Kemal abim giderse femen gibi eylem yaparım.
Aman Kemal hocam bize böyle bir zulmü reva görmeyin
Benuumm yuuzüüümmdeen vaheeeyy
FEMEN eylemlerini cok severim ama Siz luften denemeyin.
teessüfler ediyorum ki okeye dördüncü aranırken hiç ismim geçmemiş....
Tam sıradaki tatil için şanslı kişiyi konuşurken geldin abi zamanlama süper.
Sesin hiç çıkmıyordu ki, yaşadığından bile emin değildik nasıl kareye dahil edelim
not alın, bu karikatürüde 2 ay sonra görür...
bakıyorum femen eylemıme oldukça talep var.Direntoyotaclup eylemdeyım ..,
Ali abiallahtan birşey olmazsa 13-14 15 16 17 hazıranda ankaradayım.18 antepe dönüş.yegenım 17 doğum günü var..Femen eylemi için un uygun ucuz maliyeti düşük alet edavatı mekanı belirlemeye başlayalım
13'ü akşam görüşelim abicim 14'ü İstanbul, 15, 16, 17'de Kıbrıs'da olacağım. 18'i buradayım ama o güne bırakmayalım. Doğum günü için arkadaşımın çalıştığı biryer var, ihtiyaç olursa orayı ayarlayabiliriz. Çok ucuz değil ama ben indirim için konuşurum.
13'ü akşam görüşelim abicim 14'ü İstanbul, 15, 16, 17'de Kıbrıs'da olacağım. 18'i buradayım ama o güne bırakmayalım. Doğum günü için arkadaşımın çalıştığı biryer var, ihtiyaç olursa orayı ayarlayabiliriz. Çok ucuz değil ama ben indirim için konuşurum.
yok abi o kalın kaçar.biz40 liraya pasta alıp evde söndürecez

Abi bir terslik olmazsa 13 ü aksamı orda olacagım için söz verememçtelefonlasırız genede.13 ünde yola çıkacaz.saat kaç ta orda olurum bilemem abim.O yüzden söz vermeyeyeim.
,
Karikatüre bayıldım....

bir organizasyon da benimle yapın kardeşim yaşlandıkça dışlandım....
yok abi o kalın kaçar.biz40 liraya pasta alıp evde söndürecez 
Abi bir terslik olmazsa 13 ü aksamı orda olacagım için söz verememçtelefonlasırız genede.13 ünde yola çıkacaz.saat kaç ta orda olurum bilemem abim.O yüzden söz vermeyeyeim.
,
Sen gelince ara geç oldu diye düşünme. Görüşelim mutlaka. Pasta konusunda da yardımcı oluruz, istersen can canlı bir pasta yaptırabilirim

Karikatüre bayıldım.... 
bir organizasyon da benimle yapın kardeşim yaşlandıkça dışlandım....
Hanım iş nedeni ile seyahatte 2 hafta Kıbrıs 1 hafta Ankara'da çalışıyor. Bu nedenle daha önce söylediğin eşli etkinliği bu aralar yapmak zor. Ama hafta için gelirim diyorsan gelecek hafta Salı ya da Çarşamba akşam bir buluşma ayarlaya biliriz.
Benimle pek elleşmiyorlar ama benden yana oldunmu tatil kaçınılmaz, aman dikkat....
Hadi yaa, sende mi bürütüs.....
onlardanmıydın...? hiç belli etmedin ama
Tuncay abi fikriiim geldi, Ali abicigimde beni ozlemistir sana buyuk bi pasta yapalim Ahmetede dansoz kiyafeti giydirelim pastanin icinden ciksin, bende basiyim parayi.
Tuncay abi fikriiim geldi, Ali abicigimde beni ozlemistir sana buyuk bir pasta yapalim Ahmetede dansoz kiyafeti giydirelim pastanin icinden ciksin, bende basiyim parayi.
Ben gidip yatayim. Bundan sonra olacaklarla testere 7 cekilir.
Ben gidip yatayim. Bundan sonra olacaklarla testere 7 cekilir.
Şahit falan yazarlar ne lazım