinden bir karşılaştırma vardı supra vs nsx vs 3000gt vs 300zx)
dev arka kanatlarına hasta olmuştum yanlış hatırlamıyorsam 3.6 lt v6 motoru çift turbo yardımıyla 330 bg güç üretiyordu ama yukarıda bahsi geçen testte de daha sonra da yol tutuş anlamında honda nsx in japonların yaptığı en iyi otomobillerden biri olduğu defalarca otomobil basınında belirtildi. yukarıda bahsettiğim araçları hepsini gördüm ama loto çıkmadığı için hiçbirini sürmedim ama okuyorum izliyorm sürenlerin kanaatleri ( ki daha da önce ifade ettiğim gibi benim için en geçerlisi j. clarksonun düşüncesi) yeterince bilgi sahibi oldum suprayı niye sökük göreyim anlamış değilim ama senin için bir anlam ifade ediyordur diye düşünüyorum suprayı sadece istanbuldan geliboluya giderken yazlıkların olduğu bölümde o da yıllar yıllar önce görmüşlüğüm var. benim amacım tartışma değil ama bol kepçeyle sallanınca duramıyorum (bu sözüm sana değil alınma) bir önceki mesajımda ifade ettim para çıksa almak istediğim iki otomobilden biri land crusier antalyada fuarda içinde bindiğinden beri ona hayranım ama bu demek değil ki dünya gerçeklerine gözüm kapalı ( bu lafım da sana değil gerginlik peşinde değilim) o yüzden land crusier ile ilgili yazdıklarımı yanlış anlayan dostlara sesleniyorum lütfen yazdıklarımı doğru okuyun doğru yorumlayın

Alıntı
Ben sizi okuduklariniz ile yazdiginiz icin mazur goruyorum, birgun yazdiginiz araclardan dilediginizi alip gelin ayni sartlarda benim yazdigim araclar ile test edelim, tartismaya gerek kalmayacaktir sadece yuzunuzdeki ifadenin degismesi bana yeter

o zaman bu mantığa göre daha önce gitmediğim yerleri kendim keşfedeyim ki fikrim olsun,hastalıkları kendim bulayım ki çaresi olsun çünkü sonuç olarak başkasının deneyimlerine güvenmek insanı komik duruma düşürebiliyor o vakit insanlar niye gazete,dergi,kitap çıkarıyor belgesel çekiyor anlayamadım doğrusu :-\
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
Ynt: Opel Insignia Makyajlandı (Yeni Resimler 5.Sayfada)
« Yanıtla #99 : Haziran 17, 2013, 00:57:09 »
Arkadaşlar,konuyu başlığına uygun şekilde devam ettirmenizi rica ediyorum.Tartışacak bir konu varsa özelden halledin lütfen.Aksi takdirse yönetim konuyu kilitleyecek ve paylaşım yapmamız engellenmiş olacaktır.