0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaş ortalaması yüksek, genç üyelerde yaşını üzerinde bir seviyeye sahip kültür seviyesi yüksek, modern ve medeni üyeler var Atatürkçü, ilerici, çağdaş bir yapı var Anlayış ve hoşgörü var şakadan anlayanlar çoğunluktainsanlar birbirlerine saygılıÖzgür bir ortamÖte yandan...; sayı az da olsa Modaya uyum meselesimi ne bilmem... tutuculuk ....neyse yazmasam daha iyi..bu forumu çok seviyordum ama gittikçe soğumaya başladım2006 dan beri üyeydim, ama herhalde buraya kadarmış.....bir süre daha izlemeye devam edeceğim, gerileme sürerse tüyerim heralde
Neden cacık mı sevmiyorsunuz hıyar mı?
Noldu ben yokken
Bir sorun yok bir espiri yapmıştım sonra samimiyetimiz yok kızarsınız diye düzelttim
Kavun gazı sık, rakımızı alıp gelelim.
Afferim afferim
Ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın Sarcan.Mobil mesaj böyle yazılır kardeşim iphone'da Türkçe klavyede mevcut haberin ola!!!Murat o kavunun kokusu geldi burnuma, markete gidiyorum hemen Bir de cacık olsa ne güzel olurdu
Kadir abi saglik olsun elbet dusurler elime.
Murat abi ben acili ezmeyim yakarim bu arkadaslari malum mayasil olurlar .
Hakettiğin yeri bilmen güzel Cacık esprine cevap vermiyorum bile baya geriden geliyosun sen
Murat abi ben acili ezmeyim yakarim bu arkadaslari malum mayasil olurlar
Mobil mesaj böyle yazılır kardeşim iphone'da Türkçe klavyede mevcut haberin ola!!!
bu konuya hiç girmiyorum anladın sen Ali.....
bu çocuğu istesem de koruyamıyorum ki illa ezme olacam diye uğraşıyor... patlıcan musakka bile olmaz bundan....mayasil yazmış bir de lügatlara gelesice......