0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burdaki 3 kişilik çeteyi bir kişi daha görmüş,sevindim.Ama bence Mesut bey'in yerine başka biri konulabilirdi.(şahsi fikrim).Belki çoğu kişi görüyor ama nedense ses çıkaramıyor..Önce çıban başını koparmak lazım....Siteye ilk üye oldugumda,Kemal abinin yorumları ve tavrı biraz tuhaf gelmişti..Bazı sürtüşmeler yaşadığımız konularada müdahil olmuştu..Ozamanlar söylediklerine kızmıyor değildim.Ama zamanla Kemal abiyi tanıdım ve açıkçası sevdimde..Tanıdım derken hayata bakışını anladım..Ve bazı konularda cevaplarına çok güldüm.Bu yüzden onunla hiç polimiğe girmedim..Bazı arkadaşlar benden uzun zamandır ''tanıdıkları diycem ama'' tanıyamadıkları aşikar..Bukadar çabuk adam silen arkadaşlar varken düşmana gerek olmıyacağını düşünüyorum..Çok sitemkar ve kindar düşünceleri yazarak paylaşmış(/)lar..Sercan ve candil..Ne bu şiddet bu celal !.Neden biri farklı bir düşünce,fikir ve duygularını paylaşınca,saldırma yolunu seçiyorsunuz..Burda çok değerli yönetici arkadaşlar varken size ne düşer bilmiyorum..Yani onlar konulara hakim ve gayet mantıklı bir yol izliyip saygı ile karşılıyorlar.Uyarılacak bir durum olsa uyarırlar..Ama siz bir türlü akıllanmıyorsunuz..Gerek dalga geçer gibi,gerek hakarete varan dokundurmalarla karşınızdakini rencide ediyorsunuz..Tamam normal hayattada kanka olabilirsiniz..Bir birinize forum dışında destekte olabilirsiniz..Ama bu forumda(Herkezin fikir,düşünce ve duygularını söylemekte özgür olan bir platformda)dostluğunuza güvenip size ters düşenlere saldırmayın...Kıssadan hisseye KEMAL ABİ bende kalmanı isterim..Her foruma senin gibi biri şart abi..Saygılar..Gelicek karşı yorumlarada açığım..Sonuçta düşünce özgürlüğü olan bir ülkedeyiz..Yeterki saygımızı koruyalım...Kemal abi kusura bakma,senin durumuna ''biraz ''benzer durum bende yaşadım,duygularımı senin konunda paylaştım..Tekrardan özür dilerim abi..
Konu kilitlenmeye doğru gidiyor galiba... Eeee konuyu açan ben olunca başka türlüsü beklenemezdi zaten
Senin haberin yok okeye dördüncü çoktaaan geldi bile (Emre)ama daha 15 yaşında yasal olarak okey oynayamaz, kumar sayılır
Öyle olsun ali abi gun gelir oyunda bir hata yaparsam çorba oyuncu olduğumu hatirlatirim
Biz oyunda çorbadan saydığımız kardeşlerimizi çok sevdiğimiz için çorbadan sayardık, başka bir amacımız olmazdı. Bir de bizi dinlemedikleri zaman ufaktan kulak çekerdik. Oyunda hata yaparsan çorbadan sayarım ama söz dinlemezsen o zaman da ben hatırlatırım Emre
orjinal mesaj editlenmiştir.....
+1907belli bir mesaj sayısı olmadan teşekkür edemiyoruz galiba, böyle teşekkür edeyim bari Cemi bey' e sabah sabah gülümsedik bir nebzede olsa yöneticimizede bir teşekkür benden
orjinal mesaj editlenmiştir....Özgür söylem sevmediğiniz kişilere "çete" deme hakkı vermez. Mesajınızın sonuna yazdığınız özür ise bu kabahatinizi affettirmez. Kişisel olarak anlaşamadığınız o iki arkadaşın aldığı teşekkür sayıları forum içindeki faydalarını gösteriyor diye düşünüyorum.Ayrıca kendi durumunuzu görmek için isterseniz bir konuda siz açın gitmek mi zor kalmak mı diye?
Sohbet odasına yazılan mesajlara forum üzerinden teşekkür edemiyorsunuz. Sistem tarafında böyle bir konfigürasyon mevcut.Cemil Bey'in mesajına + 1907 yazmışsınız, ne güzel sürekli duygularınıza tercüman olan birilerini bulabiliyorsunuz demek ki...
Hamit Kalkan 'dan alıntıdır..
Doğru söze ne denir diyeceğim ama sen genede boşver, bu kadarı biraz fazla kaçmış