0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaş ortalaması yüksek, genç üyelerde yaşını üzerinde bir seviyeye sahip kültür seviyesi yüksek, modern ve medeni üyeler var Atatürkçü, ilerici, çağdaş bir yapı var Anlayış ve hoşgörü var şakadan anlayanlar çoğunluktainsanlar birbirlerine saygılıÖzgür bir ortamÖte yandan...; sayı az da olsa Modaya uyum meselesimi ne bilmem... tutuculuk ....neyse yazmasam daha iyi..bu forumu çok seviyordum ama gittikçe soğumaya başladım2006 dan beri üyeydim, ama herhalde buraya kadarmış.....bir süre daha izlemeye devam edeceğim, gerileme sürerse tüyerim heralde
Forumda çok eski sayılmam Kemal abi ancak her açılan başlıkta senin o hiciv dolu yorumlarının eksikliği birçok kişiyi üzecektir. Hem unutmaki senin gibiler de giderse ortam hepten bu bahsettiğin guruba kalmaz mı? Gitmek kolaydır hep ama kalıp DİRENMEK değilmiydi senin gibi büyüklerimizin bize öğrettikleri? Daha tecrübenden çoooookkk şeyler kapmamız lazım bizim sen kal iyisimi üzme bizleri.....
Herkesin yorumu aynı alıntılar +lar vs... Kemal abinin gitmesine ya da gitmemesine değil yorumum...Nerde kaldı Mevlana torunluğunuz Yunus torunluğunuz?Yaradılanı sev, Yaratandan ötürü...
Yasiniza ve sahsiniza hurmet etmeyn varsa soylersiniz moderator kovar.. saygisizlik yapanda ayni sekilde
Gitmek kolaydır hep ama kalıp DİRENMEK değilmiydi.......
Sen bir tanesin Kemal Abi hep bizimle kal ....Abi sen beni gülümseden nadir abilerimdensin....
giderseniz eksikliği hissedilecek birisiniz.hem eğlenceli hemde bilgi verici yorumlarınız var.kalmanızı isterim tabi görüşüm sizin için önemli ise.hayırlı akşamlar.
Git kurtul Kemal abi senin taktik Gidip gitmeme karari sana ait ama kalirsanda bence birazda kendi tavirlarini degistirmen hepimizin yararina, o zaman buradaki kisilerin tavrida sana karsi iyilesir diye dusunuyorum.
Gitmek olmaz ama üslup bazen yumuşayabilir. Bazen demek isteğimiz ile karşıdakinin anladığı aynı olmuyor....