0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben diyorum 30000 TL'ye benzinlide var , dizelde var. Arkadaş yazmış alırken 10000TL zaten fazla ödüyorsun.Ben "0" alırken muhabbeti yapmadımki orada haklısın Bende "0" araç alsam vermem o parayı.. Neyse boşverin..Fazla konuşmaya gerek yok arkadaşlar,muhabbet iyice uzuyor.Herkes haklı o gözüküyor..Kolay gelsin herkeseSaygılarımla..
Bencede konu çok uzadı herkes beğendiği,kendine uygun olan arabayı alır. Bu Kuş Serisi de olur Volvo s80 de.
Daha önce yazmıştım toparlamak istiyorum arkadaşlar. Ben 2009 Auris D4D comfort arabamı 32500TL aldım. Orj 80000 km'de. Ekonomik olsun diye aldım ve öylede...Buradan biri sormuştu 2007 Elegant Auris 1,6 benzinli araba bulmuş 31000 TL, bunu alacaktı yanılmıyorsam ve üstünede LPG taktıracam dedi.Kalitelileri galiba 1500-2500 TL arası imiş.. Şimdi size soruyorum bunu neresi ekonomi arkadaşlar.. Bana göre bu da Toyota'ya veya bu ayardaki bir arabaya saygısızlık değilmi ?? kim Takar LPG'yi
Farklı bir açıdan bakalım konuya, Yeni s80 e uygulanan 1.6dizel motor sonucunda, s80in performansı Şahin s (injeksiyonlu seri) e rakip olacak düzeyde. Bir volvo fanatiği olarak, bu çok ağırıma gidiyor.
Adamlar Focustaki motoru kullandilar bea
Bülent bey bahsettıgınız konuyu tekrar okuyun kusura bakmayın ama bıraz sallamışınız.arabada prins lpg var 8 tane sıfır lastik araç 58 bin km ve sizin aracınızdan donanım olarak kat kat üstün
Otomotivde ,devrim zaten almanlarındır, Ornek olarak; tarihte ilk içten yanmalı benzinli motoru icat eden Alman mühendis Karl BENZ dir yine dizel motorun mucidi Alman Makina mühendisi Rudolf DIESEL dir.