Gönderen Konu: Opel Insignia Makyajlandı (Yeni Resimler 5.Sayfada)  (Okunma sayısı 9475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Opel Insignia Makyajlandı (Yeni Resimler 5.Sayfada)
« : Haziran 12, 2013, 19:15:46 »
2009 yılında Avrupa Yılın Otomobili seçilen Opel Insignia, orta sınıf sedan savaşına 3 yılın ardından makyaj ile güç alarak devam ediyor. Ülkemizde de oldukça başarılı satış rakamları yakalayan Insignia, aynı zamanda Opel tarihinde de önemli yere sahip. Markanın kimliğini kaybetmiş durumundan kurtuluşunun ilk adımı olan Insignia, markanın yeni tasarım anlayışını ve logosunu ilk kez üzerinde taşıyan modeldi. Ve şimdi, aynı model ile Opel modellerinin iç mekanında bir devrime gidiliyor olabilir. 2010 sonrası tanıtılan Opel modellerinde iç mekanda hep karşılaştığımız çok sayılı düğme sorunu kimi zaman detaylı ve dolayısıyla mistik ve “premium” etki yaparken, kimi zaman da olumsuz etki yapmaktaydı. Yeni Insignia’ nın iç mekanında azaltılmış düğme sayısı görülürken, orta konsolda büyük dokunmatik bir ekran ve çevresindeki temel düğmeler ferahlık yaratıyor. Havalandırma kontrollerinin yaprak şekilli ekranlarla canlandırılması da iç mekana renk katıyor. Gösterge paneline bakıldığında ise Opel’ den beklenmeyen bir yenilik görülüyor: 8 inçe kadar büyüyebilen bir renkli ekran iki temel gösterge arasında yer almakta. Medya ve navigasyona dair verilerin yansıtılacağı bu ekran ile Insignia’ nın kabini ciddi boyutta gelişiyor.

Dış tasarımda ise ön kısımda alçaltılan ve büyüyen ızgara ile detaylandırılan farlar göze çarpmakta. Izgaranın genişliği arttırılırken, en üstteki logoyu tutan kalın şerit de üç boyutlu hale getirilmiş. Izgaranın yukarısındaki farlar arkaya aynen uzarken, alt kısımlarında içe doğru bir girintiye sahip. Far içi detayların da yeniden şekillendirildiği görülüyor. Tamponda da yenilikler mevcut ancak kendini göstermek için debelenen ızgara nedeniyle gözler bunlara çok dikkat etmiyor.

Arka tasarımda ise bu yıl tanıtılan cabriolet Cascada’ dan alınan stop lambası düzeni görülüyor. Stop lambaları arasındaki bir parlak şerit sayesinde logo tutulmakta ve sportif bir görüntü yaratılmakta. Stop lambalarının farklı şekli ise keskinlik hissini pekiştiriyor. Sedan model ile birlikte Station Wagon versiyon da güncellendi ve arka tasarım SW modelde daha iyi duruyor. Insignia’ da artık LPG seçeneği de sunulmakta. Model, en güçlüsü 2.0 litrelik turboşarjlı benzinli 250 PS ‘lik motor olmak üzere 4 yeni motora da kavuştu. Model Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’ nda tanıtılacak.

Kaynak: http://otomobilgunlugu.com/2013/06/12/haber-opel-insignia-makyajlandi/

......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Toyota Club Türkiye

Opel Insignia Makyajlandı (Yeni Resimler 5.Sayfada)
« : Haziran 12, 2013, 19:15:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Opel Insignia Makyajlandı
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2013, 00:12:48 »
güzel olmuş, dizel otomatiği varsa alınabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2013, 00:14:10 »
güzel olmuş, dizel otomatiği varsa alınabilir.
1.6 dizel şuanda yok.Belki 2014 ün ikinci yarısından sonra olabilir.Diğer 2 litre motorlarda mevcut zaten şuanki kasadada dahil. :)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2013, 00:18:37 »
Ertan sabahdan beri bekliyorum senden Insignia konusunu bekliyorum anca geldi.  :) bu arada arac içi orta konsol çok güzel görünüyor
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 13, 2013, 00:19:44 »
Ertan sabahdan beri bekliyorum senden Insignia konusunu anca geldi.  :) bu arada arac içi orta konsol çok güzel görünüyor
Konunun taşınması gerekti onaylanması falan ancak oldu.Senden 10 dk sonra falan açtım konuyu zaten hazırlıyordum resimleri falan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 13, 2013, 00:35:26 »
İddialı bir araba :) Gerek tasarım gerek performans açısından.. Kaliteli de duruyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 13, 2013, 00:41:52 »
İyi oldu eski yüzü biraz yaşlanmıştı,bu daha diinamik olmuş..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2013, 00:43:45 »
Evet ve kuvvetle muhtemel 2014 6.aydan sonra 1.6 dizelde geliyor.Bu durumda çok güzel bir araç olabilir.Şuanki motor seviyeleri itibariyle yakıt sorunu mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2013, 00:45:28 »
Araç çok güzel duruyor, tabi böyle bir deri koltuk kaplaması, kapı içleride kavuniçi deri derken, ciddi bir servet edecektir bu araç. Hiç sürememekle beraber , beğendiğim bir araç.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2013, 00:48:08 »
Araç çok güzel duruyor, tabi böyle bir deri koltuk kaplaması, kapı içleride kavuniçi deri derken, ciddi bir servet edecektir bu araç. Hiç sürememekle beraber , beğendiğim bir araç.
1.6 dizel için 75-80 arası olacağını duydum en dolu şekilde ama tabi ne derece olur bilemiyorum.Tabi bayiden alınabilecek fiyatlar bunlar.Liste fiyatı 85 civarında olur.Malum bayilerde indirim baya yapıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 13, 2013, 01:12:24 »
orta konsol eskisinde dahamı güzeldi ya da ekranmı biraz büyük geldi anlayamadım. ön tampondaki dokunuşlar iyi olmuş arka taraftaki krom çıta astra j sedana benzetmiş. genel olarak iyi olmuş. 1.6 dizel gelsin çok can yakacak zaten...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Haziran 13, 2013, 01:29:28 »
1.6 dizel için 75-80 arası olacağını duydum en dolu şekilde ama tabi ne derece olur bilemiyorum.Tabi bayiden alınabilecek fiyatlar bunlar.Liste fiyatı 85 civarında olur.Malum bayilerde indirim baya yapıyorlar.
Ertan bey, fiyatlar o civarda dır da, bu lansman aracı, bundaki deriyi almak için özel sipariş tarzı birşeyler olacağı kanısındayım, veya atıyorum, gtc, opc gibi bir seriye ait olabilir diye düşünüyorum. Malum klasik deri koltuklarını biliyoruz opelin, yoğunlukla konfora yönelik. Onun dışında, eski kasadaki gibi haleflerine yakın bir fiyat oluştururlar sizinde belirttiğiniz gibi. Güçlü motoru ve performansıyla, bence oldukça güzel bir alternatif.
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 13, 2013, 01:33:08 »
80.000 TL 1.6 dizel bir araç için çok değil mi? Biraz zorlasan temiz donanımlı güzel bir Mercedes alınmaz mı o rakamlara?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Haziran 13, 2013, 01:37:39 »
80.000 TL 1.6 dizel bir araç için çok değil mi? Biraz zorlasan temiz donanımlı güzel bir Mercedes alınmaz mı o rakamlara?
Abi şöylede bir durum var ne kadar temiz olursa olsun 0 km olmasının ve yeni piyasaya sürülen bir kasa olmasının avantajını vermiyor.Fiyat olarak zaten şuanda bu rakamlara 1.6 cosmoları alıyorlar(Flexi,navigasyon,deri koltuk birde opc kit olayına girerse zaten 90000 lere yaklaşıyor)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Haziran 13, 2013, 02:21:15 »
Yok abi maalesef alınmıyor, ben o araçlara yeni bakmış biri olarak, 130-140bin lirayı gözden çıkarmadan, hem ekonomik hem aksesuarlı bir mercedes veya bmw sahibi olunamıyor. 2.ele kıyaslarsak, dediğin gibi olabilir. Ama sıfır araçlar arasında uçurum var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 13, 2013, 04:14:31 »
Ben sahsen almam ama cok hos duruyor gercekten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Haziran 13, 2013, 04:30:25 »
Ben sahsen almam ama cok hos duruyor gercekten.
Bencede dizaynı çok güzel, aerodinami konusunda da önceki kasada çok iyiydi, muhtemelen bu da öyledir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 13, 2013, 06:36:42 »
Bencede dizaynı çok güzel, aerodinami konusunda da önceki kasada çok iyiydi, muhtemelen bu da öyledir.
ฺำืBence de dizayni cok iyi ve kaliteli oldugu belli oluyor ama benim tarzim degil :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 13, 2013, 09:08:28 »
aracın içi çok güzel gerçek özellikle yeni corollayı görünce  :wacko: ama dışı da astrayla aynı neredeyse. eskiden birçok marka bir tasarım yapıyor ebatlarını ve özelliklerini arttırarak üst sınıf araç yapıyorlardı. şimdi her segment araç kendine özgü. gerçi son tasarımda jetta ve passat da birbirine benziyor.

kısaca dış görünümü insigna'ya özgü olmalı bence.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 13, 2013, 09:53:49 »
araba güzel ama sarfiyatı çok yüksek verileri hiç gerçekçi değil çok yakın bir zamanda arkadaşım aldı, aldığından beri tek derdi safiyatı diyor
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.