0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adamlar yine yapmış..toyota her yönden kendini git gide uzaklaştırıyor piyasadan..
Nasıl yani nasıl uzaklaşıyor toyota piyasadan ?
insignia nın yanında gel de avensise araba de. avensis arabaysa bu ne?
avensis neye benziyo at arabasınamı
avensis at arabası ise at arabası bu işden gurur duyar gibime geliyor
avensis at arabası ise at arabası bu işden gurur duyar gibime geliyo
valla d segmenti bir otomobile benzemediği kesin eğer ki insignia d segmenti bir otomobilsevah garibim avensis gurur verdiği şeye bak at arabası...
valla d segmenti bir otomobile benzemediği kesin eğer ki insignia d segmenti bir otomobilse
o resimlerde gördüğünüz insignia türikiye şartlarında 150-160bin tl değerinde bir araba motor hacmi 2.0 fazlaysa fiyat 200bin tl kadar çıkar avensisde maximum 100-110bin tl fiyatı var. 160bini verdikden sonra o resimlerde gördüğünüz jantları bilgi ekranını deri koltukları avensiside koyarlar sıkıntı değil. Gövde olarak insignia büyük bir otomobil ancak içeride sunduğu hacim avensisden %10 daha fazladır en fazla. Bu durumda iki aracı ne d segment dışına atar ne d segment içine alır.
yarın bir gün kasa değişir avensis daha çekici olur
Güzellik göreceli bir kavramdır. Kime göre, neye göre güzel? Bana göre en güzel araba Avensis...
mehmet bey 94 model celica gt4 ve güncel land crusieri bir kenara koy bugüne kadar hangi toyota rakiplerinden daha güzel hadi onu da geçtim rakipleri kadar güzel olmuş? toyota dizayn ustası olmadı hiçbir zaman benim lafım ona araçların tekniklerini tartışırız ama karşısına geçip bakınca insignia enfes duruyor (yine de renkler zevkler tartışılmaz diyelim)
Opel'e altın semer vur, Opel yine Opel....