0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bu insigniaların yüksek hız performansına oldukça hayranım. Alt süratlerde hantal kalmasına rağmen, belli süratler üzerinde gerçekten çok iyi. Acaba kullanılacak en yüksek jant ebadı hangisi olacak, opc de ya 19 ya 20 inch kullanılmıştı. Bir tane 2.eli vardı satılık, station, onuda almışlar yahu bulamadım sahibindende.
Bu lastiklerin büyüme işi nereye varacak böyle.Bundan 10 sene önce en büyük lastikler ortalama araçlarda 15 inçti.Hatta zamanında hasta olduğum 1993 Vectra GT 15 inçti ve epey büyüktü zamanına göre..
Peeeehhh eski insigniadan nefret eden ben buna nedense hayran oldum Galiba bunun sebebini biliyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-odak-tan-opel-insignia-2.0-cdti-edition-elegance-121032835/detay/
Arabaya dokununca elimi yıkıyasım gelir sürekli,o ne öyle ya
Bence elini değilde arabayı yıkayasın gelir
ilk örneği bu arabaydı kaplan diş modelinin yanlış hatırlamıyorsam. çok emek harcanmış bir araçtı satıldı 95 bin civarında bir fiyata. insignia alınabilecek d segmenti araçların arasında orta sınıfta en mantıklı diyebilirim. 2500 tl lpg'ye masraf ettikten sonra krallar gibi binilebilir. 1500 tl lpg 1000 tl subaplar
Aha bizim arkadaşın kafadan 90küsüre insignia mantıklı he? Ya mantık anlayışlarımız farklı ya ben kafayı yedim arkadaş
95 bin bu araba için. arabada dünya kadar ekstra vardı. opc direksiyonuna kadar. sadece aksesuarlarına 26 bin gibi bir para harcanmıştı diye hatırlıyorum. 50 60 bine insginia var onlar için dedim. 95 bini verirsem farklı olmak için veririm sadece...