Tuncay abi fikriiim geldi, Ali abicigimde beni ozlemistir sana buyuk bir pasta yapalim Ahmetede dansoz kiyafeti giydirelim pastanin icinden ciksin, bende basiyim parayi.
Böyle fikir mi olur Sarcan?
Sonra sana sardırıyoruz diye Hande aplan bize kızıyor. Hande şu arkadaşa ya sahip çık ya da bırak forumun derin tarihine gömelim kendisini.
Böyle fikir mi olur Sarcan?
Sonra sana sardırıyoruz diye Hande aplan bize kızıyor. Hande şu arkadaşa ya sahip çık ya da bırak forumun derin tarihine gömelim kendisini.
Angarali ve Duzceli arkadaslarim siz toplanin ben tekim
Angarali ve Duzceli arkadaslarim siz toplanin ben tekim 
Beni sana karşı orantısız zeka kullanmaya mecbur etme istersen:D
Beni sana karşı orantısız zeka kullanmaya mecbur etme istersen:D
Tiiieeehh

O degil yengeme bi sikayetime bakar biliyosun dimi muhahahaha
Tiiieeehh
O degil yengeme bir sikayetime bakar biliyosun dimi muhahahaha 
Ve beyin koşarak uzaklaşır...
Abi ne dersen de buna zaten zekayla değil iftira ile kurtuluyor vatandaş
Demedi deme Sarcan KAZA BELA, KÖR TOPAL birini bulursan izinsiz helaya gidemeyeceksin çok artilsik yapıyosun bu konuda
Ve beyin koşarak uzaklaşır...
Abi ne dersen de buna zaten zekayla değil iftira ile kurtuluyor vatandaş
Demedi deme Sarcan KAZA BELA, KÖR TOPAL birini bulursan izinsiz helaya gidemeyeceksin çok artilsik yapıyosun bu konuda 
Bu konu acildiginda hep ayni seyleri konusuyoruz ama durum bu birader sen ve abilerimiz Lightsaniz ben ne yapayim.
Zekan yetmeyecegi icin sana o konuda cevap vermiyorum.
Tiiieeehh
O degil yengeme bir sikayetime bakar biliyosun dimi muhahahaha 
Sarcan geç bunları. Yaratıcı ol diyeceğim ama umutsuz bir beklenti olur diye söylemiyorum.
ve gol gelir

Boş tencere çok ses yapar biliyorsun
Sarcan geç bunları. Yaratıcı ol diyeceğim ama umutsuz bir beklenti olur diye söylemiyorum.
ve gol gelir 
Boş tencere çok ses yapar biliyorsun 
Tamam abi sende bos ses yapma o zaman

mucck
Bu Duzceli arkadasi oynatiyomuyuz sen ondan bahset Dear Blitz.
7 sayfa olmus giden yok gelen çoook konu mındara baglamıs o halde mındar edelim bakalım
Tarafini belli et birader, sarilarin sulolarda bos adam Amiitlerden misin? Yoksa Safiruusciogullarindan misin?
E11uusciogullarindaniz S.K.
Alıntı yapmaya başlayınca duramıyosun anlaşıldı
Golü yedikten sonra heycan yapmıştır Ahmet gitme üstüne
Arada sansur oldu sanirim. Neyi kacirdik?
Yaww ustume gelseniz kac yazar ne yazar, valla misafirlige gelirim demir atarim evlerinize gorursunuz.
Kim sildi yazimi nolduu nolduu noldu kustuk mu yoohsaam.