Gönderen Konu: Gitmekmi Zor Kalmakmı zor  (Okunma sayısı 16098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Gitmekmi Zor Kalmakmı zor
« Yanıtla #60 : Haziran 08, 2013, 12:21:32 »
Burdaki 3 kişilik çeteyi bir kişi daha görmüş,sevindim.Ama bence Mesut bey'in yerine başka biri konulabilirdi.(şahsi fikrim).Belki çoğu kişi görüyor ama nedense ses çıkaramıyor..Önce çıban başını koparmak lazım..:)..Siteye ilk üye oldugumda,Kemal abinin yorumları ve tavrı biraz tuhaf gelmişti..Bazı sürtüşmeler yaşadığımız konularada müdahil olmuştu..Ozamanlar söylediklerine kızmıyor değildim.Ama zamanla Kemal abiyi tanıdım ve açıkçası sevdimde..Tanıdım derken hayata bakışını anladım..Ve bazı konularda cevaplarına çok güldüm.Bu yüzden onunla hiç polimiğe girmedim..Bazı arkadaşlar benden uzun zamandır ''tanıdıkları diycem ama'' tanıyamadıkları aşikar..Bukadar çabuk adam silen arkadaşlar varken düşmana gerek olmıyacağını düşünüyorum..Çok sitemkar ve kindar düşünceleri yazarak paylaşmış(/)lar..Sercan ve candil..Ne bu şiddet bu celal !!!!.Neden biri farklı bir düşünce,fikir ve duygularını paylaşınca,saldırma yolunu seçiyorsunuz..Burda çok değerli yönetici arkadaşlar varken size ne düşer bilmiyorum..Yani onlar konulara hakim ve gayet mantıklı bir yol izliyip saygı ile karşılıyorlar.Uyarılacak bir durum olsa uyarırlar..Ama siz bir türlü akıllanmıyorsunuz..Gerek dalga geçer gibi,gerek hakarete varan dokundurmalarla karşınızdakini rencide ediyorsunuz..Tamam normal hayattada kanka olabilirsiniz..Bir birinize forum dışında destekte olabilirsiniz..Ama bu forumda(Herkezin fikir,düşünce ve duygularını söylemekte özgür olan bir platformda)dostluğunuza güvenip size ters düşenlere saldırmayın...Kıssadan hisseye KEMAL ABİ bende kalmanı isterim..Her foruma senin gibi biri şart abi..Saygılar..Gelicek karşı yorumlarada açığım..Sonuçta düşünce özgürlüğü olan bir ülkedeyiz..Yeterki saygımızı koruyalım...
Kemal abi kusura bakma,senin durumuna ''biraz :) ''benzer durum bende yaşadım,duygularımı senin konunda paylaştım..Tekrardan özür dilerim abi..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 08, 2013, 12:21:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Haziran 08, 2013, 15:02:23 »
 :nija:
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Haziran 08, 2013, 16:15:59 »
Olay gittikçe felsefi bir boyut kazanmaya başladı, bazı mesajları anlamakta zorlanmaya başladım
özellikle sevgili doktorumuzun kızını neden kurban edeceğine bir türlü akıl erdiremedim
birazda olayı abartıyoruz gibime geliyor, sonuçta çoğunluk aynı dilden aynı kafadan, tabiki her
ortamda olduğu gibi burada da karşıt fikirler, aykırı düşünenler olacak

Ama sürekli tartışmak didişmek gereksiz, görmemek duymamak en iyisi
başkalarının fikirlerine karışmam ama hepsi o sadece karışmam, bana ne..kime ne....
düşüncelerine, ilkelerine, katılmam, onlar gibi düşünmeye davranmaya mecbur değilim
ne yazıkki saygı da duymuyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Haziran 08, 2013, 16:30:03 »
Burdaki 3 kişilik çeteyi bir kişi daha görmüş,sevindim.Ama bence Mesut bey'in yerine başka biri konulabilirdi.(şahsi fikrim).Belki çoğu kişi görüyor ama nedense ses çıkaramıyor..Önce çıban başını koparmak lazım..:)..Siteye ilk üye oldugumda,Kemal abinin yorumları ve tavrı biraz tuhaf gelmişti..Bazı sürtüşmeler yaşadığımız konularada müdahil olmuştu..Ozamanlar söylediklerine kızmıyor değildim.Ama zamanla Kemal abiyi tanıdım ve açıkçası sevdimde..Tanıdım derken hayata bakışını anladım..Ve bazı konularda cevaplarına çok güldüm.Bu yüzden onunla hiç polimiğe girmedim..Bazı arkadaşlar benden uzun zamandır ''tanıdıkları diycem ama'' tanıyamadıkları aşikar..Bukadar çabuk adam silen arkadaşlar varken düşmana gerek olmıyacağını düşünüyorum..Çok sitemkar ve kindar düşünceleri yazarak paylaşmış(/)lar..Sercan ve candil..Ne bu şiddet bu celal !!!!.Neden biri farklı bir düşünce,fikir ve duygularını paylaşınca,saldırma yolunu seçiyorsunuz..Burda çok değerli yönetici arkadaşlar varken size ne düşer bilmiyorum..Yani onlar konulara hakim ve gayet mantıklı bir yol izliyip saygı ile karşılıyorlar.Uyarılacak bir durum olsa uyarırlar..Ama siz bir türlü akıllanmıyorsunuz..Gerek dalga geçer gibi,gerek hakarete varan dokundurmalarla karşınızdakini rencide ediyorsunuz..Tamam normal hayattada kanka olabilirsiniz..Bir birinize forum dışında destekte olabilirsiniz..Ama bu forumda(Herkezin fikir,düşünce ve duygularını söylemekte özgür olan bir platformda)dostluğunuza güvenip size ters düşenlere saldırmayın...Kıssadan hisseye KEMAL ABİ bende kalmanı isterim..Her foruma senin gibi biri şart abi..Saygılar..Gelicek karşı yorumlarada açığım..Sonuçta düşünce özgürlüğü olan bir ülkedeyiz..Yeterki saygımızı koruyalım...
Kemal abi kusura bakma,senin durumuna ''biraz :) ''benzer durum bende yaşadım,duygularımı senin konunda paylaştım..Tekrardan özür dilerim abi..

Özgür söylem sevmediğiniz kişilere "çete" deme hakkı vermez. Mesajınızın sonuna yazdığınız özür ise bu kabahatinizi affettirmez. Kişisel olarak anlaşamadığınız o iki arkadaşın aldığı teşekkür sayıları forum içindeki faydalarını gösteriyor diye düşünüyorum.

Ayrıca kendi durumunuzu görmek için isterseniz bir konuda siz açın gitmek mi zor kalmak mı diye?

-------------------------
Kızgınlık anında yazdığım mesajın, kişiye yönelik üslup sorunu olan kısmını sildim. Tüm forum üyelerinden özür dilerim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Haziran 08, 2013, 16:38:58 »
Konu kilitlenmeye doğru gidiyor galiba... :-\

Eeee konuyu açan ben olunca başka türlüsü beklenemezdi zaten :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Haziran 08, 2013, 16:41:21 »
Konu kilitlenmeye doğru gidiyor galiba... :-\

Eeee konuyu açan ben olunca başka türlüsü beklenemezdi zaten :asikadam:

Yok abi Cemil bey 3 kişi demiş ya kadroyu tamamlayım dedim :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Haziran 08, 2013, 16:44:36 »
 Senin haberin yok okeye dördüncü çoktaaan geldi bile (Emre)
ama daha 15 yaşında  :D
yasal olarak okey oynayamaz, kumar sayılır  :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Haziran 08, 2013, 16:47:32 »
Senin haberin yok okeye dördüncü çoktaaan geldi bile (Emre)
ama daha 15 yaşında  :D
yasal olarak okey oynayamaz, kumar sayılır  :rofl: :rofl: :rofl:

Eskiden oyunlarda çorbadan oyuncular olurdu bizim dönem bilir :) biz onu çorbadan sayarız problem olmaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Haziran 08, 2013, 16:59:29 »
Cısss :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Haziran 09, 2013, 21:20:45 »
Öyle olsun ali abi gun gelir oyunda bir hata yaparsam çorba oyuncu olduğumu hatirlatirim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Haziran 09, 2013, 22:16:13 »
Öyle olsun ali abi gun gelir oyunda bir hata yaparsam çorba oyuncu olduğumu hatirlatirim :)

Biz oyunda çorbadan saydığımız kardeşlerimizi çok sevdiğimiz için çorbadan sayardık, başka bir amacımız olmazdı. Bir de bizi dinlemedikleri zaman ufaktan kulak çekerdik. Oyunda hata yaparsan çorbadan sayarım ama söz dinlemezsen o zaman da ben hatırlatırım Emre :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Haziran 10, 2013, 00:57:48 »
Biz oyunda çorbadan saydığımız kardeşlerimizi çok sevdiğimiz için çorbadan sayardık, başka bir amacımız olmazdı. Bir de bizi dinlemedikleri zaman ufaktan kulak çekerdik. Oyunda hata yaparsan çorbadan sayarım ama söz dinlemezsen o zaman da ben hatırlatırım Emre :)

teşekkür ederim abi :) Eğer söz dinlemessem hatırlatırsın artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Haziran 10, 2013, 10:29:48 »
+1907
belli bir mesaj sayısı olmadan teşekkür edemiyoruz galiba, böyle teşekkür edeyim bari :) Cemi bey' e

orjinal mesaj editlenmiştir.....

:D  sabah sabah gülümsedik bir nebzede olsa :D  yöneticimizede bir teşekkür benden :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Haziran 10, 2013, 11:01:06 »

+1907
belli bir mesaj sayısı olmadan teşekkür edemiyoruz galiba, böyle teşekkür edeyim bari :) Cemi bey' e

:D  sabah sabah gülümsedik bir nebzede olsa :D  yöneticimizede bir teşekkür benden :)

Sohbet odasına yazılan mesajlara forum üzerinden teşekkür edemiyorsunuz. Sistem tarafında böyle bir konfigürasyon mevcut.

Cemil Bey'in mesajına + 1907 yazmışsınız, ne güzel sürekli duygularınıza tercüman olan birilerini bulabiliyorsunuz demek ki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Haziran 10, 2013, 11:21:27 »

orjinal mesaj editlenmiştir....

Özgür söylem sevmediğiniz kişilere "çete" deme hakkı vermez. Mesajınızın sonuna yazdığınız özür ise bu kabahatinizi affettirmez. Kişisel olarak anlaşamadığınız o iki arkadaşın aldığı teşekkür sayıları forum içindeki faydalarını gösteriyor diye düşünüyorum.

Ayrıca kendi durumunuzu görmek için isterseniz bir konuda siz açın gitmek mi zor kalmak mı diye?
Komik,kardeşim yine gelmiş ve olayı körüklemiş..:) kambersiz düğün olmuyor ama normal :).Bu arada ben seni ilk 3'e alırdım doğru..Bu arada kırmızı yazı okunmamış galiba..Oysaki,görünsün diye kırmızı ile yazmıştım,sizin için..
Şöyle bir şiir vardı bilirmisiniz..
Adam Sanarsın
Nasıl bir yerdeyiz ilk hürmetinde
Yüzüne bakınca adam sanarsın.
Güya dürüst olur muhabbetinde
Sözüne bakınca adam sanarsın

Karşıda topludur ilikle yaka
El cebte dersiniz bu ne alaka
Aferin uğruna olmuş yalaka
Gözüne bakınca adam sanarsın.

Haberi bile yok durduğu yandan
Mutlaka kopacak tuttuğu daldan
Adım adım dosta gittiği yoldan
İzine bakınca adam sanarsın.
Hamit Kalkan 'dan alıntıdır..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Haziran 10, 2013, 11:24:54 »
Sohbet odasına yazılan mesajlara forum üzerinden teşekkür edemiyorsunuz. Sistem tarafında böyle bir konfigürasyon mevcut.

Cemil Bey'in mesajına + 1907 yazmışsınız, ne güzel sürekli duygularınıza tercüman olan birilerini bulabiliyorsunuz demek ki...

:)
mesajı almışsınız.
sizin cümleyi okuyunca leyla mecnun dizindeki klişe timi aklıma geldi ne yalan söyliyeyim :)  biraz gülümsedik fenamı oldu yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Haziran 10, 2013, 12:17:25 »

Hamit Kalkan 'dan alıntıdır..

Her Kalkan'dan alıntı yapma sıkıntı yaşarsın ;)

Gerçi süresiz yasaklandı forumdan ama kuyruk acısıyla bu yorumlara girer bakar illaki ;)

A.C.D. Yazdı bu mesajı ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Haziran 10, 2013, 12:19:25 »
 ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Haziran 10, 2013, 12:24:09 »
Doğru söze ne denir  :alkis: :alkis: diyeceğim ama sen genede boşver, bu kadarı biraz fazla kaçmış :argh:
Abi artık gitmeyi düşünmüyorsun değil mi? Bu kadar doğru sözü olduğu bir ortamı bırakmazsın sanırım  :D
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Haziran 10, 2013, 12:29:52 »
Doğru söze ne denir  :alkis: :alkis: diyeceğim ama sen genede boşver, bu kadarı biraz fazla kaçmış :argh:

Ona ben karışmam Artık fazlasını azını kendisi ayarlasın Emmi ::)