0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuşmalarınızın bir kısmını anlamıyorum ama anladığım kadar siz de biraz kaşınıyorsunuz galiba
Yaww ustume gelseniz kac yazar ne yazar, valla misafirlige gelirim demir atarim evlerinize gorursunuz.
TCTdekilerin zopaylan kapinin onune koyma ihtimalleri yuksek hatta o cevher hepimizde var hatta Ahmet abi ve Ali abi bu isi zevkle yapar
Neyse konuya şöyle bir fotoğraf koyayımda tatlıya bağlansın iş
Ercum ben o eve gittikten sonra bu arkadaslarin ses cikarma hakki olmuyor malesef, hic olmadi yengelerime soylerim onlarda cevap olarak tamam hayatim derler olur biter.
Zamanla anlarsiniz, Lightlar bunlar Light biri esine sormadan arabayi calistiramaz biri uyuyamaz hele bir tane var ki arabaya yaptiklarini gizliyor Sizinde cok hevesiniz var ortaligi karistirmaya
Neyseki biraktim tatli olayini Ertan artik tavuklu salata falan paylas
Tenhada kistirmakk diye bir terim var abi
Yanlış birşey söylediysem gerçekten özür dilerim Ortam biraz samimi göründüğü için dahil olmak istemiştim. Kırdıysam sizi kusura bakmayın
of off ooof Sercan Light'lara karsi acimasiz oldugu kadar da bayanlara karsi centilmendir.
Malesef derim Ertan mide de ufak puruzler cikti
Şu son olanları okuyayım dedim , sonra vazgeçip roman okumaya karar verdim
icimizdeki hain
Gol atma cabalari basarili olmayinca sıkılıyor tabi insanlar antreman mi yapsan sayin S.K.
kim , hani , nerde , ne zaman , nasıl , niçin , 4N 1H 1K