0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tuncay abi fikriiim geldi, Ali abicigimde beni ozlemistir sana buyuk bir pasta yapalim Ahmetede dansoz kiyafeti giydirelim pastanin icinden ciksin, bende basiyim parayi.
Böyle fikir mi olur Sarcan? Sonra sana sardırıyoruz diye Hande aplan bize kızıyor. Hande şu arkadaşa ya sahip çık ya da bırak forumun derin tarihine gömelim kendisini.
Angarali ve Duzceli arkadaslarim siz toplanin ben tekim
Beni sana karşı orantısız zeka kullanmaya mecbur etme istersen:D
Tiiieeehh O degil yengeme bir sikayetime bakar biliyosun dimi muhahahaha
Ve beyin koşarak uzaklaşır...Abi ne dersen de buna zaten zekayla değil iftira ile kurtuluyor vatandaş Demedi deme Sarcan KAZA BELA, KÖR TOPAL birini bulursan izinsiz helaya gidemeyeceksin çok artilsik yapıyosun bu konuda
Sarcan geç bunları. Yaratıcı ol diyeceğim ama umutsuz bir beklenti olur diye söylemiyorum. ve gol gelir Boş tencere çok ses yapar biliyorsun
Ve beyin koşarak uzaklaşır...
7 sayfa olmus giden yok gelen çoook konu mındara baglamıs o halde mındar edelim bakalım
çok güldüm gerçekten, eğlenceli bir yere gelmişim galiba
Tarafini belli et birader, sarilarin sulolarda bos adam Amiitlerden misin? Yoksa Safiruusciogullarindan misin?
Sakin ol adamı kendi tarafına çekicem diye 8kere alıntı yapmana gerek yok Sarcan Adamın haftaya düğünü var tarafı belli