0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arada sansur oldu sanirim. Neyi kacirdik?
Sansür yok Kadir. Kemal amca gitmekten vazgeçince konu sıkıcı bir hale gelmeye başladı, biz de sıkıntı gidermek için Sercan'ı aldık aramıza eğleniyoruz
http://animasyonvideolar.web.tv/video/iyg47_ddf_o
Uzak Koreli abimiz sen burda simdi onlari desteklersin ama bulusmana Safiruss gelir.
haha haha haha bu nedir ya?Sarcan'ı "vuran ıskalar, vuran ıskalar" diye konuşurken hayal ettim ve çok güldüm. Bugünlük bana bu kadar eğlence yeter arkadaşlar, karnım ağrıdı gülmekten
Olayınız nedir bilmiyorum ama Sercan Bey'e çok yüklenmişsiniz konu eğlenceli fakat tek kişiye karşı 3 kişi adil görünmüyor.
Ucuncu sahis kim?
Sercan bile kendine karşıya abi onu diyor heralde
ortalık fena karısmıs.benı gaz atıp dagıtmak zorunda bırakmayın.dagılın cabuk. Sonra vay ben duymadım vay ben bılmıyorum demen...
Ben seni destekliyorum. Yapilan zulmu kamuoyuna duyuruyorum.
O değilde konulardan birinde vasfiye teyzenin Sercan için söylediği söz vardı bulamadım onu.Elinde olan varsa koyuversin hayrına ya valla yazık çok ezdiniz.
Yigidiim ben onlara cok yaptim zamaninda canlarini cok acittim hele helee ismi lazim degil gereksiz bir Duzceli arkadas var ona pisman oldu dunyaya geldigine
Usta subap ayari gerek sen anlarsin motordan su ise el at
Vay ben öleydim yüzyılın itirafı
Egleniyorlar gariplerim fazla ses etmiyorum napsinlar buraz emir komutayla yatip emirle kalkacaklar.
Bu tür sorulara genelde "kim diyen" şeklinde cevap verilir Konuşmalarınızın bir kısmını anlamıyorum ama anladığım kadar siz de biraz kaşınıyorsunuz galiba
Sanirim dorduncu olma yolundasiniz.